LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Amor.fi on nykyään AMORIN ja Mielihyväkutsut on Amorin Opaali

Olemme saaneet muutamia hämmentyneitä yhteydenottoja vanhoilta asiakkailta (joka on ihanaa, kiitos tuhannesti heille) siitä, että eikö mielihyväkutsuja enää ole olemassa. Sen vuoksi ajattelin avata teille hieman siitä, miten Amor.fi mielihyväkutsut on nykyään Amorin Opaali ja mikä ajatus meillä on ollut muutoksen takana.

Amorin on siis aiemmin, toukokuuhun 2022 asti toiminut nimellä Amor.fi ja yrityksen pääpaino on ollut mielihyväkutsuissa, toisin sanoen seksileluesittelyssä tai seksilelukutsuissa. Itse olen toiminut Amor.fi :n alla esittelijänä vuodesta 2018 ja alusta alkaen on tuntunut siltä, että minulla ja seksologeilla olisi niin paljon enemmänkin annettavaa asiakkaille kuin pelkkä seksileluesittely. Elämys, jossa on mahdollisuus erilaisiin oivalluksiin ja rohkeuteen toteuttaa omannäköistä seksiä vielä monipuolisemmin, mitä seksileluesittelyn kautta.

Viime vuonna yrityksemme koki suuren muutoksen niin ulkonäön, kuin nimenkin suhteen. Tällöin myös tuntui siltä, että mielihyväkutsut kaipaavat uudenlaista tuulahdusta, päivitystä tähän päivään. Yrityksen historia on tärkeä ja ilman sitä tätä muutosta ei varmasti koskaan olisi tehty, mutta koin että uudenlaiselle palvelulle olisi tilaa ja kysyntää.

Mielihyväkutsuilla, jossa esittelimme perinteisesti erilaiset tuotteet ja niiden käyttötavat, aikaa esittelyyn meni yleensä kahdesta kolmeen tuntia. Tuona aikana aistin monista kuulijoista suoranaista väsymystä ja ähkyä kaikkeen jakamaani tietoon. Samalla koin ristiriitaa siitä, etten pysty kohtaamaan jokaista yksilönä, vaan yleisellä tasolla jaoin tietoa, jonka koin kenen tahansa olevan kykeneväinen jakamaan. Ja olkaamme rehellisiä myös sen suhteen, että sana ”kutsut” ohjaavat usein tupperware -maiseen tapaan esitellä tuotteita, joka häiritsi itseäni jo ihan sen vuoksi, että olen pitkän linjan koulutukset käynyt ollakseni asiantuntija seksuaalisuuden saralla eikä välineet ole minulle tapa tehdä lisätienistiä, vaan seksuaalisuus, nautinto ja välineet sekä ihmisten auttaminen sen saralla on intohimoni. Ja niin tiesin sen olevan kaikkien asiantuntijoidemmekin intohimo.

Meidän jokainen asiantuntijamme on koulutettu seksologian alan ammattilainen – seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti tai seksuaalikasvattaja. Koulutustausta on jokaisella erilainen, mutta jokainen on panostanut siihen rahallisesti paljon sekä ajallisesti vuoden, kaksi tai jopa kolme. Kaikkien seksologien prosessi on omanlaisensa ja jokaisen maailma seksuaalisuudesta, sen moninaisuudesta ja mahdollisuuksista avautuu selittämättömällä tavalla koulutuksen myötä. Miksemme siis toisi tätä tietoa ja osaamista myös asiakkaillemme – niille, jolle seksi voi olla koulun seksuaalikasvatuksesta (jota on saanut tai joka on jäänyt saamatta) johtuen mahdollisesti rutinoitunutta, häpeää tuottavaa ja vaikeaa. Seksivälineiden mahdollisuus nautinnossa on mieletön ja tämä tieto on sellainen, jota haluamme myös asiakkaillemme jakaa.

Niinpä totesimme, että tuotekehitys on paikoillaan. Kokoonnuimme upean tiimimme kesken ja jokainen sai tuoda ajatuksensa siitä, mikä nautinnossa on tärkeää ja minkä viestin haluaisimme koko maailmalle jakaa. Samalla räjäytin ajatuksen ”kutsuista” ja pohdin pitkään, mikä nimi ei ohjaa liikaa ajatuksia tietynlaiseen sisältöön. Syntyi Amorin Opaali – tuote, josta olemme ylpeitä ja jonka koemme, että ainoastaan tiimiimme hyväksytty seksologi voi jakaa sensitiivisesti, ylpeästi ja kauniisti.

Amorin Opaalin tarkoitus ei ole perinteisesti esitellä tuotteita, vaan kohdata sinut yksilönä – kokonaisuutena. Sen alustus antaa mahdollisuuden tutkia, mistä kaikesta oma nautinto voi koostua, millä tavoin aisteja vahvistamalla voi tuoda ajatusta itse hetkeen miettimättä, mitä sitä seuraavaksi pitäisi ostaa kaupasta sekä rohkaista jokaista toteuttamaan omannäköistä seksielämää -seksileluilla tai ilman. Alustus on aina samanlainen, riippumatta millä paikkakunnalla Opaalin järjestät tai kenen pitämällä – tämäkään ei ole aiemmin ollut itsestäänselvyys.

Noin puolen tunnin alustuksen jälkeen pääset rauhassa, omaan tahtiin tutustumaan valikoimaamme ja juttelemaan koulutetun seksologimme kanssa siitä, mikä tuote voisi sopia juuri sinulle. Katalogimme takaa sen, ettet jää mistään aiemmastakaan tiedosta paitsi, vaan kaikki tuo aiemminkin kutsuilla jaettu tieto on saatavillasi. Ja edelleen saat tilata tuotteita Opaalin päätteeksi – nyt hintamme kuitenkin takaa sen, ettei edes oloa siitä, että ”on pakko ostaa koska tuo ihminen on tullut paikalle” tule.

Opaalin tarkoituksena on tarjota hemmotteluhetki mielelle ja keholle. Tarjota ajatuksia ja oivalluksia, jota et olisi aiemmin mielihyväkutsujen aikaan todennäköisesti saavuttanut. Ja koska Opaali ei ole tuote-esittelyä pystyn takaamaan, ettei sinulla tule epämukava olo siitä, että “pitäisi ostaa jotain” tai haluaisit tilanteen olevan jo ohitse.

Amor.fi mielihyväkutsut on tarjonnut meille pohjan luoda sinulle jotain parempaa, huikeaa ja innostavaa. Sensitiivisen kohtaamisen, aidon ja luotettavan tiedon sekä ennenkaikkea mahdollisuuden avata oman seksuaalisuuden saralla jotain uutta, itsevarmempaa ja upeaa. Sellaisen kohtaamisen, jonka sinä ja seurueesi olette ansainnut.

Palautteemme tähän mennessä on ollut huikeaa ja tiedämme olevamme oikealla tiellä. Tämä muutos on tehty sinua varten, sinun tarpeitasi kuunnellen. Pienellä ripauksella taianomaisuutta, lempeyttä ja hurjaa määrää nautintoa.

Toivottavasti näemme pian Opaalissa!

Lämmöllä, Susanna

Susanna Alhonkoski on Amorinin toinen yrittäjä, seksuaaliterapeutti ja kätilö, joka toivoo että jokainen uskaltaisi nauttia omasta seksuaalisuudestaan sellaisena kuin se on, ilman häpeää tai riittämättömyyden tunnetta.

Jaa kirjoitus

Muita blogikirjoituksia

Mitä on seksuaalisuus?

Mitä seksuaalisuus edes tarkoittaa? -on kysymys, johon me seksologit aika ajoin törmäämme. Yksi iso ennakkoajatus usein on, että seksuaalisuus olisi yhtä kuin seksi ja me

Lue lisää »