Intohimosta mielihyvään – sinun tarpeitasi kuunnellen

Amorin Opaali

Ajatuksissa järjestää seksilelukutsut, rentoutua kavereiden kesken ja pitää hauskaa? Miltä kuulostaisi kaikki tämä, mutta lisänä ammattilaisen asiantunteva tieto, joka tuo teille mukanaan halun kokeilla seksissä rohkeasti uutta ja siten löytää omannäköinen nautinto ja tapa toteuttaa seksiä?

Seksuaalinen nautinto

Amorin Opaali tarjoaa mahdollisuuden kuulla, millä tavalla pystyt nauttimaan vapaammin omasta seksuaalisuudestasi, miten uskaltaudut rohkeasti heittäytymään nautinnon vietäväksi ja millä kaikin tavoin sinulla on mahdollisuus kehittyä seksissä.

Seksuaalinen nautinto on alati kehittyvä, jatkuvasti muuttuva. Me autamme sinua löytämään sen, mitä se voi olla parhaimmillaan juuri nyt, kiireisen arkesi keskellä.

Emme tarjoa härskiä huumoria emmekä tyhjänpäiväistä dildojen heilutusta. Me tarjoamme koulutetun seksologian alan ammattilaisen, joka kannustaa sinua löytämään omanlaisiasi tapoja nauttia seksistä ja seksuaalisuudestasi seksileluilla tai ilman. Huolehdimme siitä, että sinä koet olosi luontevaksi ja löydät sisäisen voimasi toteuttaa juuri haluamanlaistasi seksiä! ❤️

Seksileluja käyttävät ihmiset kokevat tutkitusti voivansa paremmin henkisesti, koska he uskaltautuvat heittäytyä nautinnon vietäväksi, sekä fyysisesti, sillä he tuntevat oman kehonsa ja sen reaktiot paremmin.

Amorin Opaali – hetki seksuaalisuudelle mahdollistaa sinulle:

  • Uskalluksen lähteä kohti nautinnollisempaa seksielämää
  • Halun ja ilon lähteä kokeilemaan ja tutkimaan, mikä seksissä ja seksileluissa voisi olla sinun juttusi
  • Mahdollisuuden kysyä koulutetulta seksologian alan ammattilaiselta mitä tahansa seksiin, seksuaalisuuteen, nautintoon ja tuotteisiin liittyvää
  • Mahdollisuuden tutustua seksivälineisiin ja erilaisiin mielihyvätuotteisiin, kuten liukuvoiteisiin ja hierontaöljyihin sekä täydentää varastoasi niiltä osin, kuin itse koet sen tarpeelliseksi

Emme esittele ostos-tv:n tavalla itse tuotteita, vaan esittelemme sitä, millaisen aarreaitan erilaiset seksilelut, liukuvoiteet ja hierontaöljyt mahdollistavat!

Onko teillä tyhypäivä?

Olisiko ihana ajatus tutustua omaan hyvinvointiin sekä seksuaaliterveyteen tutun työporukan kesken? Opaali on mahtava mahdollisuus parantaa työhyvinvointia, sillä seksuaalisuus ja nautinto on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia – minkä huoltaminen auttaa sinua jaksamaan myös työssäsi paremmin!

Onko teillä polttarit?

Voimme osoittaa Amorin Opaalin puheen myös suoraan morsiamelle muun seurueen seuratessa taustalla, jolloin hän saa ainutlaatuisen mahdollisuuden lähteä kohti avioliiton satamaa mukanaan roppakaupalla uusia ajatuksia ja halua tutustua omaan ja kumppanin kehoon yhä uudelleen ja uudelleen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Katso vielä yleisimmät kysytyt kysymyksemme.

Opaalin hinta on 150,00 €

Hinta sisältää yhdet postikulut mahdollisille tilauksillenne ja asiantuntijamme matkakulut silloin, kun tapahtuma sijaitsee 50 kilometrin säteellä asiantuntijamme toiminta-alueesta. Jos kilometrimäärä ylittyy, hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,46€/km. Ilmoitamme mahdollisista ylimääräisistä kilometreistä heti tarjouksen yhteydessä ennen Opaalin vahvistamista. Ei piilokuluja, ei ostopakkoa. Ainoastaan mahdollisuus tutustua seksuaalisuuden, nautinnon ja seksilelujen upeaan maailmaan.

Mitä Opaalilla tarkoitetaan?

”Opaali muodostuu jaloimpien kivien loistosta, jonka vuoksi sen kuvaileminen on vaikeaa. Sillä mukana loistossa on rubiinin hieno tuli, ametistin täyteläinen purppura ja smaragdin merenvihreys, jotka loistavat yhdessä sanoinkuvaamattomana yhdistelmänä”.* Amorin Opaalissa rubiini kuvastaa seksiä, ametisti muistuttaa nautinnosta ja smaragdi seksileluista. Täydellinen kolmen combo sinulle, joka haluat etsiä omannäköistä seksuaalisuuttasi ja löytää seksuaalisesti itsevarman itsesi.

Kanssamme sinun ei tarvitse pelätä tietämättömyyttä, myötähäpeää herättävää hihittelyä eikä pakkomyyntiä – meille tärkeintä on, että sinä koet olosi turvalliseksi, luontevaksi ja varmaksi paikassa, jossa sinun on lupa kuunnella itseäsi ja omia tarpeitasi.

*lähde: tunturisusi.com

”It’s really about having a little grown up fun. Enjoy!”

–Uraauurtava seksologi Betty Dodson vibraattorin käytöstä.