LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Miten matkani Amorilla alkoi?

Pohdin pitkään olisiko minusta seksivälinemyyjäksi. Ajatus kutkutteli kuukausia päässäni (ehkä salaisesti jopa vuosia). Olin ollut useilla eri kutsuilla, joissa esittelijä tuli jonkun kotiin ja esitteli esimerkiksi kynttilöitä, kippoja, vaatteita tai seksileluja. Ajatus seksilelujen ja -välineiden myynnistä kuulosti huikealta, sillä samalla oppisin itsekin ja pääsisin kertomaan erilaisista nautinnon välineistä. Samaan aikaan pohdin, osaanko ja onko minusta siihen. En myöskään koskaan ole kokenut olevani myyjä, joten kuinka voisin myydä tuotteita? Epävarmuus ja toisaalta uuden oppiminen olivat puntaroitavana.

Tammikuussa 2018 päätin ottaa yhteyttä useampaan eri yritykseen, jotka järjestivät seksiväline-/mielihyväkutsuja. Amor loisti nopeimmalla vastauksella, mutta halusin kuitenkin jäädä odottelemaan muidenkin vastauksia. Sattumalta ystäväni piti juuri Amorin mielihyväkutsut ja pääsin konkreettisesti tutustumaan Amorin tuotteiden valikoimaan. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota tuotteiden laatuun. Pidin siitä, ettei dildoissa ollut kovaa ja pahalta haisevaa muovia, vaan ne olivat laadukkaan ja miellyttävän tuntuista materiaalia. Saimme kokeilla (maistella, haistella, tunnustella) erilaisia liukuvoiteita ja löytää omia suosikkeja. Liukuvoiteet eivät olleet tahmaavia ja esanssisen tuoksuisia, vaan miellyttäviä tuoksulta ja kestäviä. Kutsuilla sain tutustua Amorin takana pyörivään Jimiin, jonka tietämys välineistä oli huikea! Kokemus ja tietämys näkyi ja kuului. Kutsuilla oli rento, mutta ei härski tunnelma.

Asiakaskohtaamiset näiden vuosien aikana ovat olleet todella arvokkaita ja olen oppinut monilta kutsuilta paljon itsekin.

Jäin odottelemaan vielä muiden yritysten yhteistyökuvioita ja pohtimaan Amorin tekemää vaikutusta. Kaikista yrityksistä en valitettavasti saanut edes vastausta ja Amorin konsepti mielihyvän-lähettiläinä tuntui itsestäni parhaalta. Minun ei tarvitsisi myydä, tuotteet itsessään jo myivät itseään ja voisin viedä mielihyvänilosanomaa eteenpäin. Näin päädyin vastaamaan Amorin sähköpostiin haluavani tulla mukaan asiantuntijaksi kyseiseen yritykseen. Kun posti toi Amorin tuotteet olin kuin pikkulapsi jouluna avaamassa paketteja!

Muistan ensimmäiset kutsuni. Minua jännitti. Pelkäsin unohtavani jotakin tärkeää tai etten osaisi vastata kysymyksiin. Kutsuista jäi mahtava fiilis ja mietin, että wau, tätäkö tämä on?! Paras anti ei ollutkaan raha, vaan keskustelut ja fiilis. Tämä on jatkunut kaikki nämä vuodet!

Tapasimme Amorin porukalla 2019 Tampereella tutustuen ja kouluttautuen. Pöydän ääressä kaikilla muilla oli seksologian koulutusta ja minulla ei. Tämä ei haitannut ketään, mutta kaikki kannustivat minuakin opiskelemaan. Eräät sanat ”sähän oot jo ihan valmis seksuaalineuvoja” kaikuu vieläkin päässäni. En todellakaan ollut silloin valmis, mutta olin valmis opiskelemaan, siitä Amorin asiantuntijat olivat aivan oikeassa. Hain tapaamisen jälkeen opiskelemaan seksuaalineuvojaksi 2019 ja valmistuin 2020. Tästä intoutuneena jatkoin vielä seksuaaliterapeutiksi. Kiitos Amorin väelle, että uskoitte minuun ja kannustitte!

Ikävimpiä asioita tässä hommassa ovat paperityöt. Olen vitsillä pohtinut, että tarvitsisin sihteerin hoitamaan laskutuksen ja tilausten eteenpäin lähettämisen. Onneksi nämäkin hoitaa melko nopeasti itse!

Amorilla puhalsi muutoksen tuulet 2021 ja nykyään olemme kaikki seksologeja (kaikilla on seksologian alan koulutus). Minun ei ole ikinä tarvinnut olla myyjä, olen saanut olla nautinnon- ja mielihyvänlähettiläs.  Parasta on ihanat seksologit ja ihmiset ympärillä, jotka tsemppaavat ja tukevat. Olen Amorin kautta tutustunut ihaniin ihmisiin, jopa ystävystynyt osan kanssa. Asiakaskohtaamiset näiden vuosien aikana ovat olleet todella arvokkaita ja olen oppinut monilta kutsuilta paljon itsekin. Keskustelut ja hyvin henkilökohtaisten asioiden puhumiset ovat jääneet mieleeni. Kiitos kaikki kutsuilla olleet ja Amorin kollegat!

Tekstin on luonut ja kirjoittanut seksuaaliterapeutti Nita Jäkälä joka on yksi Amorin matkassa pisimpään mukana ollut! Nitan taival Amorilla on jatkunut nyt helmikuussa neljä vuotta – ja jatkuu onneksi edelleen!❤️

Nita tekee kutsuja Porvoon ja Uudenmaan alueella. Saat Nitaan yhteyden esimerkiksi hänen nettisivujensa kautta www.onnelliseks.com

Jaa kirjoitus

Muita blogikirjoituksia

Mitä on seksuaalisuus?

Mitä seksuaalisuus edes tarkoittaa? -on kysymys, johon me seksologit aika ajoin törmäämme. Yksi iso ennakkoajatus usein on, että seksuaalisuus olisi yhtä kuin seksi ja me

Lue lisää »