LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Lantionpohjan lihasten treenikuulat

Näytetään kaikki 3 tulosta

Rianne

Irrotettavat geishakuulat Materiaali: silikoni Voit vaihdella kuulia treenin ja mieltymyksen mukaan, pidikkeen kanssa tai ilman Kuulat ovat eri painoisia: tumma violetti 55 g, lila 35 g, koralli 25 g, nude 15 g Halkaisijat 2,5 cm Pienemmät ja painavammat kuin B Swish -kuulat Hyvät peruskuulat suurimmalle osalle Käytä kuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

49,00 

Femmefit

Materiaali: silikoni Painavat kuulat haastavaan treeniin Muoto tekee kuulan pitämisestä emättimessä haastavampaa Paino: 50 g – 65 g – 80 g – 95 g – 110 g – 130 g Käytä kuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

69,00 

B Swish

Irrotettavat geishakuulat Materiaali: silikoni Isot ja kevyet Yksi kuula painaa 24 g, halkaisija n. 3.5 cm Voit valita, haluatko treenata yhdellä vai kahdella kuulalla Hyvät synnyttäneelle/vaihdevuosi-ikäiselle, joka aloittelee treenaamista Sisällä pienempi kuula, joka värähtelee. Valmistajan mukaan tämä lisää nautinnon kokemusta, mutta treenin kannalta sillä ei ole merkitystä Käytä kuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

25,00