LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Seksin ja nautinnon välineet – mitä olisi hyvä tietää? – webinaaritallenne

Oletko sosiaali- tai terveysalan ammattilainen? Työskenteletkö kuntoutuksen ammattilaisena? Oletko kiinnostunut kuulemaan, mitä sinun olisi hyvä tietää seksin ja nautinnon välineistä?

Tämä on webinaaritallenne kesäkuussa järjestetystä webinaarista aiheena Seksin ja nautinnon välineet osana ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja seksuaaliterveyttä – mitä ammattilaisen tulisi tietää. Webinaarissa Henna (erityistason seksuaaliterapeutti, toimintaterapeutti) ja Susanna (erityistason seksuaaliterapeutti, kätilö) kertovat seksin välineistä osana seksuaaliterveyttä sekä nautintoa, käyvät yleisiä ajatuksia teemaan liittyen sekä nostavat muutaman tuotekategorian esiin. Keskustelu on suunnattu erityisesti sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalojen ammattilaisille. Se sopii myös esimerkiksi seksologeille.

Sote- ja kuntoutusalan ammattilaisena työskentelet kokonaisvaltaisen kohtaamisen äärellä ja seksuaalisuuden puheeksi ottaminen on tärkeä osa sitä. Seksivälineet voivat mahdollistaa ja tukea seksuaaliterveyttä sekä nautinnon toteuttamista erilaisten elämäntilanteiden äärellä. Ammattilaisella tulisi olla riittävä rohkeus, tieto ja kyky ohjata asiakas välineiden pariin.

Webinaarikoulutus on suunnattu eritoten sote- ja kuntoutusalan ammattilaisille, mutta sopii myös kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Susanna on työskennellyt uransa aikana useissa erilaisissa hoitotyön yksiköissä ensin lähihoitajana ja sittemmin sairaanhoitajana, viimeiset vuodet ennen yrittäjyyttä hän toimi kätilönä synnytyssalissa. Henna on kuntoutuksen alalla tehnyt töitä toimintaterapeuttina varsinkin neurologisia sairauksia sairastavien ihmisten kanssa sekä seksuaaliterapeuttina erikoistunut eri tavoin tukea tarvitsevien ihmisten seksuaalisuuden tukemiseen.

Meidän tavoitteenamme on tuoda sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille neutraalia, sensitiivistä ja rehellistä tietoa siitä, miten seksin ja nautinnon välineet voivat olla osana ammattilaisen osaamista, miten niistä voi puhua asiakkaalle ja miten ohjata asiakas tarvittaessa eteenpäin. Tässä webinaarissa saat työkaluja tähän!

Webinaarin kesto 1h 15min ja voit katsoa sen koska haluat.

Hinta 8,90€

Lisätietoja asiakaspalvelu@amorin.f.i

8,90 

Jaa tuote
Visma Pay laajat maksutavat