LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Emme rajaa ketään ihmisryhmää palveluidemme ulkopuolelle. Ainoa toiveemme on, että olette seksuaalisuudelle, seksille ja tuotteisiin tutustumiselle avoimia! Tuotteistamme löytyy jokaiselle jotakin ja pyrimme huomioimaan työssämme moninaisuuden sekä erilaiset elämäntarinat.

Jos haluatte järjestää Opaalin, niin ottakaa meihin yhteyttä mieluiten sähköpostitse tai erillisen lomakkeen avulla. Tämän jälkeen pyrimme selvittämään parin päivän kuluessa, olisiko joku asiantuntijoistamme vapaa ja ilmoitamme tästä mahdollisimman pian sähköpostitse. Tutustuttehan etukäteen sopimusehtoihimme. Vahvistettuanne Opaalin lähettää asiantuntijamme teille laskun tapahtumasta. Opaalissa pääsette tilaamaan tuotteita, jotka pyritään toimittamaan teille mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 2-3 viikon kuluessa tilauksen tekemisestä. Maksu tuotteista tapahtuu tilauksen yhteydessä ja maksutapa vaihtelee hieman asiantuntijoidemme välillä. Lähettäjänä toimii Amorin Oy ja tuotteet toimitetaan annettuun osoitteeseen neutraalissa pahvilaatikossa.

Opaalin hinta on 150euroa. Se sisältää asiantuntijamme osaamisen käyttöönne koko Opaalin ajaksi sekä yhdet postikulut tilauksille. Opaali sisältää myös asiantuntijamme matkakulut, jos kohde sijaitsee 50 kilometrin säteellä asiantuntijamme toiminta-alueesta. Tämän ylittyessä hintaan lisätään 0,46€/km. Kerromme heti tarjouksen yhteydessä, jos Opaali tuohon 150 euron hintaan ei onnistu ja samalla annamme uuden tarjouksen matkakuluineen.

Opaaliin on hyvä varata aikaa kaksi tuntia. Asiantuntijamme alustus kestää 30-40 minuuttia, jonka jälkeen pääsette rauhassa tutustumaan tuotteisiin ja siihen, miten seksilelut konkreettisesti toimivat, miltä värinä tuntuu tai makuliukuvoide maistuu. Asiantuntijamme ammattitaito on käytössänne koko Opaalin ajan ja häneltä voitte kysyä mitä tahansa seksiin, seksuaalisuuteen tai tuotteisiin liittyvää.

Lupaamme, että asiantuntijamme lähestymistapa seksiin on hyvin sensitiivinen, mutta tärkeintä on, että kuuntelet itseäsi ja miltä osallistuminen sinusta tuntuisi. Emme velvoita ketään jakamaan omia kokemuksiaan tai ajatuksiaan, elleivät osallistujat niin itse halua ja turvallisen tilan takaaminen on meille tärkeää. Jos tilanne tuntuu edelleen Opaalin aikana ahdistavalta, on poistuminen eri tilaan tottakai sallittua. Jokaisella on oma tausta ja tarinansa ja vaikka pyrimme ottamaan kaiken huomioon, voi toisinaan seksistä puhuminen nostattaa ymmärrettävästi esiin vaikeitakin tunteita.

 Ei hätää. Voimme jo ennen tarjousta keskustella koulutuksen tarkemmasta sisällöstä ja siitä, mistä juuri teidän yhteisönne hyötyy parhaiten. Meillä on laaja näkemys siitä, millaisesta koulutuksesta juuri te voisitte hyötyä. On upeaa, että ymmärrätte sen, miten isossa ja tärkeässä roolissa seksuaalisuus on osana ihmisyyttä ja haluatte laajentaa tietoanne tämän asian tiimoilta!