Amorin logo

Usein kysytyt kysymykset

Aivan kaikille. Jokainen on äärettömän tervetullut palveluidemme pariin ja pyrimme aina inklusiiviseen sekä sensitiiviseen kohtaamiseen. Kohtaamme aina jokaisen ihmisen aidosti ja kokonaisvaltaisesti. Emme myöskään jaa tuotteitamme sukupuolien mukaan vaan ajattelemme, että tuotteiden käytössä vain taivas, mielikuvitus ja turvallisuus on rajana, jolloin niitä voi käyttää yli normien.

Voimme jo ennen tarjousta keskustella koulutuksen tarkemmasta sisällöstä ja siitä, mistä juuri teidän yhteisönne hyötyy parhaiten. On upeaa, että ymmärrätte sen, miten isossa ja tärkeässä roolissa seksuaalisuus on osana ihmisyyttä ja haluatte laajentaa tietoanne tämän asian tiimoilta ja mielellämme jaamme omaa näkemystämme siitä, millaisesta koulutuksesta ja sisällöstä juuri te voisitte hyötyä mahdollisesti parhaiten.

Jos haluatte järjestää Opaalin, niin ottakaa meihin yhteyttä mieluiten sähköpostitse tai erillisen lomakkeen avulla. Tämän jälkeen pyrimme selvittämään parin päivän kuluessa, olisiko joku asiantuntijoistamme vapaa ja ilmoitamme tästä mahdollisimman pian sähköpostitse. Tutustuttehan etukäteen sopimusehtoihimme. Vahvistettuanne Opaalin lähettää asiantuntijamme teille laskun tapahtumasta sekö sopii tarkemmista yksityiskohdista kanssanne. Opaalissa pääsette lopuksi halutessanne tilaamaan tuotteita, jotka pyritään toimittamaan teille mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 2-3 viikon kuluessa tilauksen tekemisestä. Maksu tuotteista tapahtuu tilauksen yhteydessä ja maksutapa vaihtelee hieman asiantuntijoidemme välillä. Lähettäjänä toimii Amorin Oy ja tuotteet toimitetaan annettuun osoitteeseen neutraalissa pahvilaatikossa.

Opaalin hinta on 150euroa. Se sisältää asiantuntijamme osaamisen käyttöönne koko Opaalin ajaksi sekä yhdet postikulut tilauksille. Opaali sisältää myös asiantuntijamme matkakulut, jos kohde sijaitsee 50 kilometrin säteellä asiantuntijamme toiminta-alueesta. Tämän ylittyessä hintaan lisätään verottajan vuotuisasti määrittelemät matkakulut. Kerromme heti tarjouksen yhteydessä, jos Opaali tuohon 150 euron hintaan ei onnistu ja samalla annamme uuden tarjouksen matkakuluineen. Olemme kirjoittaneet blogitekstin siitä, mistä Opaalin hinta muodostuu. Voit lukea sen täältä.

Opaaliin on hyvä varata aikaa kaksi tuntia. Asiantuntijamme alustus kestää 30-40 minuuttia, jonka jälkeen pääsette rauhassa tutustumaan tuotteisiin ja siihen, miten välineet konkreettisesti toimivat, miltä värinä tuntuu tai makuliukuvoide maistuu. Asiantuntijamme ammattitaito on käytössänne koko Opaalin ajan ja häneltä voitte kysyä mitä tahansa seksiin, seksuaalisuuteen tai tuotteisiin liittyvää.

Kaikenlaiset tunteet liittyen seksuaalisuuteen on ymmärrettäviä ja sallittuja. Lupaamme, että asiantuntijamme lähestymistapa seksiin on hyvin sensitiivinen, mutta tärkeintä on, että kuuntelet itseäsi ja miltä osallistuminen sinusta tuntuisi. Emme velvoita ketään jakamaan omia kokemuksiaan tai ajatuksiaan, elleivät osallistujat niin itse halua ja turvallisen tilan takaaminen on meille tärkeää. Jos tilanne tuntuu edelleen Opaalin aikana ahdistavalta, on poistuminen eri tilaan tottakai sallittua. Jokaisella on oma tausta ja tarinansa ja siksi erilaiset tunteet Opaalin aikana on hyvin ymmärrettäviä.

Laita meille sähköpostia niin jutellaan lisää! Yleensä sovimme alkuun noin tunnin kestävän puhelinhaastattelun, jossa tutustumme sinuun ja arvoihisi. Sen jälkeen kerromme tarkemmin, mitä asiantuntijana olo meillä tarkoittaa. Emme ota tiimiin kaikkia halukkaita, sillä haluamme olla varmoja siitä että jokainen asiantuntija sitoutuu osaksi meidän yhteisöä ja haluaa osaltaan edistää seksuaalioikeuksien toteutumista arvopohjaisesti. Jos kuitenkin koet, että yrityksemme viesti tuntuu omalta ja uskot, että voisit olla ihana lisä tiimiimme, niin kuulisimme sinusta mielellämme lisää!💜

Liity postituslistalle

Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!