LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Yhteistyökumppanit

Teemme paljon yhteistyötä eri tahojen kanssa, koska ihminen on kokonaisuus jonka kaikki osa-alueet vaativat ansaitsemansa huomion. Moniammatillisuus sekä yhteistyö eri tahojen kanssa rinnakkain seisten on meille tärkeää. Ajattelemme, että yhteistyössä on voimaa ja haluamme seistä ja tukea osaltamme kaikkia niitä upeita toimijoita, jotka Suomessa työskentelevät/toimivat yhteisen asian, eli sinun hyvinvoinnin eteesi.

Suomen Kipu ry

Suomen Kipy Ry tarjoaa kipuoirisille, heidän läheisilleen ja alan ammattilaisille tietoa, tukea ja vaikuttamisen mahdollisuuksia pitkittyneen/kroonistuneen kivun aiheen tiimoilta.

Suomen kipu ry logo
Logoa ei saatavilla

Korento ry

Korento ry on Gynekologinen, valtakunnallinen potilasjärjestö, jonka tehtävänä on edistää endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n sekä vulvodynian kanssa elävien hyvinvointia ja edunvalvontaa

Vanhemmuusmatka.fi

Vanhemmuusmatka tarjoaa Suomen kattavimman synnytys- ja perhevalmennuksen. Tämä upea kätilön luotsaama yritys haluaa mahdollistaa perheille parhaan mahdollisen valmistautumisen niin raskauden, synnytyksen kuin vauva-ajan tueksi.

Vanhemmuusmatka logo

Asiantuntijatiimimme

Amorinin sydän on mielettömissä asiantuntijoissamme ja heidän kultaisessa työssään. Asiantuntijamme toimivat ympäri Suomen. Amorin Opaali kuuluu kaikkien heidän palveluihin ja he tulevat mielellään kertomaan Teille lisää seksin ja nautinnon välineistä. Kaikki asiantuntijamme ovat kouluttautuneita seksologian alan ammattilaisia.