Amorin logo

Tarinassasi on uskomaton voima ja sinulla on lupa toimia sen päähenkilönä.

Aitoa kohtaamista seksuaalisuuden ulottuvuuksien äärellä sinulle, joka kaipaat toivoa toivottomuuden keskelle – yksin tai yhdessä.

Löydä rauhaa, ytimestä kumpuavaa energiaa ja yhteyttä. Sellainen elämä, jonka sinä ansaitset.

Oletko valmis muutokseen ja päästämään irti toivottomuudesta, turhautumisesta, häpeästä?

Me Amorinilla nostamme lempeästi reppua hartioiltasi ja kevennämme taakkaasi. Olemme ihmisyyden ammattilaisia ja arjen kannattelijoita heille, jotka kokevat kantavansa turhan raskasta taakkaa seksuaalisuuden ulottuvuuksien äärellä.

Olemme tavallisia ihmisiä tavallisia ihmisiä varten ja toimimme valtakunnallisesti, etänä tai läsnä.

Amorin Löydä rauhaa, ytimestä kumpuavaa energiaa ja yhteyttä

TARJOAMME SINULLE

Seksuaaliterapia ja seksuaalineuvonta

Kokemuksemme mukaan jo ajan varaaminen käynnistää muutosprosessin. Kauttamme löydät kannattelijan kulkemaan kanssasi muutosmatkaa – tulet sitten yksin tai yhdessä mahdollisen kumppanisi/kumppaneidesi kanssa. Saat varmasti arvostavan kohtaamisen, jossa tulet kuulluksi ja nähdyksi täysin omana itsenäsi.

Koulutukset

Toiveena kouluttaa ihmisyyden tai kohtaamisen teemoista? Tarjoamme laajan ja kattavan seksologien verkoston sekä upean osaamistason seksologian alalta.

Seksin ja nautinnon välineet

Tuntuuko välineiden maailma vieraalta etkä oikein tiedä, mistä lähtisit liikkeelle? Tutustu rauhassa valikoimaamme ja huomaa, miten rauha laskeutuu mieleesi, kun aiemmat mielikuvasi välineistä muuttuu. Tarjoamme katkeamattoman hoitopolun seksin ja nautinnon välineisiin asti ammattilaisen toimesta.

On aika muuttaa seksuaalisuudesta puhumista lempempään ja neutraalimpaan suuntaan.

Elämme hyvin suorituskeskeisessä maailmassa, joissa moni meistä kokee riittämättömyyden tunnetta ja painetta siitä, että pitäisi olla jotain, mitä ei koe olevansa. 

Toisin kuin usein luullaan, seksuaalineuvonnassa ja -terapiassa harvoin puhutaan pelkästään seksistä, sillä seksuaalisuus on niin valtavasti muutakin – ja se, miltä se näyttää, on jokaisen itse määriteltävissä oleva asia. 

Me haluamme muuttaa osaltamme maailmaa tuomalla seksuaalisuuden ja sen ulottuvuuden teemat pois pikkutuhmasta huumorista osaksi inhimillisyyttä ja tavallista arkea.

Amorin osakas Henna Suikki (vas.) ja toimitusjohtaja Susanna Alhonkoski

Haluatko oppia uutta seksuaalisuuden teemojen äärellä?

Ota uutiskirjeemme tilaukseen – olet aina ensimmäisten joukossa kuulemassa uutisistamme ja ajatuksistamme seksuaalisuuden ulottuvuuksista sekä rakentamassa tarinaa kanssamme.

Meille jokainen tarina on ainutlaatuinen.

Seuraa omaa tarinaamme sosiaalisessa mediassa:

Liity postituslistalle

Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!