Amorin logo

Tietosuojaseloste

HENKILÖTIETOLAIN (523/1999) 10 § MUKAINEN REKISTERISELOSTE

1. Rekisterin nimi
Amorin Oy:n asiakasrekisteri

2. Rekisteripitäjä ja rekisteriasioista vastaava
Amorin Oy
Kerttulinkatu 14 B 24
20500 Turku
p. 040 760 333 8
asiakaspalvelu@amorin.fi

Y-tunnus 2700914-4

3. Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin tarkoituksena on kerätä Amorin Oy:n markkinointia, tarjouksen tekemistä ja sivuston toimintaa varten tarpeelliset tiedot. Rekisterin tarkoitus on myös tehostaa asiakaspalvelua ja helpottaa asioimista. Tiedoista voidaan koota tilastoja yrityksen omaan  käyttöön, joista yksittäistä asiakasta ei ole mahdollista tunnistaa. Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.

4. Rekisterin tietosisältö
Sivukävijöiden osalta IP-osoite ja asiakkaiden osalta tilaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, mahdollinen  y-tunnus sekä osoitetiedot.

5. Rekisterin tietolähteet
Asiakasrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan verkkokaupasta, messuilta, asiakkaan täyttämistä tiedoista tilauksen yhteydessä sekä tarjousta pyydettäessä. 

6. Rekisterin suojauksen periaatteet
Sähköisessä muodossa olevat asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot sekä sähköpostiosoite säilötään salasanasuojatussa ympäristössä. Paperisena tiedostona olevat tiedot säilytetään aina lukitussa paikassa. Asiakasrekisteriin pääsy on vain Amorin Oy:n henkilökunnalla.

7. Tarkastusoikeus
Asiakasrekisterissä olevalla asiakkaalla on pääsääntöisesti oikeus tarkastaa asiakasrekisteriin tallennetut tietonsa sekä pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan virheelliset tietonsa. Tarkastuspyyntö on pyydettävä kirjallisesti rekisteripitäjältä.

Liity postituslistalle

Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!