LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Vibraattorit & dildot

Vibraattoreja on olemassa valtava määrä ja itselleen sopivan tuotteen löytäminen voi joskus viedä aikaa. Olemme pyrkineet valitsemaan valikoimaamme mahdollisimman monipuolisesti tuotteita kuitenkin siten, ettei sinulle tule valinnan kanssa haasteita vaan pystyt tarkastelemaan omia tarpeitasi ja miettimään sen pohjalta, mikä tuote voisi soveltua juuri sinun/teidän käyttöön. Jokainen tuotteemme on pyritty valitsemaan satojen seksuaalineuvonta/-terapiatuntien pohjalta ja sen kokemuksen kautta, mitä olemme huomanneet asiakkaiden kaipaavan sekä millaisista välineistä kukin hyötyy.

Kun mietit, mikä tuote voisi soveltua sinulle, mieti millaisesta seksistä nautit tällä hetkellä ja mitä mahdollisesti kaipaisit lisää. Joskus myös täysin erilainen aististimulaatio, mihin on tottunut voi tuottaa uudenlaista kokemusta ja nautintoa seksiin. Muistathan, että vibraattorin tai välineen käytössä ei ole mitään väärää eikä sen ole tarkoitus korvata mitään – ainoastaan tuoda lisää aististimulaatiota ja syvyyttä seksiin ja siten auttaa löytämään omannäköisen nautinnon, tukemaan seksuaaliterveyttäsi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Näytetään tulokset 1–12 / 17

Vibraattori Ohmibod

Helppokäyttöinen vibraattori, josta on kätevä pitää kiinni esimerkiksi silloin, jos erillistä puristusvoimaa ei käsissä ole tai käsissä esiintyy spastisuutta Materiaali: silikoni 5 värinä-/pulssitoimintoa Yksi iso nappula, josta tuotteen saa helposti päälle ja pois Ladattava Vedenkestävä Käytä silikonituotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia tai makuliukuvoidetta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!  Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

99,00 

  Vibraattori Black –

  Vibraattori mahdollistaa peniksen pään stimuloinnin värinän avulla. Tämä on erinomainen ja erilainen vaihtoehto käsiseksille Sisäpinta ja ihoa vasten tuleva materiaali on silikonia Sisäosa muotoiltu ergonomisesti, jolloin tuntemus penistä vasten voimistuu. Kokemus on tietenkin aina hyvin yksilöllinen. Kokonaispituus 15 cm, sisäosan pituus n. 7cm, jolloin koko penis ei välttämättä mahdu sisälle. Peniksen herkin alue on kuitenkin terska, johon värinä kohdistuu Tuotteen suuaukon halkaisija on 4,5cm 2 tehokasta moottoria, valmistaja kuvailee tuntemuksen mukailevan suuseksiä. Värinä on erilainen vaihtoehto perinteisen käsiseksin tilalle. 14 erilaista värinätoimintoa, ladattava tuote Vedenkestävä Erilainen välinevaihtoehto masturbaattorille, joka ei taas värise lainkaan. Käytä silikonisen välineen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Saksassa, mutta valmistettu Kiinassa Vibraattoristimulaatio voi auttaa esimerkiksi ejakulaation saavuttamisessa mikäli se on hankaloitunut. Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos

  69,00 

   Svakom Tulip -vibraattori

   Tulip on minivibraattori, joka soveltuu esimerkiksi sinulle joka et ole koskaan ennen kokeillut vibraattoria tai kaipaat simppeliä ja helppokäyttöistä vibraa Materiaali: silikoni Pituus 10,6 cm, halkaisija 2,6 cm 10 eri värinätoimintoa Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana Latausaika 1h, akun kesto 1h Vedenkestävä, voi ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun Svakom panostaa kestävään kehitykseen ja pakkaukset ovat kierrätetyistä materiaaleista tuotettuja Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Svakomin päämaja sijaitsee Kiinassa ja haarakonttori Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

   39,00 

    Svakom Cici -vibraattori

    Svakom Cici on ihana söpö vibraattori moneen käyttötarpeeseen. Cicissä on 5 eri toimintoa 5:llä eri intensiteetillä, joten siitä löytyy yhteensä 25 toimintoa. Ciciä voit käyttää esimerkiksi klitorisstimulointiin tai emättimeen Sopii erityisen hyvin vaginismiä sairastavalle ensidilatointiin, vibraattori toimii terapeuttisesti lantionpohjaa rentouttavana. Yhden napin johdosta helppokäyttöinen Ladattava ja vedenkestävä Koko 2,5 (läpimitta) x 18,2 cm Muista käyttää silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

    65,00 

     Svakom Alice -vibraattori

     Materiaali: silikoni 8 erilaista pulssi- ja värinätoimintoa, joista jokaisesta pystyy säätämään vielä 5 eri intensiteettiä Latausaika 1,5 tuntia, akunkesto 2h Molemmissa päissä omat moottorit, saa värisemään myös eri aikaan Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana Roiskeenkestävä Pituus 17,6cm, sauvan leveys 3cm Kapean kokonsa vuoksi sopii silloinkin, jos limakalvot ovat ohentuneet tai nuorille ensisauvaksi Svakom panostaa kestävään kehitykseen ja pakkaukset ovat kierrätetyistä materiaaleista tuotettuja Käytä silikonisten tuotteisen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä Svakomin päämaja sijaitsee Kiinassa ja haarakonttori Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

     79,00 

      Strap-U -ergonominen Strap-On

      Strap-U Strap-On mahdollistaa vulvallisen penetroitumisen toiseen vulvalliseen tai esimerkiksi peniksellisen anaaliin Säädettävä vaginapallo mahdollistaa sen, että pallon saa säädeltyä oman anatomian mukaan, jolloin se pysyy helpommin paikoillaan Tuote värisee kauttaaltaan, jolloin myös käyttäjä pääsee nauttimaan vibraattorin värinästä Materiaali: silikoni Vaginapallon halkaisija 3,9-5 cm, saa täytettyä ergonomisesti itselleen sopivaksi Tuotteen kokonaispituus 24 cm, varren halkaisija 3,8 cm Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana. Kaukosäädin toimii pattereilla (2xAAA, ei sisälly) 3 voimakkuutta ja 7 vibraattoritoimintoa Kaukosäädin, jolla pystyy myös säätelemään toimintoja Vedenkestävä Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on kehitelty Yhdysvalloissa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

      169,00 

       Silikoninen dildo Amor

       Amor -dildo on silikoninen ja pehmeä dildo, joka sopii penetraatioon sellaisenaan, Strap-On tai Harnessin kanssa käytettäväksi Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Pienen kokonsa vuoksi eritysen hyvä aloittelijoille sekä anaalipenetraatioon. Sopii myös heille, jolla spastisuutta emättimessä. Materiaali: silikoni Pituus 14,6 cm, halkaisija 3,7 cm Sopii niin emätin-, kuin anaalipenetraatioon Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

       59,00 
        Out of stock

        Silikoninen dildo Adrien

        Materiaali: silikoni Pituus 18,2 cm, halkaisija 4 cm Voi lämmittää mikrossa tai kuuman veden alla muutaman minuutin ajan, jolloin pehmenee hieman, tai viilentää jääkaapissa, jolloin kovettuu Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Kehitetty ja suunniteltu Espanjassa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

        39,00 

         Satisfyer Curvy paineaalto+vibraattori

         Materiaali: silikoni Pituus 13,4 cm, leveys 4,6 cm Paineaaltostimulaattori ja vibraattori yhdessä, mikä mahdollistaa erilaiset tuntoaistimukset joko eri aikaan tai samanaikaisesti Paineaaltotoiminto on vastaava, kuin muissakin Satisfyerin laitteissa. Svakomin pulseen  verrattuna reikä on hieman isompi sekä imutoiminto hellempi Turvallinen vaihtoehto, jos et ole varma sopiiko paineaaltostimulaatio sinulle: voi käyttää pelkästään vibraattorina jos paineaalto ei tuntunutkaan omalta jutulta Ladattava, latausjohto tulee paketissa mukana Vedenkestävä, uskaltaa ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun. Kestää myös hetkellistä upotusta (max. 1m & 30minuuttia kerralla) 11 eri paineaalto- ja vibraatiovaihtoehtoa Mahdollista yhdistää Satisfyer -sovelluksen kanssa (Anroid + iOS -laitteilla), jossa lukemattomia toimintoja lisää. Pystyt esimerkiksi luomaan oman suosikin pulssitoiminnoista. Käytä silikoniselle tuotteelle vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Saksassa, valmistusmaa: Kiina Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 5:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä sekä antaa muutaman seksuaaliterapeutin vinkin tuotteelle! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai

         65,00 

          Pulse solo -vibraattori

          Vibraattori penikselliselle Innovatiivinen tuote, joka mahdollistaa käytön ilman, että tuotteesta tarvitsee pitää kiinni Voimakkaita toimintoja 9 erilaista ja 5 erilaista värinätoimintoja, jossa pystyy säätämään värinän voimakkuutta Tuotetta voi käyttää myös ilman erektiota tai se voi toimia erektion saamisen tukena Täysin vedenkestävä Tuotteen kanssa voi käyttää liukuvoidetta tai sitä voi käyttää myös ilman Ei tarvitse liikutella käytön aikana Tuote asetetaan siten, että se ylettyy terskan päähän. Avoimuutensa ansiosta sopii lähes kaiken kokoisille peniksille Materiaali: silikoni Ladattava Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

          125,00 

           Pillow talk -wand

           Pieni, mutta tehokas Wand-sauva Materiaali: silikoni Painike Swarovski® -kristallia Pituus: 20 cm, halkaisija 3,9 cm Värisee voimakkaasti Useampi eri voimakkuustaso Ladattava, latausjohto sekä säilytyspussi tulee tuotteen mukana Soveltuu hyvin tuntopuutoksista kärsiville tai voimakasta klitorisstimulaatiota kaipaaville, koska Wandin värinä on voimakas. Tarkoitettu ulkoiseen käyttöön Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia  Tuote on  suunniteltu ja kehitelty Kanadassa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

           79,00 

            Niya -vibraattori

            Rocks Off Niya on pieni, kätevä vibraattori Niya on helppokäyttöinen vain yhden napin ansiosta Niyasta on erityisen helppo pitää kiinni sen muotoilun ansiosta, jolloin se sopii erinomaisesti esimerkiksi erityisen tuen tarpeisiin Sopii hyvin myös ensimmäiseksi vibraattoriksi Niyan pinta on pehmeää silikonia ja siinä on 10 eri värinätoimintoa Ladattava Koko 3,2 (läpimitta) x 16,8 cm Paketti on ekologisesti pahvista valmistettu Muista käyttää silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

            59,00