LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Vibraattorit & dildot

Vibraattoreja on olemassa valtava määrä ja itselleen sopivan tuotteen löytäminen voi joskus viedä aikaa. Olemme pyrkineet valitsemaan valikoimaamme mahdollisimman monipuolisesti tuotteita kuitenkin siten, ettei sinulle tule valinnan kanssa haasteita vaan pystyt tarkastelemaan omia tarpeitasi ja miettimään sen pohjalta, mikä tuote voisi soveltua juuri sinun/teidän käyttöön. Jokainen tuotteemme on pyritty valitsemaan satojen seksuaalineuvonta/-terapiatuntien pohjalta ja sen kokemuksen kautta, mitä olemme huomanneet asiakkaiden kaipaavan sekä millaisista välineistä kukin hyötyy.

Kun mietit, mikä tuote voisi soveltua sinulle, mieti millaisesta seksistä nautit tällä hetkellä ja mitä mahdollisesti kaipaisit lisää. Joskus myös täysin erilainen aististimulaatio, mihin on tottunut voi tuottaa uudenlaista kokemusta ja nautintoa seksiin. Muistathan, että vibraattorin tai välineen käytössä ei ole mitään väärää eikä sen ole tarkoitus korvata mitään – ainoastaan tuoda lisää aististimulaatiota ja syvyyttä seksiin ja siten auttaa löytämään omannäköisen nautinnon, tukemaan seksuaaliterveyttäsi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Vibraattori Black –

Vibraattori mahdollistaa peniksen pään stimuloinnin värinän avulla. Tämä on erinomainen ja erilainen vaihtoehto käsiseksille Sisäpinta ja ihoa vasten tuleva materiaali on silikonia Sisäosa muotoiltu ergonomisesti, jolloin tuntemus penistä vasten voimistuu. Kokemus on tietenkin aina hyvin yksilöllinen. Kokonaispituus 15 cm, sisäosan pituus n. 7cm, jolloin koko penis ei välttämättä mahdu sisälle. Peniksen herkin alue on kuitenkin terska, johon värinä kohdistuu Tuotteen suuaukon halkaisija on 4,5cm 2 tehokasta moottoria, valmistaja kuvailee tuntemuksen mukailevan suuseksiä. Värinä on erilainen vaihtoehto perinteisen käsiseksin tilalle. 14 erilaista värinätoimintoa, ladattava tuote Vedenkestävä Erilainen välinevaihtoehto masturbaattorille, joka ei taas värise lainkaan. Käytä silikonisen välineen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Saksassa, mutta valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

69,00 

  Svakom Tulip -vibraattori

  Tulip on minivibraattori, joka soveltuu esimerkiksi sinulle joka et ole koskaan ennen kokeillut vibraattoria tai kaipaat simppeliä ja helppokäyttöistä vibraa Materiaali: silikoni Pituus 10,6 cm, halkaisija 2,6 cm 10 eri värinätoimintoa Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana Latausaika 1h, akun kesto 1h Vedenkestävä, voi ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun Svakom panostaa kestävään kehitykseen ja pakkaukset ovat kierrätetyistä materiaaleista tuotettuja Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Svakomin päämaja sijaitsee Kiinassa ja haarakonttori Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

  39,00 

   Svakom Keri -vibraattori

   Materiaali: silikoni Suunniteltu erityisesti klitorisstimulaatioon 5 erilaista värinätoimintoa ja 5 intensiteettiä Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana Latausaika 1h, käyttöaika 2h Tuote kestää roiskeita, muttei sitä ole suunniteltu vedenkestäväksi. Ethän siis vie tätä tuotetta suihkuun. Pituus 17cm, leveys 3cm Svakom panostaa kestävään kehitykseen ja pakkaukset ovat kierrätetyistä materiaaleista tuotettuja Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Svakomin päämaja sijaitsee Kiinassa ja haarakonttori Yhdysvalloissa, tuota on valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

   65,00 

    Svakom Alice -vibraattori

    Materiaali: silikoni 8 erilaista pulssi- ja värinätoimintoa, joista jokaisesta pystyy säätämään vielä 5 eri intensiteettiä Latausaika 1,5 tuntia, akunkesto 2h Molemmissa päissä omat moottorit, saa värisemään myös eri aikaan Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana Roiskeenkestävä, mutta ei suositeltavaa viedä esimerkiksi suihkuun Pituus 17,6cm, sauvan leveys 3cm Svakom panostaa kestävään kehitykseen ja pakkaukset ovat kierrätetyistä materiaaleista tuotettuja Käytä silikonisten tuotteisen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Svakomin päämaja sijaitsee Kiinassa ja haarakonttori Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    79,00 

     Strap-U -ergonominen Strap-On

     Strap-U Strap-On mahdollistaa vulvallisen penetroitumisen toiseen vulvalliseen tai esimerkiksi peniksellisen anaaliin Säädettävä vaginapallo mahdollistaa sen, että pallon saa säädeltyä oman anatomian mukaan, jolloin se pysyy helpommin paikoillaan Tuote värisee kauttaaltaan, jolloin myös käyttäjä pääsee nauttimaan vibraattorin värinästä Materiaali: silikoni Vaginapallon halkaisija 3,9-5 cm, saa täytettyä ergonomisesti itselleen sopivaksi Tuotteen kokonaispituus 24 cm, varren halkaisija 3,8 cm Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana. Kaukosäädin toimii pattereilla (2xAAA, ei sisälly) 3 voimakkuutta ja 7 vibraattoritoimintoa Kaukosäädin, jolla pystyy myös säätelemään toimintoja Vedenkestävä Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on kehitelty Yhdysvalloissa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

     169,00 

      Silikoninen dildo Adrien

      Materiaali: silikoni Pituus 18,2 cm, halkaisija 4 cm Voi lämmittää mikrossa tai kuuman veden alla muutaman minuutin ajan, jolloin pehmenee hieman, tai viilentää jääkaapissa, jolloin kovettuu Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Kehitetty ja suunniteltu Espanjassa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

      39,00 

       Satisfyer Curvy paineaalto+vibraattori

       Materiaali: silikoni Pituus 13,4 cm, leveys 4,6 cm Paineaaltostimulaattori ja vibraattori yhdessä, mikä mahdollistaa erilaiset tuntoaistimukset joko eri aikaan tai samanaikaisesti Paineaaltotoiminto on vastaava, kuin muissakin Satisfyerin laitteissa. Svakomin pulseen  verrattuna reikä on hieman isompi sekä imutoiminto hellempi Turvallinen vaihtoehto, jos et ole varma sopiiko paineaaltostimulaatio sinulle: voi käyttää pelkästään vibraattorina jos paineaalto ei tuntunutkaan omalta jutulta Ladattava, latausjohto tulee paketissa mukana Vedenkestävä, uskaltaa ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun. Kestää myös hetkellistä upotusta (max. 1m & 30minuuttia kerralla) 11 eri paineaalto- ja vibraatiovaihtoehtoa Mahdollista yhdistää Satisfyer -sovelluksen kanssa (Anroid + iOS -laitteilla), jossa lukemattomia toimintoja lisää. Pystyt esimerkiksi luomaan oman suosikin pulssitoiminnoista. Käytä silikoniselle tuotteelle vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Saksassa, valmistusmaa: Kiina Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 5:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä sekä antaa muutaman seksuaaliterapeutin vinkin tuotteelle! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai

       65,00 

        Pillow talk -wand

        Pieni, mutta tehokas Wand-sauva Materiaali: silikoni Painike Swarovski® -kristallia Pituus: 20 cm, halkaisija 3,9 cm Värisee voimakkaasti Useampi eri voimakkuustaso Ladattava, latausjohto sekä säilytyspussi tulee tuotteen mukana Soveltuu hyvin tuntopuutoksista kärsiville tai voimakasta klitorisstimulaatiota kaipaaville, myös monet jotka ovat kokeilleen paineaaltostimulaattoria eivätkä ole pitäneet siitä, kokevat tämän tuotteen omana juttunaan Tarkoitettu ulkoiseen käyttöön Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia  Tuote on  suunniteltu ja kehitelty Kanadassa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

        79,00 

         Gläs -lasisauva

         Gläs lasisauva on ekologinen vaihtoehto vibraattoreille. Lasi saa aikaan myös erilaista aististimulaatiota mitä esimerkiksi silikoninen tuote Voi käyttää emätin- tai anaalikäytössä Käsintehty tuote Pituus 13,2 cm, kapenee ylöspäin Lasisauvalle voi käyttää niin silikonista- kuin vesipohjaistakin liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Valmistusmaa: Kiina Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

         45,00 

          Giamo -vibraattori

          Giamo on värisenä sauva, joka mahdollistaa penetraation sekä vibraattorin värinän samanaikaisesti Materiaali: silikoni Pituus: 19,5 cm, halkaisija 3,7 cm 10 erilaista värinä-/pulssitoimintoa Ladattava, latausjohto tulee mukana Latausaika 2h, akunkesto 1h Täysin vedenkestävä, joten voi ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun tai ammeeseen Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Jos kaipaat sievempää ja pienempää sauvaa, on Svakom Alice todennäköisesti sinulle parempi valinta Giamo on suunniteltu Iso-Britanniassa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

          69,00 

           FS -lasisauva

           Lasisauva on erinomainen vaihtoehto silloin, jos haluaa kokeilla erilaista aististimulaatiota, tutustua vulvaan ja sen mahdollisiin nautintopisteisiin tai kaipaa ekologista vaihtoehtoa seksivälineelle Pituus 19,1 cm, tasapaksu Tämä lasidildo on selvästi paksumpi kuin GLÄS ja soveltuu siksi eritoten emätinkäyttöön Erilaiset nystyrät sauvan pinnassa lisäävät tuntoaistimusta Lasi on turvallinen eikä se mene normaalissa käytössä rikki Lasisauvan etuna on, että voit käyttää niin vesi- kuin silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Kehitetty osana Fifty Shades Of Grey -sarjan tuotteita, valmistettu Kiinassa Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

           55,00 

            Endless fun -vibraattori

            Mahdollistaa käytön lähes missä asennossa tahansa yksin tai yhdessä kumppanin/kumppaneiden kanssa Kokonaispituus 20,9 cm, maksimileveys 9,5 cm Kääntyy 180 astetta Sisältää 3 moottoria Useita kymmeniä eri värinämahdollisuuksia, ladattava Päät saa värisemään samaan tai eri aikaan, värinä kuitenkin voimakas joten käytännössä koko väline värisee Vedenkestävä Paketissa 32 eri käyttötapaa/mahdollisuutta kuvattuna Käytä silikonisen välineen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Saksassa sekä valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, antaa vinkkejä sekä ohjeet pesuun ja kierrätykseen. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

            59,00