LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Vibraattorit & dildot

Vibraattoreja on olemassa valtava määrä ja itselleen sopivan tuotteen löytäminen voi joskus viedä aikaa. Olemme pyrkineet valitsemaan valikoimaamme mahdollisimman monipuolisesti tuotteita kuitenkin siten, ettei sinulle tule valinnan kanssa haasteita vaan pystyt tarkastelemaan omia tarpeitasi ja miettimään sen pohjalta, mikä tuote voisi soveltua juuri sinun/teidän käyttöön. Jokainen tuotteemme on pyritty valitsemaan satojen seksuaalineuvonta/-terapiatuntien pohjalta ja sen kokemuksen kautta, mitä olemme huomanneet asiakkaiden kaipaavan sekä millaisista välineistä kukin hyötyy.

Kun mietit, mikä tuote voisi soveltua sinulle, mieti millaisesta seksistä nautit tällä hetkellä ja mitä mahdollisesti kaipaisit lisää. Joskus myös täysin erilainen aististimulaatio, mihin on tottunut voi tuottaa uudenlaista kokemusta ja nautintoa seksiin. Muistathan, että vibraattorin tai välineen käytössä ei ole mitään väärää eikä sen ole tarkoitus korvata mitään – ainoastaan tuoda lisää aististimulaatiota ja syvyyttä seksiin ja siten auttaa löytämään omannäköisen nautinnon, tukemaan seksuaaliterveyttäsi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Näytetään tulokset 1–12 / 14

Vibraattori Ohmibod

Helppokäyttöinen vibraattori, josta on kätevä pitää kiinni esimerkiksi silloin, jos erillistä puristusvoimaa ei käsissä ole tai käsissä esiintyy spastisuutta Materiaali: silikoni 5 värinä-/pulssitoimintoa Yksi iso nappula, josta tuotteen saa helposti päälle ja pois Ladattava Vedenkestävä Käytä silikonituotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia tai makuliukuvoidetta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!  Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

99,00 

  Vibraattori Black –

  Vibraattori mahdollistaa peniksen pään stimuloinnin värinän avulla. Tämä on erinomainen ja erilainen vaihtoehto käsiseksille Sisäpinta ja ihoa vasten tuleva materiaali on silikonia Sisäosa muotoiltu ergonomisesti, jolloin tuntemus penistä vasten voimistuu. Kokemus on tietenkin aina hyvin yksilöllinen. Kokonaispituus 15 cm, sisäosan pituus n. 7cm, jolloin koko penis ei välttämättä mahdu sisälle. Peniksen herkin alue on kuitenkin terska, johon värinä kohdistuu Tuotteen suuaukon halkaisija on 4,5cm 2 tehokasta moottoria, valmistaja kuvailee tuntemuksen mukailevan suuseksiä. Värinä on erilainen vaihtoehto perinteisen käsiseksin tilalle. 14 erilaista värinätoimintoa, ladattava tuote Vedenkestävä Erilainen välinevaihtoehto masturbaattorille, joka ei taas värise lainkaan. Käytä silikonisen välineen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Saksassa, mutta valmistettu Kiinassa Vibraattoristimulaatio voi auttaa esimerkiksi ejakulaation saavuttamisessa mikäli se on hankaloitunut. Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos

  69,00 

   Svakom Tulip -vibraattori

   Tulip on minivibraattori, joka soveltuu esimerkiksi sinulle joka et ole koskaan ennen kokeillut vibraattoria tai kaipaat simppeliä ja helppokäyttöistä vibraa Materiaali: silikoni Pituus 10,6 cm, halkaisija 2,6 cm 10 eri värinätoimintoa Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana Latausaika 1h, akun kesto 1h Vedenkestävä, voi ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun Svakom panostaa kestävään kehitykseen ja pakkaukset ovat kierrätetyistä materiaaleista tuotettuja Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Svakomin päämaja sijaitsee Kiinassa ja haarakonttori Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

   39,00 

    Svakom Alice -vibraattori

    Materiaali: silikoni 8 erilaista pulssi- ja värinätoimintoa, joista jokaisesta pystyy säätämään vielä 5 eri intensiteettiä Latausaika 1,5 tuntia, akunkesto 2h Molemmissa päissä omat moottorit, saa värisemään myös eri aikaan Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana Roiskeenkestävä, mutta ei suositeltavaa viedä esimerkiksi suihkuun Pituus 17,6cm, sauvan leveys 3cm Svakom panostaa kestävään kehitykseen ja pakkaukset ovat kierrätetyistä materiaaleista tuotettuja Käytä silikonisten tuotteisen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Svakomin päämaja sijaitsee Kiinassa ja haarakonttori Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    79,00 

     Strap-U -ergonominen Strap-On

     Strap-U Strap-On mahdollistaa vulvallisen penetroitumisen toiseen vulvalliseen tai esimerkiksi peniksellisen anaaliin Säädettävä vaginapallo mahdollistaa sen, että pallon saa säädeltyä oman anatomian mukaan, jolloin se pysyy helpommin paikoillaan Tuote värisee kauttaaltaan, jolloin myös käyttäjä pääsee nauttimaan vibraattorin värinästä Materiaali: silikoni Vaginapallon halkaisija 3,9-5 cm, saa täytettyä ergonomisesti itselleen sopivaksi Tuotteen kokonaispituus 24 cm, varren halkaisija 3,8 cm Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana. Kaukosäädin toimii pattereilla (2xAAA, ei sisälly) 3 voimakkuutta ja 7 vibraattoritoimintoa Kaukosäädin, jolla pystyy myös säätelemään toimintoja Vedenkestävä Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on kehitelty Yhdysvalloissa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

     169,00 

      Silikoninen dildo Amor

      Amor -dildo on silikoninen ja pehmeä dildo, joka sopii penetraatioon sellaisenaan, Strap-On tai Harnessin kanssa käytettäväksi Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Pienen kokonsa vuoksi eritysen hyvä aloittelijoille sekä anaalipenetraatioon. Sopii myös heille, jolla spastisuutta emättimessä. Materiaali: silikoni Pituus 14,6 cm, halkaisija 3,7 cm Sopii niin emätin-, kuin anaalipenetraatioon Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

      59,00 
       Out of stock

       Silikoninen dildo Adrien

       Materiaali: silikoni Pituus 18,2 cm, halkaisija 4 cm Voi lämmittää mikrossa tai kuuman veden alla muutaman minuutin ajan, jolloin pehmenee hieman, tai viilentää jääkaapissa, jolloin kovettuu Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Kehitetty ja suunniteltu Espanjassa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

       39,00 

        Satisfyer Curvy paineaalto+vibraattori

        Materiaali: silikoni Pituus 13,4 cm, leveys 4,6 cm Paineaaltostimulaattori ja vibraattori yhdessä, mikä mahdollistaa erilaiset tuntoaistimukset joko eri aikaan tai samanaikaisesti Paineaaltotoiminto on vastaava, kuin muissakin Satisfyerin laitteissa. Svakomin pulseen  verrattuna reikä on hieman isompi sekä imutoiminto hellempi Turvallinen vaihtoehto, jos et ole varma sopiiko paineaaltostimulaatio sinulle: voi käyttää pelkästään vibraattorina jos paineaalto ei tuntunutkaan omalta jutulta Ladattava, latausjohto tulee paketissa mukana Vedenkestävä, uskaltaa ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun. Kestää myös hetkellistä upotusta (max. 1m & 30minuuttia kerralla) 11 eri paineaalto- ja vibraatiovaihtoehtoa Mahdollista yhdistää Satisfyer -sovelluksen kanssa (Anroid + iOS -laitteilla), jossa lukemattomia toimintoja lisää. Pystyt esimerkiksi luomaan oman suosikin pulssitoiminnoista. Käytä silikoniselle tuotteelle vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Saksassa, valmistusmaa: Kiina Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 5:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä sekä antaa muutaman seksuaaliterapeutin vinkin tuotteelle! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai

        65,00 
         Out of stock

         Pillow talk -wand

         Pieni, mutta tehokas Wand-sauva Materiaali: silikoni Painike Swarovski® -kristallia Pituus: 20 cm, halkaisija 3,9 cm Värisee voimakkaasti Useampi eri voimakkuustaso Ladattava, latausjohto sekä säilytyspussi tulee tuotteen mukana Soveltuu hyvin tuntopuutoksista kärsiville tai voimakasta klitorisstimulaatiota kaipaaville, koska Wandin värinä on voimakas. Tarkoitettu ulkoiseen käyttöön Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia  Tuote on  suunniteltu ja kehitelty Kanadassa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

         79,00 

          Gläs -lasisauva

          Gläs lasisauva on ekologinen vaihtoehto. Lasi saa aikaan myös erilaista aististimulaatiota mitä esimerkiksi silikoninen tuote. Lasi sitoo lämpöä ja viileyttä hyvin, joten sitä voi lämmittää vesihauteessa tai viilentää pakastimessa. Lämpö/viileys voivat olla apuna esimerkiksi yhdyntäkivuissa. Gläs on myös selkeästi pienempi kuin valikoimassamme oleva FS lasisauva. Voi käyttää emätin- tai anaalikäytössä Käsintehty tuote Pituus 13,2 cm, kapenee ylöspäin Lasisauvalle voi käyttää niin silikonista- kuin vesipohjaistakin liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Valmistusmaa: Kiina Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

          45,00 

           Giamo -vibraattori

           Giamo on värisenä sauva, joka mahdollistaa penetraation sekä vibraattorin värinän samanaikaisesti Materiaali: silikoni Pituus: 19,5 cm, halkaisija 3,7 cm 10 erilaista värinä-/pulssitoimintoa Ladattava, latausjohto tulee mukana Latausaika 2h, akunkesto 1h Täysin vedenkestävä, joten voi ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun tai ammeeseen Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Jos kaipaat sievempää ja pienempää sauvaa, on Svakom Alice todennäköisesti sinulle parempi valinta Giamo on suunniteltu Iso-Britanniassa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

           69,00 
            Out of stock

            FS -lasisauva

            Lasisauva on erinomainen vaihtoehto silloin, jos haluaa kokeilla erilaista aististimulaatiota, tutustua vulvaan ja sen mahdollisiin nautintopisteisiin tai kaipaa ekologista vaihtoehtoa seksivälineelle. Lasi sitoo lämpöä ja viileyttä hyvin, joten sitä voi lämmittää vesihauteessa tai viilentää pakastimessa. Lämpö/viileys voivat olla apuna esimerkiksi yhdyntäkivuissa. Pituus 19,1 cm, tasapaksu Tämä lasidildo on selvästi paksumpi kuin GLÄS ja soveltuu siksi eritoten emätinkäyttöön Erilaiset nystyrät sauvan pinnassa lisäävät tuntoaistimusta Lasi on turvallinen eikä se mene normaalissa käytössä rikki Lasisauvan etuna on, että voit käyttää niin vesi- kuin silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Kehitetty osana Fifty Shades Of Grey -sarjan tuotteita, valmistettu Kiinassa Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

            55,00