Intohimosta mielihyvään – sinun tarpeitasi kuunnellen

Vibraattorit & dildot

Näytetään tulokset 1–12 / 17

Swamson engily ross

Materiaali: silikoni  Mitat: 4,5 cm x 4,1 cm x 2,5 cm  Minivibraattori, jota voi käyttää esimerkiksi sormessa klitorisstimulaatioon penetraation aikana, peräaukon suulle (ei sisään) tai poskessa silloin, kun annat suuseksiä kumppanillesi 8 eri värinätoimintoa ja 3 eri pulssitoimintoa,ladattava Kokonsa puolesta helppo kuljettaa mihin tahansa  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta.

20,00 

Strap U –

Materiaali: silikoni  Vaginapallon halkaisija 3,9-5 cm, saa täytettyä ergonomisesti itselleen sopivaksi Tuotteen kokonaispituus 24 cm, varren halkaisija 3,8 cm  Ladattava, 3 voimakkuutta ja 7 vibraattoritoimintoa, kaukosäädin  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

169,00 

Satisfyer secret affair

5 erilaista värinänopeutta ja 10 erilaista rytmiä  Pituus 14 cm, halkaisija 3 cm  Värinöiden säätö hipaisutekniikalla  Voi käyttää korkin kanssa tai ilman  Korkin alla silikonipinta, joten käytä siihen ainoastaan vesipohjaista liukuvoidetta. Korkin materiaalille sopii myös silikonipohjainen liukuvoide Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

35,00 

Satisfyer pro traveler

Sisäosan materiaali: silikoni  11 eri voimakkuutta  Pituus 10,7 cm, leveys 4,6 cm  Kotelon kuoret tarttuvat toisiinsa magneetin avulla, joten pysyy hygieenisenä ja soveltuu erityisen hyvin otettavaksi matkalle mukaan  Kompakti ja sievä  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

49,00 

Satisfyer mono flex

Materiaali: silikoni  Kokonaispituus 20 cm, sauvan halkaisija 1,9-3,6 cm  Omat moottorit molemmissa päissä, joten voi käyttää samanaikaisesti esimerkiksi klitorisstimulaatioon ja penetraatioon  Ladattava  Mahdollista yhdistää Satisfyer -sovelluksen kanssa (Anroid + iOS -laitteilla), jossa lukemattomia toimintoja Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Huom! väri voi toisinaan vaihdella saatavuuden mukaan Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

59,00 

Satisfyer endless fun

Mahdollistaa käytön lähes missä asennossa tahansa yksin tai yhdessä (pakkauksessa kuvat eri asennoista)  Kokonaispituus 20,9 cm, maksimileveys 7 cm  Kääntyy 180 astetta  Sisältää 3 moottoria  Useita kymmeniä eri värinämahdollisuuksia, ladattava  Päät saa värisemään samaan tai eri aikaan Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän lisäksi tuotteiden tilaus onnistuu asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme myös mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää.

59,00 

Satisfyer double joy

Materiaali: silikoni  Kapeampi osa laitetaan emättimeen (pituus n. 9cm , leveys max. 2,8cm), leveämpi jää klitorista vasten (pituus n. 9 cm, leveys max. 4,2 cm) Samaan aikaan emättimeen voi penetroitua peniksellä  2 moottoria, 1 kummassakin päässä Jotkut kokevat, että toimii parhaiten lähetyssaarnaaja-asennossa  Mahdollista yhdistää Satisfyer -sovelluksen kanssa (Anroid + iOS -laitteilla), jossa lukemattomia toimintoja Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

49,00 

Satisfyer Curvy 1+

Materiaali: silikoni  Pituus 13,4 cm, leveys 4,6 cm  Paineaaltostimulaattori ja vibraattori yhdessä  Turvallinen vaihtoehto, jos et ole varma sopiiko paineaaltostimulaatio sinulle: voi käyttää pelkästään vibraattorina Ladattava  Mahdollista yhdistää Satisfyer -sovelluksen kanssa (Anroid + iOS -laitteilla), jossa lukemattomia toimintoja Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

59,00 

Satisfyer -vibraattori penikselliselle

 Materiaali: silikoni  Sisäosa muotoiltu ergonomisesti, jolloin tuntemus penistä vasten voimistuu  Kokonaispituus 15 cm, sisäosan pituus n. 7cm, jolloin koko penis ei välttämättä mahdu sisälle. Peniksen herkin alue on kuitenkin terska, johon värinä kohdistuu  Tuotteen suuaukon halkaisija on 4,5cm  2 tehokasta moottoria, valmistaja kuvailee tuntemuksen mukailevan nautinnollista suuseksiä  14 erilaista värinätoimintoa, ladattava  Erilainen vaihtoehto masturbaattorille  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän lisäksi tuotteiden tilaus onnistuu asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme myös mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€) ja ne lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

59,00 

Rocks off giamo

Materiaali: silikoni  Pituus: 19,5 cm, halkaisija 3,7 cm  10 erilaista värinä-/pulssitoimintoa, ladattava Soveltuu hyvin esimerkiksi g-alueen stimulointiin, koska ei juurikaan taivu Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

65,00 

Pillow talk cheeky

Materiaali: silikoni  Pieni, mutta tehokas Wand-sauva  Pituus: 20 cm, halkaisija 3,9 cm  Värisee voimakkaasti  Useampi eri voimakkuustaso, ladattava  Soveltuu hyvin tuntopuutoksista kärsiville tai voimakasta klitorisstimulaatiota kaipaaville Tarkoitettu ulkoiseen käyttöön  Vinkki: kokeile klitoriksen stimulaation lisäksi niskahierontaan Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

69,00 

Gläs

39,00 

Gläs

Voi käyttää emättimeen tai anaaliin  Käsintehty  Pituus 13,2 cm, kapenee ylöspäin Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

39,00