LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Masturbaattorit

Masturbaattori on erityisesti peniksellisille suunniteltu tuote, jonka tarkoitus on jäljitellä emätintä ja tuoda siten erilaista stimulaatiota käsiseksiin. Masturbaattori antaa penikselliselle mahdollisuuden penetroivaan seksiin
esimerkiksi masturboinnin yhteydessä yksin tai kumppanin kanssa.

Masturbaattori ei ole emättimen korvike, eikä sen pitäisi olla uhka suhteelle tai yhteiselle seksille. Masturbaattori voi olla penikselliselle nautinnon tuoja siinä missä dildo on vulvalliselle. Tässä pääset tutustumaan muutamaan erilaiseen masturbaattoriin. Suosittelemme kurkkaamaan myös peniksellisten vibraattorin.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Tenga -minimasturbaattori

Joustava, taskukokoinen, nystyroity masturbaattori Koko 6,7 x 5,2 cm Kulkee helposti mukana pienen koonsa ansiosta Helppo käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa Erilaista tuntemusta käsiseksiin, käytetään peniksen kärjessä lisästimulaationa Mahdollisuus käyttää muutamaan otteeseen huolellisen pesun ja säilytyksen jälkeen, vaikka valmistaja sanoo tuotteen olevan kertakäyttöinen Ihoa jäljittelevä TPE -materiaali, johon tulee käyttää ainoastaan vesipohjaista liukuvoidetta. Tuotteen mukana tulee kertakäyttöinen vesipohjainen liukuvoidepussi. Vinkki: nuori, joka aloittelee masturbaatiota voi kokeilla tengan käyttöä ja siten välttää paperimytyt roskiksessa Valmistusmaa: Japani Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän lisäksi tuotteiden tilaus onnistuu asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme myös mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€) ja ne lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

13,00 

    Fleshlight -masturbaattori

    Patentoitu Super Skin -materiaali Sisäosan pituus 17,5 cm, kokonaispituus 21 cm Tuotteen päässä paineensäätö, jolla pystyy lisäämään imun voimakkuutta Helppo puhdistaa, sisäosan saa otettua pois Lämmön lisäämiseksi tuotetta voi pitää kuuman veden alla ennen käyttöä Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    79,00