Intohimosta mielihyvään – sinun tarpeitasi kuunnellen

Yrityksemme

Amorin on suomalainen asiantuntijayritys, jonka jokaiselle asiantuntijalle on tärkeää kohdata ihmiset sensitiivisesti ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua seksuaalisuuteen ja tuotteisiin liittyvien kysymysten kanssa ilman häpeää tai pelkoa naurunalaiseksi joutumisesta sekä tarjota mahdollisuuden kouluttaa esimerkiksi hoitohenkilökuntaa kohtaamaan seksuaalisuus ja siihen liittyvät teemat luontevasti.

Seksuaalisuus

Seksuaalisuus on jotain, mikä kulkee kanssamme kohtuelämästä kuolemaan ja se on isossa roolissa hyvinvointiamme ajatellen – joskus jopa isommassa, kuin uskommekaan. Siksi toivoisimme, että jokainen ihminen saisi olla omanlaisensa, toteuttaa omanlaista seksuaalisuuttaan ja nauttia seksistä ilman häpeää riippumatta taustastaan, sosioekonomisesta asemasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, iästä tai sukupuolesta. Sillä jokainen on arvokas sellaisena kuin on ja ansaitsee elämäänsä nautintoa – sinäkin.

Arvomaailmamme ja yrityksemme ydin

Sensitiivisyys ja tasa-arvo. Ymmärrämme, miten herkkä aihe seksi ja seksuaalisuus on monelle. Siksi haluamme lähestyä seksuaalisuutta ja siihen liittyviä teemoja hienotunteisesti. Pyrimme myös inklusiiviseen puhetapaan, eli vältämme lokerointia. Ymmärrämme, että jokaisella on omanlaisensa tarina.

Asiakaslähtöisyys. Jokainen ihminen on yksilö ja se mikä sopii toiselle, ei sovi välttämättä sinulle. Siksi emme suosittele kaikkia tuotteita tai tapaa toteuttaa seksiä kaikille, vaan kannustamme jokaista löytämään omannäköisen seksuaalisuuden ja tavan toteuttaa seksiä! Kannustamme tuotteiden kohdalla miettimään, mikä voisi olla juuri sinun juttusi. Ei muiden, vaan sinun ja mahdollis(t)en kumppani(e)si.

Eettisyys. Asiantuntijoidemme työskentelyä ohjaa ammattietiikka. Tämä sisältää muun muassa luottamuksellisuuden sekä sen, että toimimme aina ensisijaisesti asiakkaan edun mukaisesti.

Ekologisuus. Pyrimme osaltamme ekologiseen toimintaan. Jokainen tuotteemme toimitetaan Amorinin osalta muovittomasti ja suosittelemme aina yhdistämään tilaukset välttääksemme turhaa pakettiliikennettä.

Vastuullisuus. Seksuaalisuuteen, seksiin ja tuotteisiin sekä niiden käyttöön perustuva oikean tiedon jakaminen ja ihmisten yksilöllisten tarpeiden kuuntelu ohjaa yrityksemme toimintaa, koulutuksia sekä asiakaskohtaamisia. Haluamme edistää asiakkaidemme seksuaaliterveyttä ja -hyvinvointia hälventämällä osaltamme seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvää tabua, stigmaa ja ennakkoluuloja.

Mistä logomme muodostuu? Logossamme on kolme kerrosta – seksuaalisuus, nautinto sekä seksivälineet. Mitä sinä näet, kun katsot logoamme? Ihmiset ovat kertoneet nähneensä sormenjäljen, sipulin monine kuorineen (ihmisyys, jossa on monia eri kuoria), klitoriksen, simpukan tai kiven – kaikki omanlaisiaan yksilöitä. Voimme siis katsoa samaa asiaa monin eri silmin. Sitä on myös seksuaalisuutemme. Me näemme seksuaalisuuden parhaimmillaan voimavarana, mahdollisuutena olla omanlainen itsensä täydellisine yksityiskohtineen.

Meidän kanssamme saat olla juuri sellainen, kuin olet!

<3 llä: Amorin tiimi