LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Yrityksemme

Amorin on suomalainen asiantuntijayritys, jonka jokaiselle asiantuntijalle on tärkeää kohdata ihmiset sensitiivisesti ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Haluamme tarjota kokonaisvaltaista seksologian alan asiantuntijapalveluita sekä pääset tutustumaan ja halutessasi tilaamaan erilaisisia seksivälineitä ja tuotteita ilman häpeää. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttaa esimerkiksi hoitohenkilökuntaa kohtaamaan seksuaalisuus ja siihen liittyvät teemat luontevasti sekä seksologeille mahdollisuuden liittyä upeaan tiimiin, joka ajaa osaltaan seksuaalioikeuksien toteutumista mm. nautinnon ja seksivälineiden osalta.

Yrittäjät

Olemme kahden naisen johtama pienyritys

Amorin on kahden yrittäjänaisen vetämä yritys. Olemme lyöneet hynttyyt yhteen vuoden 2023 alusta ja tavoitteenamme on olla seksologian alan edelläkävijöitä. Uskomme, että ihmisen kyky nauttia omasta seksuaalisuudestaan on valtava voimavara elämässä ja tukee yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olemme molemmat terveydenhuollon ammattilaisia ja toiveenamme on, että varsinkin terveydenhuollossa seksuaalisuuteen liittyvien teemojen esiin otto muuttuisi luontevaksi ja normaaliksi osaksi hoitoa ja kuntoutusta, sillä jokainen ansaitsee tulla kohdatuksi yksilönä, elämän jokaisella osa-alueella. 

Susanna Alhonkoski on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja sairaanhoitaja-kätilö

Susanna Alhonkoski on erityistason seksuaaliterapeutti  NACS ja pohjakoulutukseltaan kätilö AMK. Susannan toiveena olisi, että jokainen uskaltaisi elää omannäköistään elämää ja löytäisi rohkeasti uudenlaisia tapoja nauttia seksuaalisuudestaan. Susanna pitää seksuaaliterapiavastaanottoa Turussa ja etänä. Hänen työhönsä kuuluu myös valmennukset sekä koulutukset seksuaalisuuden teemoihin liittyen. Susanna toimii Amorinin tiimivetäjänä sekä somekasvoina ja suhtautuu jokaiseen tarinaan lempeän kannustavasti. 

Henna Suikki on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja toimintaterapeutti (YAMK)

Henna Suikki on taustaltaan toimintaterapeutti YAMK ja erityistason seksuaaliterapeutti NACS. Hennan erityisosaamiseen kuuluu varsinkin erityistä tukea tarvitsevien ihmisten seksuaalisuuden tukeminen. Henna ylläpitää Suomen suurinta seksuaalisuusteemaista selkokuva- ja materiaalipankkia SelkoSeksiä sekä kouluttaa seksuaalisuuden aiheista ympäri Suomen. Hennan toiveena on tuoda lisää tietoa ja työkaluja myös seksivälineistä huomioiden erityisen tuen tarpeen. Hennan tukikohtana on Etelä-Savo ja seksuaaliterapiavastaanotto löytyy Mikkelistä, Savonlinnasta tai etänä. Henna opiskelee myös työnohjaajaksi, joten myös sitä palvelua voit kysyä Hennalta. 

Asiantuntijatiimimme

Amorinin sydän on mielettömissä asiantuntijoissamme ja heidän kultaisessa työssään. Asiantuntijamme toimivat ympäri Suomen. Amorin Opaali kuuluu kaikkien heidän palveluihin ja he tulevat mielellään kertomaan Teille lisää seksin ja nautinnon välineistä. Kaikki asiantuntijamme ovat kouluttautuneita seksologian alan ammattilaisia. Haluaisitko sinä olla mukana meidän timanttisessa tiimissämme?  

Arvomaailmamme ja yrityksemme ydin

Luotettavuus. Kaikessa toiminnassamme pyrimme avoimuuteen ja seisomme avoimesti päätöstemme ja ajatustemme takana. Kaikki jakamamme tieto perustuu vuosien hoitotyöhön, kuntoutustyöhön sekä asiakastyöskentelyyn sekä tutkittuun tietoon. Teemme jatkuvasti yhteistyötä useiden eri toimijoiden sekä lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa huomioidaksemme asiakkaan kokonaisvaltaisuuden.

Sensitiivisyys ja tasa-arvo. Ymmärrämme, miten herkkä aihe seksi ja seksuaalisuus on monelle. Siksi haluamme lähestyä seksuaalisuutta ja siihen liittyviä teemoja hienotunteisesti. Pyrimme myös inklusiiviseen puhetapaan, eli vältämme lokerointia. Ymmärrämme, että jokaisella on omanlaisensa tarina.

Asiakaslähtöisyys. Jokainen ihminen on yksilö ja se mikä sopii toiselle, ei sovi välttämättä sinulle. Siksi emme suosittele kaikkia tuotteita tai tapaa toteuttaa seksiä kaikille, vaan kannustamme jokaista löytämään omannäköisen seksuaalisuuden ja tavan toteuttaa seksiä! Kannustamme tuotteiden kohdalla miettimään, mikä voisi olla juuri sinun juttusi. Ei muiden, vaan sinun ja mahdollis(t)en kumppani(e)si.

Vastuullisuus. Seksuaalisuuteen, seksiin ja tuotteisiin sekä niiden käyttöön perustuva oikean tiedon jakaminen ja ihmisten yksilöllisten tarpeiden kuuntelu ohjaa yrityksemme toimintaa, koulutuksia sekä asiakaskohtaamisia. Haluamme edistää asiakkaidemme seksuaaliterveyttä ja -hyvinvointia hälventämällä osaltamme seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvää tabua, stigmaa ja ennakkoluuloja.

Ekologisuus. Pyrimme osaltamme ekologiseen toimintaan. Jokainen tuotteemme toimitetaan Amorinin osalta muovittomasti ja suosittelemme aina yhdistämään tilaukset välttääksemme turhaa pakettiliikennettä.

Eettisyys. Asiantuntijoidemme työskentelyä ohjaa ammattietiikka. Tämä sisältää muun muassa luottamuksellisuuden sekä sen, että toimimme aina ensisijaisesti asiakkaan edun mukaisesti.

Mistä logomme muodostuu?

 

Logossamme on kolme kerrosta ja se kuvastaa meille kolmea tärkeää elementtiä: seksuaalisuutta, jonka yksi alaulottuvuus on nautinto ja sen alaulottuvuus seksivälineet. Mitä sinä näet, kun katsot logoamme? Ihmiset ovat kertoneet nähneensä sormenjäljen, sipulin monine kuorineen (ihmisyys, jossa on monia eri kuoria), klitoriksen, simpukan tai kiven – kaikki omanlaisiaan yksilöitä. Voimme siis katsoa samaa asiaa monin eri silmin.

Sitä on myös seksuaalisuutemme. Jokainen ainutlaatuinen yksilö, mikä voi näyttäytyä eri silmin katsottuna eri tavoin. Me näemme seksuaalisuuden parhaimmillaan voimavarana, mahdollisuutena olla omanlainen itsensä täydellisine yksityiskohtineen.

Meidän kanssamme saat olla juuri sellainen, kuin olet!

💜 Susanna, Henna & koko Amorin -tiimi