LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Yrityksemme

Amorin on suomalainen asiantuntijayritys, jonka jokaiselle asiantuntijalle on tärkeää kohdata ihmiset sensitiivisesti ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua seksuaalisuuteen ja tuotteisiin liittyvien kysymysten kanssa ilman häpeää tai pelkoa naurunalaiseksi joutumisesta sekä tarjota mahdollisuuden kouluttaa esimerkiksi hoitohenkilökuntaa kohtaamaan seksuaalisuus ja siihen liittyvät teemat luontevasti. 

Yrittäjät

Amorin on kahden yrittäjänaisen vetämä yritys. Olemme lyöneet hynttyyt yhteen vuoden 2023 alusta ja tavoitteenamme on olla seksologian alan edelläkävijöitä. Uskomme, että ihmisen kyky nauttia omasta seksuaalisuudestaan on valtava voimavara elämässä ja tukee yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olemme molemmat terveydenhuollon ammattilaisia ja toiveenamme on, että varsinkin terveydenhuollossa seksuaalisuuteen liittyvien teemojen esiin otto muuttuisi luontevaksi ja normaaliksi osaksi hoitoa ja kuntoutusta, sillä jokainen ansaitsee tulla kohdatuksi yksilönä, elämän jokaisella osa-alueella. 

Susanna on seksuaaliterapeutti ja pohjakoulutukseltaan kätilö (AMK). Susannan toiveena olisi, että jokainen uskaltaisi elää omannäköistään elämää ja löytäisi rohkeasti uudenlaisia tapoja nauttia seksuaalisuudestaan. Susanna pitää seksuaaliterapiavastaanottoa Turussa ja etänä. Hänen työhönsä kuuluu myös valmennukset sekä koulutukset seksuaalisuuden teemoihin liittyen. Susanna toimii Amorinin tiimivetäjänä sekä somekasvoina ja suhtautuu jokaiseen tarinaan lempeän kannustavasti. 

Henna on taustaltaan toimintaterapeutti YAMK ja erityistason seksuaaliterapeutti NACS. Hennan erityisosaamiseen kuuluu varsinkin erityistä tukea tarvitsevien ihmisten seksuaalisuuden tukeminen. Henna ylläpitää Suomen suurinta seksuaalisuusteemaista selkokuvapankkia SelkoSeksiä sekä kouluttaa seksuaalisuuden aiheista ympäri Suomen. Hennan toiveena on tuoda lisää tietoa ja työkaluja myös seksivälineistä huomioiden erityisen tuen tarpeen. Hennan tukikohtana on Etelä-Savo ja seksuaaliterapiavastaanotto löytyy Mikkelistä, Savonlinnasta tai etänä.

Asiantuntijatiimimme

Amorinin sydän on mielettömissä asiantuntijoissamme ja heidän kultaisessa työssään. Asiantuntijamme toimivat ympäri Suomen. Amorin Opaali kuuluu kaikkien heidän palveluihin ja he tulevat mielellään kertomaan Teille lisää seksin ja nautinnon välineistä. Kaikki asiantuntijamme ovat kouluttautuneita seksologian alan ammattilaisia. Haluaisitko sinä olla mukana meidän timanttisessa tiimissämme?  

Arvomaailmamme ja yrityksemme ydin

Sensitiivisyys ja tasa-arvo. Ymmärrämme, miten herkkä aihe seksi ja seksuaalisuus on monelle. Siksi haluamme lähestyä seksuaalisuutta ja siihen liittyviä teemoja hienotunteisesti. Pyrimme myös inklusiiviseen puhetapaan, eli vältämme lokerointia. Ymmärrämme, että jokaisella on omanlaisensa tarina.

Asiakaslähtöisyys. Jokainen ihminen on yksilö ja se mikä sopii toiselle, ei sovi välttämättä sinulle. Siksi emme suosittele kaikkia tuotteita tai tapaa toteuttaa seksiä kaikille, vaan kannustamme jokaista löytämään omannäköisen seksuaalisuuden ja tavan toteuttaa seksiä! Kannustamme tuotteiden kohdalla miettimään, mikä voisi olla juuri sinun juttusi. Ei muiden, vaan sinun ja mahdollis(t)en kumppani(e)si.

Eettisyys. Asiantuntijoidemme työskentelyä ohjaa ammattietiikka. Tämä sisältää muun muassa luottamuksellisuuden sekä sen, että toimimme aina ensisijaisesti asiakkaan edun mukaisesti.

Vastuullisuus. Seksuaalisuuteen, seksiin ja tuotteisiin sekä niiden käyttöön perustuva oikean tiedon jakaminen ja ihmisten yksilöllisten tarpeiden kuuntelu ohjaa yrityksemme toimintaa, koulutuksia sekä asiakaskohtaamisia. Haluamme edistää asiakkaidemme seksuaaliterveyttä ja -hyvinvointia hälventämällä osaltamme seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvää tabua, stigmaa ja ennakkoluuloja.

Ekologisuus. Pyrimme osaltamme ekologiseen toimintaan. Jokainen tuotteemme toimitetaan Amorinin osalta muovittomasti ja suosittelemme aina yhdistämään tilaukset välttääksemme turhaa pakettiliikennettä.

Mistä logomme muodostuu?

 

Logossamme on kolme kerrosta – seksuaalisuus, nautinto sekä seksivälineet. Mitä sinä näet, kun katsot logoamme? Ihmiset ovat kertoneet nähneensä sormenjäljen, sipulin monine kuorineen (ihmisyys, jossa on monia eri kuoria), klitoriksen, simpukan tai kiven – kaikki omanlaisiaan yksilöitä. Voimme siis katsoa samaa asiaa monin eri silmin. Sitä on myös seksuaalisuutemme. Me näemme seksuaalisuuden parhaimmillaan voimavarana, mahdollisuutena olla omanlainen itsensä täydellisine yksityiskohtineen.

Meidän kanssamme saat olla juuri sellainen, kuin olet!

💜 Susanna, Henna & koko Amorin -tiimi