Amorin logo

MEISTÄ

Amorinin tarina

Amorin on vuonna 2016 perustettu hyvinvointialan yritys, jonka toimitusjohtajana toimii Susanna Alhonkoski sekä yrityksen toisena osakkaana Henna Suikki. Yhteensä meillä on yli 30 vuoden kokemus terveydenhuoltoalalta ja yli 17 vuoden kokemus seksologian kentältä. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa olla Suomen johtava seksologian alan asiantuntijayritys.

Amorin tarjoaa valtakunnallisesti seksuaalineuvonnan ja seksuaaliterapian palvelut, hyvinvointiteemaiset koulutukset sekä seksin ja nautinnon välineet. Teemme uraauurtavaa työtä seksologian kentällä määrätietoisella, raikkaalla ja rauhallisella otteella luutuneita rakenteita pelkäämättä. Ajattelemme, että yhteistyössä on voimaa ja koska jokaisella seksologilla (seksuaalineuvojalla, seksuaaliterapeutilla ja seksuaalikasvattajalla) on omat vahvuutensa, voidaan ne kaikki koota saman katon alle toinen toisiamme tukien. Haluamme tarjota asiakkaille paikan, josta löytää itselleen sopiva ammattilainen ilman tuntien googlettelua sillä tiedämme itse monta vuotta seksuaaliterapiaa tehneenä, miten vaikeaa asiakkaiden on hakea apua teeman äärellä, josta ei ole ehkä koskaan puhunut kenellekkään – ja miten voimaannuttavaa on silloin tulla kohdatuksi sellaisena, kuin on.

Amorinin arvoja ovat luotettavuus, avoimuus, aitous, kunnioitus ja vastuullisuus. Me pystymme takaamaan jokaisen asiantuntijamme asiantuntemuksen – se näkyy esimerkiksi rahat takaisin -takuussamme, sillä luotamme asiantuntijoidemme osaamiseen ja kykyyn kohdata ihminen intiimeiden ja herkkien teemojen äärellä sataprosenttisesti. Haluamme luoda avointa viestintää niin työyhteisömme sisällä kuin asiakkaillekin. Puhumme avoimesti ja neutraalisti seksuaalisuuden teemoista ja toimimme aidosti omana itsenämme. Kunnioitamme niin asiakkaita kuin kollegojamme ja meidän toimintaamme ohjaa eettisyys ja inhimillisyys. Vastuullisuus näkyy niin asiakastapaamisissamme kuin tuotteidemme jälleenmyynnissä.

Tarjoamme

  • Seksuaalineuvojia valtakunnallisesti, ympäri Suomen
  • Seksuaaliterapeutteja valtakunnallisesti, ympäri Suomen
  • Kouluttajat seksuaalisuuden, hyvinvoinnin ja kohtaamisen teemoista koulutuspäiviin, työpaikoille, kouluihin tai työhyvinvointipäiviin
  • Puhujat ja luennointijat erilaisiin tapahtumiin kertomaan yrittäjyydestä, myyntityöstä hyvinvointiyrityksessä tai uratarinasta
  • Tarkkaan valikoimaan mietityt seksin ja nautinnon välineet sekä niiden myyntiin sertifioidut toimijat

Haluamme luoda inspiraatiota, toivoa ja helpotusta tunteita herättävän aiheen äärellä.

Kun puhumme seksuaalisuudesta, puhumme asiasta, joka kulkee jokaisen ihmisen mukana kohtuiästä kuolemaan asti. Seksuaalisuuden monialaisuus ja merkityksellisyys ihmisen elämässä on kiehtonut meitä aina. Se, miten ihmisen mieli ja keho luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden ja miten elämänkaari muuntautuu vuosien varrella jokaisen kohdalla eri tavoin, muuttaen samalla seksuaalisuutta ja sen mahdollisuuksia elämän varrella haastaen tai korostaen. Seksuaalisuus on valtavan iso osa ihmisen identiteettiä, vaikka sitä voi olla hankala sanallistaa ja tiedostaa. Se kulkee jokaisen ihmisen mukana, tavalla tai toisella. Usein seksuaalisuus kuitenkin koetaan asiana, josta ei saisi puhua tai jonka esiin nostaminen on häpeällistä tai ”seksuaalisiin tekoihin kannustavaa”. Me tuomme osaltamme muutosta tähän ajatukseen, yksi kohtaaminen kerrallaan.

Teemme valtakunnallisesti yhteistyötä laajalti eri toimijoiden kanssa. Näitä ovat mm. Duodecim, Suomen Kipu ry, Mielenterveys kuuluu kaikille! -mielenosoitus, Hyvä Elämä -lehti, Sjögrenliitto, Korento Ry, Pelvicus, Vanhemmuusmatka ja hyvinvointialueet, kuten Pohde, Varha ja Päijät-Hämeen hyvinvointialue. Sen lisäksi teemme jatkuvasti yhteistyötä erilaisten yksityisten toimijoiden kanssa.

Haluamme luoda inspiraatiota, toivoa ja helpotusta tunteita herättävän aiheen äärellä.

Seksuaalisuus ja seksi ei ole ajatuksissamme glamouria, vaan se on osa arkea. Se ei ole jotain, mitä harrastetaan kerran viikossa, vaan se on jotain, mitä tehdään silloin kun tekee mieli. Se on fyysistä kostetusta sekä tunnetta, jonka johdosta kokee elävänsä. Se on liikuttunut katse peilistä, kun huomaa olevansa upea ja arvokas sellaisena, kuin on. Se on avointa kommunikointia kumppanille silloin, kun itkettää tai se on ystävän halaus ja lupaus, ettei ole yksin.

Arki, joka koskettaa

Sloganimme ”arki, joka koskettaa” kuvastaa sitä arkea ja tunnetta, joka on seksuaalineuvonnan tai seksuaaliterapian jälkeen. Kun ylittää vastaanoton kynnyksen käynnin jälkeen tai sulkee tietokoneen, pysähtyy sen jälkeen seuraavan leikkipuiston eteen ja näkee lapsien leikkivän pirskahtelevaa iloa hehkuen. Kun kyyneleet nousevat silmiin ja huomaa, miten kaiken ahdistuksen ja toivottomuuden keskellä on unohtanut sen, miltä ilo näyttää. Ja miten nyt, kun on tullut kuulluksi, saanut jakaa ajatuksensa toiselle ja päässyt kiinni toivon tunteeseen, koko maailma näyttäytyy eri tavoin ja arjen hetkiin on helpompi pysähtyä. Yhteys itseen on löytynyt.

Se on liikuttuneisuutta silloin kun ymmärtää, että toivoa on kyllä. Kunhan vain pysähtyy kuuntelemaan itseään ja tarvittaessa toista. Pysähtyy, hengittää ja luottaa.

Liity postituslistalle

Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!