LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Anaalitapit

Näytetään kaikki 3 tulosta

Rosebud Metalli

Metallinen anaalitappi, jonka päässä timantti Pituus 6,8cm, leveys 3cm Metallisen anaalitapin etuutena on helppo puhdistaminen Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

25,00 

Bibi Butt

Materiaali: silikoni  Tappien pituus 7,7/8,7/9,7 cm, halkaisija 3/3,5/4 cm  Sisältää kolme eri kokoa  Sopii hyvin esimerkiksi pariskunnalle, josta molemmat haluaisivat kokeilla anaalitapin käyttöä  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän lisäksi tuotteiden tilaus onnistuu asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme myös mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää.

39,00 

BB – anaalitappi

 Materiaali: silikoni  Pituus 10cm, halkaisija 1,4-2,8 cm  Loistava aloittelijalle – kapeus auttaa sisäänviennissä ja silikoni on miellyttävän pehmeää  Pohja toimii myös imukuppina, joten voit ”istua” tuotteen päälle  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän lisäksi tuotteiden tilaus onnistuu asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme myös mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää.

15,00