LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Anaalitapit

Anaalitapeilla voit saada lisäsyvyyttä seksiin. Anaalitappi tuottaa peräaukon stimulaatiota ja täyteläisyyden tunnetta, joka voi voimistaa nautinnon kokemusta. Anaalitappien kanssa liukuvoiteen käyttö on todella tärkeää, sillä anaalissa ei ole luontaisesti kostutusta.

Monet karsastavat anaaliseksin kokeilua, koska pelkäävät sen olevan likaista tai kivuliasta. Rentoutuminen anaaliseksissä on tärkeää, sillä jännittäminen vastaan lisää kipua. Anaalitappi on hyvä keino tutustua anaaliseksin maailmaan ja saada luottamusta siitä, ettei kyse ole mistään väärästä tai likaisesta.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Rosebud – Metallinen

Metallinen anaalitappi, jonka päässä timanttikoriste Tuotteen pituus 6,8cm, leveys 3cm Paino 130g Nikkelivapaa Metallisen anaalitapin etuutena on helppo puhdistaminen, pinta ei myöskään haurastu jolloin tuote ei muutu käyttökelvottomaksi ajan saatossa Tuote on valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin anaaliseksistä, tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

25,00 

  FS – silikoninen

  Materiaali: silikoni Sopii erityisen hyvin aloittelijoille pehmeytensä vuoksi Tapin kokonaispituus 10,8 cm, anaaliin menevän osuuden pituus 8,3 cm Päässä rengas helpottaa asettamista ja poisottamista Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Anaaliseksissä liukuvoiteen käyttö on erityisen tärkeää, sillä anaalissa ei ole luontaisesti kosteutta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa kiireettömän konsultaatiopihelun täältä.

  29,00 

   Bibi Butt -silikonien

    Materiaali: silikoni  Tappien pituus 7,7/8,7/9,7 cm, halkaisija 3/3,5/4 cm  Pakkaus sisältää kolme eri kokoa  Sopii hyvin esimerkiksi pariskunnalle, josta molemmat haluaisivat kokeilla anaalitapin käyttöä Tuote on silikoninen, joten sen kanssa on suositeltavaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai makuliukuvoidetta Anaaliseksissä liukuvoiteen käyttö on äärettömän tärkeää Feelztoys panostaa laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin. Silikoni on täysin ftalaatiton ja sen laatu on testattu erillisessä laboratoriossa Tuote on valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin anaaliseksistä, tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

   39,00 

    BB – silikoninen

     Materiaali: silikoni  Anaalitapin pituus 10cm, halkaisija 1,4-2,8 cm  Loistava aloittelijalle – kapeus auttaa sisäänviennissä ja silikoni on miellyttävän   pehmeää sekä tuote itsessään joustava  Pohja toimii myös imukuppina, joten voit ”istua” tuotteen päälle ja siten sen sisäänvienti   voi olla helpompaa.  Silikonisten välineiden kanssa suositellaan käytettäväksi ainoastaan vesipohjaista   liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu Alankomaissa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä noin 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin anaaliseksistä, tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    15,00