Amorin logo

Välineiden puhdistukseen

Hygienia on tärkeä osa välineiden huoltoa ja pitkäikäisyyttä. Jokainen seksiväline tulee puhdistaa hyvin käytön jälkeen ja ennen sen käyttöönottoa. Puhdistukseen on hyvä käyttää siihen tarkoitettua puhdistusainetta, jottei pinta haurastu tai vahingoitu esimerkiksi liian happaman tai emäksisen saippuan vuoksi.

Muistathan jättää tuotteen pesun jälkeen ilmavaan paikkaan kuivumaan ennen sen laittamista säilytykseen.

Näytetään ainoa tulos

Puhdistusvaahto 207 ml

Antibakteerinen puhdistusaine Sopii kaikille seksivälineille ja intiimituotteille, myös kuukupille Hellävarainen, mutta tehokas Kevyt, vaahtoava koostumus Anna vaikuttaa välineen pinnalla noin 10 sekunnin ajan ja huuhtele pois Ei sisällä hajusteita, alkoholia, glyseriiniä, parabeeneja tai petrokemikaaleja Valmistettu USA:ssa Välineen puhdistus on äärettömän tärkeää joka käyttökerran jälkeen. Likainen seksiväline altistaa erilaisille tulehduksille, kuten Bakteerivaginoosille ja hiivatulehduksille.

18,00 

    Liity postituslistalle

    Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!