LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Lantionpohjan lihasten hyvinvointiin

Kuulat toimivat apuvälineenä lantionpohjan lihasten harjoittelulle. Lihasten rentouttaminen on äärettömän tärkeää, ei vain treeni. Jos olet epävarma lantionpohjan lihasten kunnosta tai siitä, sopivatko kuulat sinulle, suosittelemme käyntiä lantionpohjan fysioterapeutin
vastaanotolla. Lähimmät lantionpohjan fysioterapeuttisi löydät Pelvicus.fi -sivustolta. Jos ratsastat/voimistelet ja olet lapseton, emme suosittele kuulien käyttöä ilman fysioterapeutin konsultaatiota – kyseiset harrastukset aiheuttavat usein lantionpohjan ylijännittymistä.

Tutkimusten mukaan ei ole väliä treenaatko kuulilla vai ilman, mutta kuulat voivat auttaa lihasten tunnistamisessa. Mitä isompi ja kevyempi kuula, sen helpompaa lihasten puristaminen kuulaa vasten on. Huomioi, ettei kuulien
ulosvedon pidä sattua, joten muista rentouttaa lantionpohja ennen kuulien ulosottoa. Tilatessasi kuulat meiltä saat tilauksen mukana treeniohjeet, jotka on tehty yhteistyössä lantionpohjan fysioterapeutin kanssa. Lantionpohjan hyvinvointi on tärkeä osa sinua ja seksuaaliterveyttäsi – muista pitää siitä huolta!💜

Näytetään kaikki 4 tulosta

Rianne -lantionpohjan treenikuulat

Irrotettavat kuulat lantionpohjan treenaamiseen Materiaali: silikoni Voit vaihdella kuulia treenin ja mieltymyksen mukaan, pidikkeen kanssa tai ilman Kuulat ovat eri painoisia: tumma violetti 55 g, lila 35 g, koralli 25 g, nude 15 g Pallon halkaisija 3 cm Pienemmät ja painavammat kuin B Swish -kuulat Hyvät peruskuulat suurimmalle osalle Käytä kuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta niiden sisäänviennin helpottamiseksi, esimerkiksi Sensuva Natural on sopiva kuulien kanssa Kehitelty ja suunniteltu Amsterdamissa, valmistettu Kiinassa Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä vajaan 2:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin lantionpohjan kuulien pesusta ja kierrätyksestä. Saat oston yhteydessä myös kirjalliset ohjeet kuulien käyttöön. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

49,00 

  Intimate Rose Pelvic

  Intimate Rose Pelvic wand on lantionpohjan fysioterapeutin kehittämä, patentoitu hieromasauva lantionpohjan lihasten hierontaan ja triggerpisteiden käsittelyyn Pelvic wand helpottaa käsittelyä niillekin alueille, joille muuten haastavaa päästä (näitä mm. puborectalis ja obturator) Sopii myös esimerkiksi ulostamisen helpottamiseksi heille, jotka kärsivät peräsuolen laskeumasta. Joustamaton, voi käyttää niin emättimen kuin peräaukonkin kautta Materiaali lääketieteellisen tason silikonia Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä käyttöohjeet tuotteen käytölle. Suosittelemme keskustelemaan tuotteen käytöstä ensin lantionpohjan fysioterapeutin kanssa, jolloin saat näkökulmaa siihen, sopisiko tuote sinun tarpeisiisi. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteeseen tai mihin tahansa muuhun asiaan liittyen!

  59,00 

   Femmefit -lantionpohjan treenikuulasetti

   Lantionpohjan treenikuulasetti niin aloittelijoille kuin heille, jotka kaipaavat lisähaastetta treeniin Tuotteen materiaali: silikoni Painavat kuulat sopivat haastavaankin treeniin Muoto tekee kuulan pitämisestä emättimessä haastavampaa Kuulien painot: 50 g – 65 g – 80 g – 95 g – 110 g – 130 g Käytä kuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Alankomaissa, valmistettu Kiinassa Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä vajaan 2:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin lantionpohjan kuulien pesusta ja kierrätyksestä. Saat oston yhteydessä myös kirjalliset ohjeet kuulien käyttöön. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

   69,00 

    B Swish -lantionpohjan

    Lantionpohjan kuulat, jossa pienempi kuula sisällä (nk. geishakuulat) Materiaali: silikoni Isot ja kevyet Yksi kuula painaa 24 g, halkaisija n. 3.5 cm Voit valita, haluatko treenata yhdellä vai kahdella kuulalla Hyvät useamman lapsen synnyttäneelle/vaihdevuosi-ikäiselle, joka aloittelee treenaamista Sisällä pienempi kuula, joka värähtelee. Valmistajan mukaan tämä lisää nautinnon kokemusta, mutta treenin kannalta sillä ei ole merkitystä Käytä silikonisten kuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia Kehitetty ja suunniteltu Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä vajaan 2:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin lantionpohjan kuulien pesusta ja kierrätyksestä. Saat oston yhteydessä myös kirjalliset ohjeet kuulien käyttöön. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    25,00