LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Liukuvoiteet

Näytetään kaikki 5 tulosta

System Jo gelato

10,00 20,00 

System Jo gelato

Sopii kaikkien välineiden ja kondomien kanssa Kalorittomia, ei lisätty sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita Vegaanituote Sisältää kasvipohjaista glyseriiniä (eläinperäinen glyseriini on yhdistetty hiivatulehduksiin ja ihoärsytykseen) Makuina saatavana Creme Brulee Minttusuklaa Tuplasuklaa Suolainen kinuski Hasselpähkinä-espresso Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

10,00 20,00 

Sensuva ultra thick

Luonnolliset, orgaaniset, ekoystävälliset, EU-sertifioidut ainesosat pH-tasapainotettu genitaalialueille sopivaksi Ihoa hellivä ja kosteuttava vaikutus Sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille  Ei sisällä parabeeneja tai glyseriiniä Vegaanituote Sopii erityisen hyvin anaaliseksiin paksumman koostumuksen vuoksi Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

19,00 

Sensuva Silicone 125

100 % lääketieteellisen tason silikonia Luonnolliset, orgaaniset, ekoystävälliset, EU-sertifioidut ainesosat Erittäin pitkäkestoinen luisto, ei yleensä tarvitse lisäillä seksin aikana Öljymäinen koostumus, muttei sisällä öljyä Turvallinen käyttää lateksikondomien ja muiden lateksituotteiden kanssa Ei sisällä glyseriiniä tai parabeeneja pH-tasapainoitettu genitaalialueille sopivaksi Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

29,00 

Sensuva Natural 125

Luonnolliset, orgaaniset, ekoystävälliset EU-sertifioidut ainesosat pH-tasapainoitettu genitaalialueille sopivaksi Sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille Ei sisällä parabeeneja tai glyseriiniä Vegaanituote Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

19,00 

Sensuva Insane 125

Yhdistelmä vesipohjaista ja silikonipohjaista liukuvoidetta sekä Sensuvan omaa stimuloivaa luonnollista öljyseosta Luonnolliset, orgaaniset, ekoystävälliset, EU-sertifioidut ainesosat Tuote aiheuttaa vulvan limakalvolle lämmittävän tunteen, peniksessä tuntemukset eivät välttämättä ole niin selkeitä paksumman limakalvon takia Voi lisätä herkkyyttä klitoriksen alueella Turvallinen käyttää kondomin kanssa Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

25,00