LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Erityistä tukea seksiin

Tältä sivulta löydät tarkkaan valikoituja tuotteita, joita olemme ajatelleet erityisesti erilaista tukea tarvitseville ihmisille. Välineet eivät ole kuitenkaan erityisesti nimettyjä tai merkittyjä erityiseksi, joten niitä voi käyttää kuka vain. Kaikkien myynnissä olevien välineidemme lähtökohta on se, että ne sopivat yksilöllisiin tarpeisiin.

Näytetään tulokset 1–12 / 18

Vibraattori Ohmibod

Helppokäyttöinen vibraattori, josta on kätevä pitää kiinni esimerkiksi silloin, jos erillistä puristusvoimaa ei käsissä ole tai käsissä esiintyy spastisuutta Materiaali: silikoni 5 värinä-/pulssitoimintoa Yksi iso nappula, josta tuotteen saa helposti päälle ja pois Ladattava Vedenkestävä Käytä silikonituotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia tai makuliukuvoidetta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!  Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

99,00 

  Strap-U -ergonominen Strap-On

  Strap-U Strap-On mahdollistaa vulvallisen penetroitumisen toiseen vulvalliseen tai esimerkiksi peniksellisen anaaliin Säädettävä vaginapallo mahdollistaa sen, että pallon saa säädeltyä oman anatomian mukaan, jolloin se pysyy helpommin paikoillaan Tuote värisee kauttaaltaan, jolloin myös käyttäjä pääsee nauttimaan vibraattorin värinästä Materiaali: silikoni Vaginapallon halkaisija 3,9-5 cm, saa täytettyä ergonomisesti itselleen sopivaksi Tuotteen kokonaispituus 24 cm, varren halkaisija 3,8 cm Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana. Kaukosäädin toimii pattereilla (2xAAA, ei sisälly) 3 voimakkuutta ja 7 vibraattoritoimintoa Kaukosäädin, jolla pystyy myös säätelemään toimintoja Vedenkestävä Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on kehitelty Yhdysvalloissa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

  169,00 

   Silikoninen dildo Amor

   Amor -dildo on silikoninen ja pehmeä dildo, joka sopii penetraatioon sellaisenaan, Strap-On tai Harnessin kanssa käytettäväksi Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Pienen kokonsa vuoksi eritysen hyvä aloittelijoille sekä anaalipenetraatioon. Sopii myös heille, jolla spastisuutta emättimessä. Materiaali: silikoni Pituus 14,6 cm, halkaisija 3,7 cm Sopii niin emätin-, kuin anaalipenetraatioon Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

   59,00 

    Silikoninen dildo Adrien

    Materiaali: silikoni Pituus 18,2 cm, halkaisija 4 cm Voi lämmittää mikrossa tai kuuman veden alla muutaman minuutin ajan, jolloin pehmenee hieman, tai viilentää jääkaapissa, jolloin kovettuu Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Kehitetty ja suunniteltu Espanjassa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    39,00 

     Pulse solo -vibraattori

     Vibraattori penikselliselle Innovatiivinen tuote, joka mahdollistaa käytön ilman, että tuotteesta tarvitsee pitää kiinni Voimakkaita toimintoja 9 erilaista ja 5 erilaista värinätoimintoja, jossa pystyy säätämään värinän voimakkuutta Tuotetta voi käyttää myös ilman erektiota tai se voi toimia erektion saamisen tukena Täysin vedenkestävä Tuotteen kanssa voi käyttää liukuvoidetta tai sitä voi käyttää myös ilman Ei tarvitse liikutella käytön aikana Tuote asetetaan siten, että se ylettyy terskan päähän. Avoimuutensa ansiosta sopii lähes kaiken kokoisille peniksille Materiaali: silikoni Ladattava Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

     125,00 

      Penisrenkaat, pienet

      Penisrenkaan tarkoitus on estää veren takaisinvirtaus pois peniksestä ja siten tukea/voimistaa erektiota. Erektiorengas voi olla toisilla erektio-ongelmalle tärkeä apu tai se voi tuoda lisänautintoa ilman, että alkujaankaan on erektion kanssa ongelmaa. Pienemmät penisrenkaat, 3kpl Renkaiden koko 2,5/3/3,5cm (sisähalkaisija) Materiaali: silikoni Valmistaja: Velv'Or Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Sopivan penisrenkaan koon voit mitata peniksen ollessa erektiossa mittanauhan avulla. Penisrenkaan tulee kiristää, muttei sattua. Lantionpohjan fysioterapeutit suosittelevat penisrenkaiden käyttöä max. 30minuutin ajan. Voit käyttää penisrengasta peniksen tyvessä tai viedä sen kivesten taakse. Mikä ikinä sinusta tuntuu parhaimmalta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

      19,00 

       Penisrenkaat, isot

       Penisrenkaan tarkoitus on estää veren takaisinvirtaus pois peniksestä ja siten tukea/voimistaa erektiota. Erektiorengas voi olla toisilla erektio-ongelmalle tärkeä apu tai se voi tuoda lisänautintoa ilman, että alkujaankaan on erektion kanssa ongelmaa. Isommat penisrenkaat, 3kpl Renkaiden koko 4/4,5/5cm (halkaisija) Materiaali: silikoni Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Sopivan penisrenkaan koon voit mitata peniksen ollessa erektiossa mittanauhan avulla. Penisrenkaan tulee kiristää, muttei sattua. Lantionpohjan fysioterapeutit suosittelevat penisrenkaiden käyttöä max. 30minuutin ajan. Voit käyttää penisrengasta peniksen tyvessä tai viedä sen kivesten taakse. Mikä ikinä sinusta tuntuu parhaimmalta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

       13,00 

        Penispumppu sähkökäyttöinen

        Pumppu on ladattava ja toimii sähköisesti. Sopii erektion tueksi. Penispumppu toimii alipainetekniikalla, joka tukee erektion syntymistä ja verenkiertoa penikseen. Penisrenkaiden avulla veri ei pääse takaisinvirtaamaan pois peniksestä ja siten erektio pysyy pidempään. Automaatiotäyttö mahdollistaa käytön yhden käden avulla. Nopea vapautuspainike vapauttaa alipaineen ja siten pumppu on helppo poistaa. Pakkauksessa mukana myös kolme eri kokoista penisrengasta ja säilytyspussi. Renkaiden halkaisijat on 4,2cm/4,7cm/5cm, joten renkaat ovat suht suuret. Suosittelemme mittaamaan tarvitsemasi renkaiden koot ja tarkastat meidän muut tuotteemme tai olet yhteydessä meihin. Erektiorenkaita on tulossa valikoimaamme pian lisää.  Tilauksen yhteydessä saat mukana erilliset ohjeet pumpun käytölle. Sopii kaikille peniksellisille. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

        159,00 

         Penispumppu

         Penispumpun tarkoitus on vahvistaa erektiota ja lisätä verenkiertoa penikseen. Penispumppu toimii erektion tukena ja sopii niille, jotka kärsii erektiohäiriöstä Pumppu toimii käsikäyttöisesti, joten vaatii kaksi kättä toimiakseen. Samoin tämä versio tarvitsee suhteellisen napakkaa käsivoimaa pumppauksen suorittamiseksi.  Suosittelemme sähkökäyttöistä penispumppua varsinkin ikääntyneille ja heille, joilla on kädessä puristusheikkoutta. Käsikäyttöisen pumpun etuna on se, että alipaineen voimakkuutta pystyy täysin itse säätelemään. Pakkauksessa mukana myös kolme eri kokoista penisrengasta ja säilytyspussi. Renkaiden halkaisijat on 4,2cm/4,7cm/5cm, joten renkaat ovat suht suuret. Suosittelemme mittaamaan tarvitsemasi renkaiden koot ja tarkastat meidän muut tuotteemme tai olet yhteydessä meihin  Saat mukaasi erilliset ohjeet pumpun käytölle oston yhteydessä Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

         34,90 

          Ohnut –pehmennin penetraatioon

          Penetraatiopehmennin estää penistä työntymästä liian syvälle ja siten ehkäisee kivuliasta penetraatiota. Kivulias penetraatio voi johtua useista syistä, kuten endometrioosista, vaginismista, vulvodyniasta, anatomisesta yhteensopimattomuudesta tai leikkauksista. Miellyttävä, ihoa jäljittelevä materiaali. Wider -malli, jolla on suositeltavaa lähteä liikkeelle Pakkauksessa 4 rengasta, jotka venyvät 30,5 cm laajuisiksi Kokonaisuudessaan 7 cm korkea, jos kaikki 4 rengasta käytössä Ei ole tarkoitus kiristää, kuten penisrenkaan Materiaali: Lämpömuovautuvaa polymeeriseosta, joka on ftalaatti ja lateksivapaa Voi käyttää niin silikoni- kuin vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa sekä kondomin kanssa Ohnut on suunniteltu USA:ssa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

          79,00 

           Niya -vibraattori

           Rocks Off Niya on pieni, kätevä vibraattori Niya on helppokäyttöinen vain yhden napin ansiosta Niyasta on erityisen helppo pitää kiinni sen muotoilun ansiosta, jolloin se sopii erinomaisesti esimerkiksi erityisen tuen tarpeisiin Sopii hyvin myös ensimmäiseksi vibraattoriksi Niyan pinta on pehmeää silikonia ja siinä on 10 eri värinätoimintoa Ladattava Koko 3,2 (läpimitta) x 16,8 cm Paketti on ekologisesti pahvista valmistettu Muista käyttää silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

           59,00 

            Lust fingers -aistisormet

            Nyppylöidyt sormimuotit tuovat lisästimulaatiota seksiin Materiaali: PVC -muovia Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

            9,00