LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Erityistä tukea seksiin

Tältä sivulta löydät tarkkaan valikoituja tuotteita, joita olemme ajatelleet erityisesti erilaista tukea tarvitseville ihmisille. Välineet eivät ole kuitenkaan erityisesti nimettyjä tai merkittyjä erityiseksi, joten niitä voi käyttää kuka vain. Kaikkien myynnissä olevien välineidemme lähtökohta on se, että ne sopivat yksilöllisiin tarpeisiin.

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Vibraattori Ohmibod

Helppokäyttöinen vibraattori, josta on kätevä pitää kiinni esimerkiksi silloin, jos erillistä puristusvoimaa ei käsissä ole tai käsissä esiintyy spastisuutta Materiaali: silikoni 5 värinä-/pulssitoimintoa Yksi iso nappula, josta tuotteen saa helposti päälle ja pois Ladattava Vedenkestävä Käytä silikonituotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, esimerkiksi Sensuva Naturalia tai makuliukuvoidetta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!  Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

99,00 

  Strap-U -ergonominen Strap-On

  Strap-U Strap-On mahdollistaa vulvallisen penetroitumisen toiseen vulvalliseen tai esimerkiksi peniksellisen anaaliin Säädettävä vaginapallo mahdollistaa sen, että pallon saa säädeltyä oman anatomian mukaan, jolloin se pysyy helpommin paikoillaan Tuote värisee kauttaaltaan, jolloin myös käyttäjä pääsee nauttimaan vibraattorin värinästä Materiaali: silikoni Vaginapallon halkaisija 3,9-5 cm, saa täytettyä ergonomisesti itselleen sopivaksi Tuotteen kokonaispituus 24 cm, varren halkaisija 3,8 cm Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana. Kaukosäädin toimii pattereilla (2xAAA, ei sisälly) 3 voimakkuutta ja 7 vibraattoritoimintoa Kaukosäädin, jolla pystyy myös säätelemään toimintoja Vedenkestävä Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on kehitelty Yhdysvalloissa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

  169,00 

   Silikoninen dildo Amor

   Amor -dildo on silikoninen ja pehmeä dildo, joka sopii penetraatioon sellaisenaan, Strap-On tai Harnessin kanssa käytettäväksi Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Pienen kokonsa vuoksi eritysen hyvä aloittelijoille sekä anaalipenetraatioon. Sopii myös heille, jolla spastisuutta emättimessä. Materiaali: silikoni Pituus 14,6 cm, halkaisija 3,7 cm Sopii niin emätin-, kuin anaalipenetraatioon Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

   59,00 

    Silikoninen dildo Adrien

    Materiaali: silikoni Pituus 18,2 cm, halkaisija 4 cm Voi lämmittää mikrossa tai kuuman veden alla muutaman minuutin ajan, jolloin pehmenee hieman, tai viilentää jääkaapissa, jolloin kovettuu Pitävä imukuppi pohjassa mahdollistaa tuotteen käytön yksin ilman että tuotetta tarvitsee liikuttaa käsin Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Kehitetty ja suunniteltu Espanjassa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    39,00 

     Penispumppu sähkökäyttöinen

     Pumppu on ladattava ja toimii sähköisesti. Sopii erektion tueksi. Penispumppu toimii alipainetekniikalla, joka tukee erektion syntymistä ja verenkiertoa penikseen. Penisrenkaiden avulla veri ei pääse takaisinvirtaamaan pois peniksestä ja siten erektio pysyy pidempään. Automaatiotäyttö mahdollistaa käytön yhden käden avulla. Nopea vapautuspainike vapauttaa alipaineen ja siten pumppu on helppo poistaa. Pakkauksessa mukana myös kolme eri kokoista penisrengasta ja säilytyspussi. Renkaiden halkaisijat on 4,2cm/4,7cm/5cm, joten renkaat ovat suht suuret. Suosittelemme mittaamaan tarvitsemasi renkaiden koot ja tarkastat meidän muut tuotteemme tai olet yhteydessä meihin. Erektiorenkaita on tulossa valikoimaamme pian lisää.  Tilauksen yhteydessä saat mukana erilliset ohjeet pumpun käytölle. Sopii kaikille peniksellisille. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

     159,00 

      Penispumppu

      Penispumpun tarkoitus on vahvistaa erektiota ja lisätä verenkiertoa penikseen. Penispumppu toimii erektion tukena ja sopii niille, jotka kärsii erektiohäiriöstä Pumppu toimii käsikäyttöisesti, joten vaatii kaksi kättä toimiakseen. Samoin tämä versio tarvitsee suhteellisen napakkaa käsivoimaa pumppauksen suorittamiseksi.  Suosittelemme sähkökäyttöistä penispumppua varsinkin ikääntyneille ja heille, joilla on kädessä puristusheikkoutta. Käsikäyttöisen pumpun etuna on se, että alipaineen voimakkuutta pystyy täysin itse säätelemään. Pakkauksessa mukana myös kolme eri kokoista penisrengasta ja säilytyspussi. Renkaiden halkaisijat on 4,2cm/4,7cm/5cm, joten renkaat ovat suht suuret. Suosittelemme mittaamaan tarvitsemasi renkaiden koot ja tarkastat meidän muut tuotteemme tai olet yhteydessä meihin  Saat mukaasi erilliset ohjeet pumpun käytölle oston yhteydessä Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

      34,90 

       Ohnut –pehmennin penetraatioon

       Penetraatiopehmennin estää penistä työntymästä liian syvälle ja siten ehkäisee kivuliasta penetraatiota. Kivulias penetraatio voi johtua useista syistä, kuten endometrioosista, vaginismista, vulvodyniasta, anatomisesta yhteensopimattomuudesta tai leikkauksista. Miellyttävä, ihoa jäljittelevä materiaali. Wider -malli, jolla on suositeltavaa lähteä liikkeelle Pakkauksessa 4 rengasta, jotka venyvät 30,5 cm laajuisiksi Kokonaisuudessaan 7 cm korkea, jos kaikki 4 rengasta käytössä Ei ole tarkoitus kiristää, kuten penisrenkaan Materiaali: Lämpömuovautuvaa polymeeriseosta, joka on ftalaatti ja lateksivapaa Voi käyttää niin silikoni- kuin vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa sekä kondomin kanssa Ohnut on suunniteltu USA:ssa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

       79,00 

        Intimate Rose Pelvic

        Lantionpohjan fysioterapeutin kehittämä, patentoitu hieromasauva lantionpohjan lihasten hierontaan ja triggerpisteiden käsittelyyn Helpottaa käsittelyä niillekin alueille, joille muuten haastavaa päästä (näitä mm. puborectalis ja obturator) Joustamaton, voi käyttää niin emättimen kuin peräaukonkin kautta Materiaali lääketieteellisen tason silikonia Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä käyttöohjeet tuotteen käytölle. Suosittelemme kuitenkin keskustelemaan tuotteen käytöstä ensin lantionpohjan fysioterapeutin kanssa, jolloin saat juuri sinulle sopivat ohjeet tuotteen käytölle. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteeseen tai mihin tahansa muuhun asiaan liittyen!

        59,00 

         Inspire dilataattoripakkaus

         Materiaali: silikoni Dilataattori sopii sinulle, jolle penetroituminen tuottaa haasteita esimerkiksi vulvodynian tai vaginismin vuoksi. Älä kuitenkaan käytä niitä ilman lääkärin suositusta Tämä dilatointisetti on emättimeen tarkoitettu, ei anaaliin tai virtsaputkelle Erillinen sormiaukko helpottaa käyttöä Tuote valmistettu Premium -tason silikonista, jolloin materiaali on ihanan pehmeää ja tuntuu miellyttävältä Käytä silikonisen välineen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia. Liukuvoiteen käyttö on tärkeää, jotta kitka vähenee ja tuotteen sisään vieminen helpottuu Sauvojen koot (pituusxhalkaisija) ovat: 7.5 x 1.25 cm 9 x 2 cm 10.75 x 2 cm 12.75 x 2.5 cm 14 x 3.25 cm Suunniteltu Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

         119,00 

          Gläs -lasisauva

          Gläs lasisauva on ekologinen vaihtoehto. Lasi saa aikaan myös erilaista aististimulaatiota mitä esimerkiksi silikoninen tuote. Lasi sitoo lämpöä ja viileyttä hyvin, joten sitä voi lämmittää vesihauteessa tai viilentää pakastimessa. Lämpö/viileys voivat olla apuna esimerkiksi yhdyntäkivuissa. Gläs on myös selkeästi pienempi kuin valikoimassamme oleva FS lasisauva. Voi käyttää emätin- tai anaalikäytössä Käsintehty tuote Pituus 13,2 cm, kapenee ylöspäin Lasisauvalle voi käyttää niin silikonista- kuin vesipohjaistakin liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Valmistusmaa: Kiina Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

          45,00 

           FS -lasisauva

           Lasisauva on erinomainen vaihtoehto silloin, jos haluaa kokeilla erilaista aististimulaatiota, tutustua vulvaan ja sen mahdollisiin nautintopisteisiin tai kaipaa ekologista vaihtoehtoa seksivälineelle. Lasi sitoo lämpöä ja viileyttä hyvin, joten sitä voi lämmittää vesihauteessa tai viilentää pakastimessa. Lämpö/viileys voivat olla apuna esimerkiksi yhdyntäkivuissa. Pituus 19,1 cm, tasapaksu Tämä lasidildo on selvästi paksumpi kuin GLÄS ja soveltuu siksi eritoten emätinkäyttöön Erilaiset nystyrät sauvan pinnassa lisäävät tuntoaistimusta Lasi on turvallinen eikä se mene normaalissa käytössä rikki Lasisauvan etuna on, että voit käyttää niin vesi- kuin silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Kehitetty osana Fifty Shades Of Grey -sarjan tuotteita, valmistettu Kiinassa Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

           55,00 

            FS – silikoninen

            Materiaali: silikoni Sopii erityisen hyvin aloittelijoille pehmeytensä vuoksi Tapin kokonaispituus 10,8 cm, anaaliin menevän osuuden pituus 8,3 cm Päässä rengas helpottaa asettamista ja poisottamista Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Anaaliseksissä liukuvoiteen käyttö on erityisen tärkeää, sillä anaalissa ei ole luontaisesti kosteutta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa kiireettömän konsultaatiopihelun täältä.

            29,00