Amorin logo

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä

Ajanvaraus seksuaalineuvontaan ja -terapiaan avataan elokuussa – maltathan siis vielä hetken. Voit tässä kohtaa jättää meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta; otamme sinuun yhteyttä ajanvarauksen tiimoilta heti, kun tiimimme on varmistunut ja ajanvarauksemme on auki.

Tai jäikö jokin muu asia askarruttamaan, haluat ehkä kysyä ajanvarauksesta tai pohdit koulutusta ja haluat siitä tarjouksen? Laita meille sähköpostia tai soita meille – olemme täällä sinua varten.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu (a) amorin.fi tai puhelimitse numeroon 040 760 3338 / Susanna Alhonkoski. Huomioithan, että Susanna tekee myös terapiatyötä, joten emme pysty aina vastaamaan heti puhelimeen. Siksi toivomme ensisijaiset yhteydenotot sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.

Vastaamme sähköposteihin muutaman arkipäivän kuluessa. Jos vastaustamme ei kuulu, kurkkaathan roskapostin – joskus viestimme eksyvät sinne.

Mikäli kaipaat tarkempaa ohjausta tuotteista tai mietit syvemmin, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi, otathan yhteyttä ammattilaisiimme (linkki ammattilaisiin), jälleenmyyjiimme (linkki jälleenmyyjiin) tai varaat konsultaatioajan (linkki konsultaatioon).

Liity postituslistalle

Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!