Amorin logo

Paineaaltostimulaattorit

Paineaaltostimulaattori/paineaaltokiihotin on paineaaltoteknologialla varustettu väline erityisesti klitoriksiselle. Silikoninen suulake asetetaan klitoriksen päälle, jolloin laitteen paineaallot aiheuttavat värähteleviä tuntemuksia. Stimulaattori voi olla hyvä väline hahmottaa omaa anatomiaa ja löytää omista genitaaleista
herkimmät kohdat. Jos käytät tuotetta yhdessä kumppanisi kanssa, ohjaa hänet rohkeasti oikeaan kohtaan.

Paineaaltostimulaattoria mainostetaan usein siten, ett√§ se tuo varman orgasmin. On hyv√§ kuitenkin muistaa, ett√§ jokainen on yksil√∂ ja kaikki tuotteet eiv√§t sovellu kaikille. Tuote on kuitenkin suosittu ja monet kokevat saavansa siit√§ lis√§nautintoa omaan seksiin.ūüíú

Näytetään kaikki 3 tulosta

Svakom Pulse -paineaaltostimulaattori

Svakom Pulse on paineaaltokiihotin, jonka pulssitoiminto on voimakas ja siten intensiivinen Materiaali: silikoni Pituus: 12,9 cm, maksimileveys 5,9 cm 5 eri toimintoa ja 5 eri voimakkuustasoa Ladattava, latausjohto tulee mukana Tuotteessa on käytetty Svakomin patentoitua pulssiteknologiaa Latausaika 3h, akunkesto 4h Roiskeenkestävä, muttei vesitiivis Ergoniminen muotoilu Svakom panostaa kestävään kehitykseen ja pakkaukset ovat kierrätetyistä materiaaleista tehtyjä Käytä silikonisten välineiden kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Svakomin päämaja sijaitsee Kiinassa ja haarakonttori Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Jäitkö miettimään olisiko Pulse sopiva omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tuotteen hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

75,00 

  Satisfyer Traveler -paineaaltostimulaattori

  Erityisesti klitorikselle tarkoitettu paineaaltoimu/-kiihotin, joka sopii hyvin reissuun sen kompaktin koon sekä kannen vuoksi Sisäosan materiaali: silikoni 11 eri voimakkuutta Pituus 10,7 cm, leveys 4,6 cm Kotelon kuoret tarttuvat toisiinsa magneetin avulla, joten pysyy hygieenisenä ja soveltuu erityisen hyvin otettavaksi matkalle mukaan Vedenkestävä, uskaltaa viedä esimerkiksi suihkuun mukaan Ladattava, latausjohto tulee mukaan Käytä silikonisen sisäpinnan vuoksi vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on kehitelty ja suunniteltu Saksassa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 2:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Jäitkö miettimään olisiko traveler paineaaltokiihotin sopiva omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tuotteen hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

  55,00 

   Satisfyer Curvy paineaalto+vibraattori

   Materiaali: silikoni Pituus 13,4 cm, leveys 4,6 cm Paineaaltostimulaattori ja vibraattori yhdessä, mikä mahdollistaa erilaiset tuntoaistimukset joko eri aikaan tai samanaikaisesti Paineaaltotoiminto on vastaava, kuin muissakin Satisfyerin laitteissa. Svakomin pulseen  verrattuna reikä on hieman isompi sekä imutoiminto hellempi Turvallinen vaihtoehto, jos et ole varma sopiiko paineaaltostimulaatio sinulle: voi käyttää pelkästään vibraattorina jos paineaalto ei tuntunutkaan omalta jutulta Ladattava, latausjohto tulee paketissa mukana Vedenkestävä, uskaltaa ottaa mukaan esimerkiksi suihkuun. Kestää myös hetkellistä upotusta (max. 1m & 30minuuttia kerralla) 11 eri paineaalto- ja vibraatiovaihtoehtoa Mahdollista yhdistää Satisfyer -sovelluksen kanssa (Anroid + iOS -laitteilla), jossa lukemattomia toimintoja lisää. Pystyt esimerkiksi luomaan oman suosikin pulssitoiminnoista. Käytä silikoniselle tuotteelle vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Tuote on suunniteltu ja kehitelty Saksassa, valmistusmaa: Kiina Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 5:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä sekä antaa muutaman seksuaaliterapeutin vinkin tuotteelle! Jäitkö miettimään olisiko Satisfyer Curvy paineaaltokiihotin sopiva omiin tarpeisiisi?

   65,00 

    Liity postituslistalle

    Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!