LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Paineaaltostimulaattorit

Näytetään kaikki 3 tulosta

Svakom Pulse

Materiaali: silikoni Pituus: 12,9 cm, maksimileveys 5,9 cm 5 eri toimintoa ja 5 eri voimakkuustasoa Ladattava, roiskeenkestävä Ergoniminen muotoilu Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta.

75,00 

Satisfyer Traveler

Sisäosan materiaali: silikoni  11 eri voimakkuutta  Pituus 10,7 cm, leveys 4,6 cm  Kotelon kuoret tarttuvat toisiinsa magneetin avulla, joten pysyy hygieenisenä ja soveltuu erityisen hyvin otettavaksi matkalle mukaan  Kompakti ja sievä  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

55,00 

Satisfyer Curvy

Materiaali: silikoni Pituus 13,4 cm, leveys 4,6 cm Paineaaltostimulaattori ja vibraattori yhdessä Turvallinen vaihtoehto, jos et ole varma sopiiko paineaaltostimulaatio sinulle: voi käyttää pelkästään vibraattorina Ladattava Mahdollista yhdistää Satisfyer -sovelluksen kanssa (Anroid + iOS -laitteilla), jossa lukemattomia toimintoja Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Väri voi vaihdella saatavuuden mukaan Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

65,00