LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Penisrenkaat

Penisrenkaiden tarkoitus on voimistaa erektiota tai auttaa sen ylläpitämisessä, sillä renkaan avulla veri pysyy paremmin peniksessä. Huomioithan, että jos erektion saamisessa tai ylläpitämisessä on haasteita, kannattaa ensin käydä lääkärin vastaanotolla. Joskus erektio-ongelmat voivat liittyä sydän- tai verenkiertoelinten sairauksiin. Nuorilla yleisempi syy ovat psyykkiset paineet, jolloin seksuaaliterapiasta/-neuvonnasta voi olla apua.

Renkaan kokoa miettiessä lähde liikkeelle isommasta renkaasta tai mittaa peniksen ympärysmitta ja valitse koko sen perusteella. Renkaan on tarkoitus puristaa, muttei sattua. Runsas liukuvoiteen käyttö on suositeltavaa, kun penisrengas asetetaan paikoilleen. Käytä erektiorengasta paikoillaan maksimissaan 30 minuuttia.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Velv’or -erektiorengas

Erektiorenkaan tarkoitus on estää veren takaisinvirtaus peniksestä, jolloin erektio voi voimistua tai kestää pidempään. Toiset myös nauttivat puristuksen tunteesta. Materiaali: silikoni, pidike nikkelivapaata terästä Omaan kokoon säädettävä penisrengas Teräskiinnityksen ansiosta pysyy paremmin koossaan kuin vastaavat säädettävät penisrenkaat Käytä silikonisen tuotteen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Penisrengasta ei tulisi käyttää yli 30 minuuttia kerralla sekä sen käyttö tulisi lopettaa heti, jos tuntee kipua/puutumista peniksessä Suunniteltu Alankomaissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

35,00 

  Penisrenkaat, pienet

  Penisrenkaan tarkoitus on estää veren takaisinvirtaus pois peniksestä ja siten tukea/voimistaa erektiota. Erektiorengas voi olla toisilla erektio-ongelmalle tärkeä apu tai se voi tuoda lisänautintoa ilman, että alkujaankaan on erektion kanssa ongelmaa. Pienemmät penisrenkaat, 3kpl Renkaiden koko 2,5/3/3,5cm (sisähalkaisija) Materiaali: silikoni Valmistaja: Velv'Or Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Sopivan penisrenkaan koon voit mitata peniksen ollessa erektiossa mittanauhan avulla. Penisrenkaan tulee kiristää, muttei sattua. Lantionpohjan fysioterapeutit suosittelevat penisrenkaiden käyttöä max. 30minuutin ajan. Voit käyttää penisrengasta peniksen tyvessä tai viedä sen kivesten taakse. Mikä ikinä sinusta tuntuu parhaimmalta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

  19,00 

   Penisrenkaat, isot

   Penisrenkaan tarkoitus on estää veren takaisinvirtaus pois peniksestä ja siten tukea/voimistaa erektiota. Erektiorengas voi olla toisilla erektio-ongelmalle tärkeä apu tai se voi tuoda lisänautintoa ilman, että alkujaankaan on erektion kanssa ongelmaa. Isommat penisrenkaat, 3kpl Renkaiden koko 4/4,5/5cm (halkaisija) Materiaali: silikoni Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Sopivan penisrenkaan koon voit mitata peniksen ollessa erektiossa mittanauhan avulla. Penisrenkaan tulee kiristää, muttei sattua. Lantionpohjan fysioterapeutit suosittelevat penisrenkaiden käyttöä max. 30minuutin ajan. Voit käyttää penisrengasta peniksen tyvessä tai viedä sen kivesten taakse. Mikä ikinä sinusta tuntuu parhaimmalta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

   13,00 

    Ohare -penisrengas värinällä

    Erektiorenkaan/Penisrenkaan tarkoituksena on estää veren takaisinvirtaus pois peniksestä ja siten voimistaa/pitkittää erektiota. Värinä tuo myös erilaista stimulaatiota ja siten toisille voimakkaampaa aistikokemusta ja lisänautintoa Tuotteen materiaali: silikoni Ladattava, latausjohto tulee mukana Tuote värisee kauttaaltaan, isompi rengas on tarkoitettu kivesten taakse Heteroseksissä pupunkorvilla voi tuottaa kumppanille klitorisstimulaatiota seksitavasta/-asennosta riippuen Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Kaksi kokoa; Ohare peruskoko: Pienempi, penikseen tuleva rengas 30 mm, isompi, kivesten taakse tuleva 48 mm Ohare XL: Pienempi, penikseen tuleva rengas 35 mm, isompi, kivesten taakse tuleva 48 mm Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä 5:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    49,00