LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Penisrenkaat

Näytetään kaikki 3 tulosta

Velv’or

Materiaali: silikoni, pidike nikkelivapaata terästä  Omaan kokoon säädettävä penisrengas  Teräskiinnityksen ansiosta pysyy paremmin koossaan kuin vastaavat säädettävät penisrenkaat  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän lisäksi tuotteiden tilaus onnistuu asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme myös mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€) ja ne lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

35,00 

Ohare XL

Materiaali: silikoni  Ladattava Pienempi, penikseen tuleva rengas 35 mm, isompi, kivesten taakse tuleva 48 mm  Tuote värisee kauttaaltaan  Heteroseksissä pupunkorvilla voi tuottaa kumppanille klitorisstimulaatiota seksitavasta/ -asennosta riippuen  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän lisäksi tuotteiden tilaus onnistuu asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme myös mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€) ja ne lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

49,00 

Ohare peruskoko

 Materiaali: silikoni Ladattava  Pienempi, penikseen tuleva rengas 30 mm, isompi, kivesten taakse tuleva 48 mm  Tuote värisee kauttaaltaan  Heteroseksissä pupunkorvilla voi tuottaa kumppanille klitorisstimulaatiota seksitavasta/-asennosta riippuen  Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän lisäksi tuotteiden tilaus onnistuu asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme myös mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€) ja ne lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

49,00