Amorin logo

Lasidildot

Lasidildon voi lämmittää kuuman veden alla tai laittaa hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen viilenemään, jolloin sillä voidaan aiheuttaa erilaisia aistikokemuksia itselle tai toiselle. Lasi ei jousta, joten se soveltuu hyvin tietyn alueen, kuten g-alueen stimulaatioon. Normaalilla käytöllä se ei mene rikki – iho ja limakalvot ovat joustavaa kudosta.

Jos lasidildo tippuu lattialle tai ottaa kovan kolauksen, tarkista tuote säröjen varalta. Jos näet särön, älä käytä enää samaa tuotetta.
Lasi on ympäristöystävällinen ja ekologinen materiaali. Voit käyttää siihen vesipohjaista tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Gläs -lasisauva

Ihana siro laisauva sopii niin emätin-, kuin anaalipenetraatioon Gläs lasisauva on ekologinen vaihtoehto. Lasi saa aikaan myös erilaista aististimulaatiota mitä esimerkiksi silikoninen tuote. Lasi sitoo lämpöä ja viileyttä hyvin, joten sitä voi lämmittää vesihauteessa tai viilentää pakastimessa. Lämpö/viileys voivat olla apuna esimerkiksi yhdyntäkivuissa. Gläs on myös selkeästi pienempi kuin valikoimassamme oleva FS lasisauva. Käsintehty tuote, täyslasia Pituus 13,2 cm, kapenee ylöspäin Lasisauvalle voi käyttää niin silikonista- kuin vesipohjaistakin liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Valmistusmaa: Kiina Jäitkö miettimään olisiko Gläs -lasisauva sopiva omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tapin hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

45,00 

  FS -lasisauva

  Lasisauva on erinomainen vaihtoehto silloin, jos haluaa kokeilla erilaista aististimulaatiota, tutustua vulvaan ja sen mahdollisiin nautintopisteisiin tai kaipaa ekologista vaihtoehtoa seksivälineelle. Lasi sitoo lämpöä ja viileyttä hyvin, joten sitä voi lämmittää vesihauteessa tai viilentää pakastimessa. Lämpö/viileys voivat olla apuna esimerkiksi yhdyntäkivuissa. Pituus 19,1 cm, tasapaksu Tämä lasidildo on selvästi paksumpi kuin GLÄS ja soveltuu siksi eritoten emätinkäyttöön Erilaiset nystyrät sauvan pinnassa lisäävät tuntoaistimusta Lasi on turvallinen eikä se mene normaalissa käytössä rikki Lasisauvan etuna on, että voit käyttää niin vesi- kuin silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Kehitetty osana Fifty Shades Of Grey -sarjan tuotteita, valmistettu Kiinassa Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Jäitkö miettimään olisiko FS -lasisauva sopiva omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tapin hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

  55,00 

   Liity postituslistalle

   Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!