LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Lasidildot

Lasidildon voi lämmittää kuuman veden alla tai laittaa hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen viilenemään, jolloin sillä voidaan aiheuttaa erilaisia aistikokemuksia itselle tai toiselle. Lasi ei jousta, joten se soveltuu hyvin tietyn alueen, kuten g-alueen stimulaatioon. Normaalilla käytöllä se ei mene rikki – iho ja limakalvot ovat joustavaa kudosta.

Jos lasidildo tippuu lattialle tai ottaa kovan kolauksen, tarkista tuote säröjen varalta. Jos näet särön, älä käytä enää samaa tuotetta.
Lasi on ympäristöystävällinen ja ekologinen materiaali. Voit käyttää siihen vesipohjaista tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Gläs -lasisauva

Gläs lasisauva on ekologinen vaihtoehto. Lasi saa aikaan myös erilaista aististimulaatiota mitä esimerkiksi silikoninen tuote. Lasi sitoo lämpöä ja viileyttä hyvin, joten sitä voi lämmittää vesihauteessa tai viilentää pakastimessa. Lämpö/viileys voivat olla apuna esimerkiksi yhdyntäkivuissa. Gläs on myös selkeästi pienempi kuin valikoimassamme oleva FS lasisauva. Voi käyttää emätin- tai anaalikäytössä Käsintehty tuote Pituus 13,2 cm, kapenee ylöspäin Lasisauvalle voi käyttää niin silikonista- kuin vesipohjaistakin liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Valmistusmaa: Kiina Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

45,00 
    Out of stock

    FS -lasisauva

    Lasisauva on erinomainen vaihtoehto silloin, jos haluaa kokeilla erilaista aististimulaatiota, tutustua vulvaan ja sen mahdollisiin nautintopisteisiin tai kaipaa ekologista vaihtoehtoa seksivälineelle. Lasi sitoo lämpöä ja viileyttä hyvin, joten sitä voi lämmittää vesihauteessa tai viilentää pakastimessa. Lämpö/viileys voivat olla apuna esimerkiksi yhdyntäkivuissa. Pituus 19,1 cm, tasapaksu Tämä lasidildo on selvästi paksumpi kuin GLÄS ja soveltuu siksi eritoten emätinkäyttöön Erilaiset nystyrät sauvan pinnassa lisäävät tuntoaistimusta Lasi on turvallinen eikä se mene normaalissa käytössä rikki Lasisauvan etuna on, että voit käyttää niin vesi- kuin silikonipohjaista liukuvoidetta sen kanssa, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Siliconea Kehitetty osana Fifty Shades Of Grey -sarjan tuotteita, valmistettu Kiinassa Verkkokauppaoston yhteydessä saat meiltä reilun 3:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    55,00