LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Eturauhasen stimulointiin

Eturauhasen sanotaan vastaavan vulvallisen g-aluetta, tosin tämänkin olemassaolosta on hyvin ristiriitaista näyttöä. Eturauhanen on kuitenkin hyvin erogeeninen alue ja sen stimulointi voi voimistaa tai auttaa ylläpitämään erektiota sekä tuoda uusia tuntemuksia seksiin ja orgasmiin. Voit stimuloida eturauhasta yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Runsaan liukuvoiteen käyttö on suositeltavaa, sillä anaalissa ei ole luontaisesti liukastetta.

Eturauhasen hieronta tuntuu yleensä erityisen hyvältä ja mikäli se ajatuksena kiinnostaa, kannattaa sitä kokeilla vaikka ensin rauhassa itsekseen. Muistathan, että anaaliseksi voi olla osa kenen tahansa seksuaalisuutta ja nautinnon tapoja eikä kerro esimerkiksi seksuaalisesta suuntautumisesta mitään.

Näytetään ainoa tulos

Rocks off -eturauhaskiihotin

Materiaali: silikoni Pituus 10,5 cm, halkaisija 1,9-3,4 cm Erillinen, värisevä bullet, joka heijastaa värinän sauvaosaan 7 eri toimintoa Patterikäyttöinen (patteri sisältyy, poista patterin suojamuovi ennen käyttöä) Vedenkestävä Sopii erityisen hyvin aloittelijalle Joskus oikeaa kohtaa voi joutua etsimään – lähde rohkeasti tutkimusmatkalle! Käytä silikonisen tuotteen kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia. Anaaliseksissä liukuvoiteen käyttö on äärettömän tärkeää. Suunniteltu Britanniassa, valmistettu Kiinassa Eturauhasen stimulointi voi olla hoitomuotona myös eturauhasen sairauksien yhteydessä. Eturauhasen stimulointi voi myös aktivoida peniksellisen lantionpohjan lihaksia ja sen kautta vahvistaa erektiota ja helpottaa virtsaamisvaikeuksia. Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 6:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

49,00