Amorin logo

Seksin haasteisiin

Joskus seksi ja varsinkin penetroiva seksi tuottaa erinäisiä haasteita, joista kipu on yksi suurin syy sille, ettei yhdyntää haluta edes tehdä. Penetraatiokipuihin voi olla syinä esimerkiksi vulvodynia, vaginismi, endometrioosi tai muut anatomiset haasteet. Joskus pelkkä liukuvoiteen käyttöönotto voi auttaa yhdyntäkipuihin, mutta toisinaan taustalla on sairaus, jonka hoito voi auttaa valtavasti niin elämänlaadun parantamiseen kuin mahdollisen parisuhteen ja seksin haasteisiin.

Penetraatiokivuissa tärkeää hyvinvointisi näkökulmasta on moniammatillinen yhteistyö ja koska olet psykofyysinen kokonaisuus, suosittelemme sinua hakeutumaan niin gynekologin, lantionpohjan fysioterapeutin kuin seksuaalineuvojan/-terapeutin vastaanotolle. Myös Korento Ry tarjoaa tukea gynekologisen sairauden kanssa elävälle. Seksin apuvälineistä voi olla myös iso apu ja siksi suosittelemme sinulle lämpimästi tutustumaan seuraaviin tuotteisiin osana muuta apua.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Pulse solo -vibraattori

Vibraattori penikselliselle Innovatiivinen tuote, joka mahdollistaa käytön ilman, että tuotteesta tarvitsee pitää kiinni Voimakkaita toimintoja 9 erilaista ja 5 erilaista värinätoimintoja, jossa pystyy säätämään värinän voimakkuutta Tuotetta voi käyttää myös ilman erektiota tai se voi toimia erektion saamisen tukena Täysin vedenkestävä Tuotteen kanssa voi käyttää liukuvoidetta tai sitä voi käyttää myös ilman Ei tarvitse liikutella käytön aikana Tuote asetetaan siten, että se ylettyy terskan päähän. Avoimuutensa ansiosta sopii lähes kaiken kokoisille peniksille Materiaali: silikoni Ladattava Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Jäitkö miettimään olisiko eturauhaskiihotin sopiva omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tuotteen hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

125,00 

  Penisrenkaat, pienet

  Penisrenkaan tarkoitus on estää veren takaisinvirtaus pois peniksestä ja siten tukea/voimistaa erektiota. Erektiorengas voi olla toisilla erektio-ongelmalle tärkeä apu tai se voi tuoda lisänautintoa ilman, että alkujaankaan on erektion kanssa ongelmaa. Pienemmät penisrenkaat, 3kpl Nämä penisrenkaat ovat erittäin pehmeää silikonia ja tuntuvat erittäin miellyttäviltä käyttää myös hieman paksumman runkonsa vuoksi Renkaiden koko 2,5/3/3,5cm (sisähalkaisija) Materiaali: silikoni Valmistaja: Velv'Or Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Sopivan penisrenkaan koon voit mitata peniksen ollessa erektiossa mittanauhan avulla. Penisrenkaan tulee kiristää, muttei sattua. Lantionpohjan fysioterapeutit suosittelevat penisrenkaiden käyttöä max. 30minuutin ajan. Voit käyttää penisrengasta peniksen tyvessä tai viedä sen kivesten taakse. Mikä ikinä sinusta tuntuu parhaimmalta. Jäitkö miettimään olisiko nämä Velv'Or:n pienmmän koon erektiorenkaat sopivat omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tuotteen hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

  19,00 

   Penisrenkaat, isot

   Penisrenkaan tarkoitus on estää veren takaisinvirtaus pois peniksestä ja siten tukea/voimistaa erektiota. Erektiorengas voi olla toisilla erektio-ongelmalle tärkeä apu tai se voi tuoda lisänautintoa ilman, että alkujaankaan on erektion kanssa ongelmaa. Isommat penisrenkaat, 3kpl Renkaiden koko 4/4,5/5cm (halkaisija) Kapeat penisrenkaat. Jos haluat paksumman rungon penisrenkaille ja pienemmän kokoiset renkaat, nämä Vel'Or :n renkaat ovat sinun valintasi. Materiaali: silikoni Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia tai Sensuva Ultra Thickiä. Sopivan penisrenkaan koon voit mitata peniksen ollessa erektiossa mittanauhan avulla. Penisrenkaan tulee kiristää, muttei sattua. Lantionpohjan fysioterapeutit suosittelevat penisrenkaiden käyttöä max. 30minuutin ajan. Voit käyttää penisrengasta peniksen tyvessä tai viedä sen kivesten taakse. Mikä ikinä sinusta tuntuu parhaimmalta. Jäitkö miettimään olisiko nämä Malesationin isomman koon erektiorenkaat sopivat omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tuotteen hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

   13,00 

    Penispumppu, käsikäyttöinen

    Penispumpun tarkoitus on vahvistaa erektiota ja lisätä verenkiertoa penikseen. Penispumppu toimii erektion tukena ja sopii niille, jotka kärsii erektiohäiriöstä Pumppu toimii käsikäyttöisesti, joten vaatii kaksi kättä toimiakseen. Samoin tämä versio tarvitsee suhteellisen napakkaa käsivoimaa pumppauksen suorittamiseksi.  Suosittelemme sähkökäyttöistä penispumppua varsinkin ikääntyneille ja heille, joilla on kädessä puristusheikkoutta. Käsikäyttöisen pumpun etuna on se, että alipaineen voimakkuutta pystyy täysin itse säätelemään. Pakkauksessa mukana myös kolme eri kokoista penisrengasta ja säilytyspussi. Renkaiden halkaisijat on 4,2cm/4,7cm/5cm, joten renkaat ovat suht suuret. Suosittelemme mittaamaan tarvitsemasi renkaiden koot ja tarkastat meidän muut tuotteemme tai olet yhteydessä meihin  Saat mukaasi erilliset ohjeet pumpun käytölle oston yhteydessä Jäitkö miettimään olisiko tämä käsikäyttöinen SizeUp pumppu sopivat omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tuotteen hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

    34,90 

     Penispumppu sähkökäyttöinen

     Pumppu on ladattava ja toimii sähköisesti. Sopii erektion tueksi. Penispumppu toimii alipainetekniikalla, joka tukee erektion syntymistä ja verenkiertoa penikseen. Penisrenkaiden avulla veri ei pääse takaisinvirtaamaan pois peniksestä ja siten erektio pysyy pidempään. Automaatiotäyttö mahdollistaa käytön yhden käden avulla. Nopea vapautuspainike vapauttaa alipaineen ja siten pumppu on helppo poistaa. Pakkauksessa mukana myös kolme eri kokoista penisrengasta ja säilytyspussi. Renkaiden halkaisijat on 4,2cm/4,7cm/5cm, joten renkaat ovat suht suuret. Suosittelemme mittaamaan tarvitsemasi renkaiden koot ja tarkastat meidän muut tuotteemme tai olet yhteydessä meihin. Erektiorenkaita on tulossa valikoimaamme pian lisää.  Tilauksen yhteydessä saat mukana erilliset ohjeet pumpun käytölle. Sopii kaikille peniksellisille. Tuotekuvissa käytetyn puukiekon halkaisija on 28cm. Jäitkö miettimään olisiko tämä sähkökäyttöinen penispumppu sopiva omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tuotteen hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

     159,00 

      Ohnut –pehmennin penetraatioon

      Penetraatiopehmennin estää penistä työntymästä liian syvälle ja siten ehkäisee kivuliasta penetraatiota. Kivulias penetraatio voi johtua useista syistä, kuten endometrioosista, vaginismista, vulvodyniasta, anatomisesta yhteensopimattomuudesta tai leikkauksista. Miellyttävä, ihoa jäljittelevä materiaali. Pakkauksessa 4 rengasta, jotka venyvät 30,5 cm laajuisiksi Kokonaisuudessaan 7 cm korkea, jos kaikki 4 rengasta käytössä Ei ole tarkoitus kiristää, kuten penisrenkaan Materiaali: Lämpömuovautuvaa polymeeriseosta, joka on ftalaatti ja lateksivapaa Voi käyttää niin silikoni- kuin vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa sekä kondomin kanssa Ohnut on suunniteltu USA:ssa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Jäitkö miettimään olisiko Ohnut sopiva omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tuotteen hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

      79,00 

       Konsultaatiopuhelu

       Tarvitsetko apua välineiden valintaan tai pohdinto, mikä tuote voisi sopia paremmin juuri sinun tarpeisiisi? Autamme mielellämme laajalla kokemuksella ja ymmärryksellä seksuaalisuudesta sekä ihmisen kokonaisvaltaisuudesta käsin. Pystyt tilaamaan alta itsellesi konsultaatiopuhelun (korkeintaan 30min), jonka johdosta pystymme suosittelemaan juuri sinulle sopivaa tuotetta joko meiltä tai muualta. Laitathan ostaessasi Lisätiedot -kohtaan hieman taustastasi huomioiden, ettei tarkkoja terveystietoja tule siinä jakaa. Voit kirjoittaa esimerkiksi "aivovamma, vulvodynia, cp-vamma" yms. Tällöin tiedämme ohjata sinut suoraan oikean asiantuntijamme pariin. Ostettuasi konsultaatiopuhelun otamme sinuun yhteyttä tarkemman ajankohdan sopimiseksi! Erityistason seksuaaliterapeutin konsultaatiopuhelu ennalta sovittuna ajankohtana (max. 0,5 tunnin puhelu). Ihana, kun olet siinä!💜 Me olemme täällä ihan sinua varten.

       35,00 

        Intimate Rose Pelvic

        Intimate Rose Pelvic wand on lantionpohjan fysioterapeutin kehittämä, patentoitu hieromasauva lantionpohjan lihasten hierontaan ja triggerpisteiden käsittelyyn Pelvic wand helpottaa käsittelyä niillekin alueille, joille muuten haastavaa päästä (näitä mm. puborectalis ja obturator) Sopii myös esimerkiksi ulostamisen helpottamiseksi heille, jotka kärsivät peräsuolen laskeumasta. Joustamaton, voi käyttää niin emättimen kuin peräaukonkin kautta Materiaali lääketieteellisen tason silikonia Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä käyttöohjeet tuotteen käytölle. Suosittelemme keskustelemaan tuotteen käytöstä ensin lantionpohjan fysioterapeutin kanssa, jolloin saat näkökulmaa siihen, sopisiko tuote sinun tarpeisiisi.  Löydän Suomen lantionpohjan fysioterapeutit osoitteesta www.pelvicus.fi Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteeseen tai mihin tahansa muuhun asiaan liittyen!

        59,00 

         Inspire dilataattoripakkaus

         Materiaali: silikoni Dilataattori sopii sinulle, jolle penetroituminen tuottaa haasteita esimerkiksi vulvodynian tai vaginismin vuoksi. Älä kuitenkaan käytä niitä ilman lääkärin suositusta Tämä dilatointisetti on emättimeen tarkoitettu, ei anaaliin tai virtsaputkelle Erillinen sormiaukko helpottaa käyttöä Tuote valmistettu Premium -tason silikonista, jolloin materiaali on ihanan pehmeää ja tuntuu miellyttävältä Käytä silikonisen välineen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia. Liukuvoiteen käyttö on tärkeää, jotta kitka vähenee ja tuotteen sisään vieminen helpottuu Sauvojen koot (pituusxhalkaisija) ovat: 7.5 x 1.25 cm 9 x 2 cm 10.75 x 2 cm 12.75 x 2.5 cm 14 x 3.25 cm Suunniteltu Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

         119,00 

          Extra finger

          Extra finger tuo lisämahdollisuuksia stimulaatioon ulottumisen haasteissa tai stimulaation lisäämisen toiveissa Materiaali: silikoni Pituus: 12,5cm Sopii molempiin käsiin Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta.  Silikonisten välineiden kanssa suositellaan käytettäväksi ainoastaan vesipohjaista   liukuvoidetta, anaalituotteissa erityisesti Sensuvan Ultra thick on erinomainen valinta. Liukuvoiteen käyttö erityisesti anaalivälineiden kanssa on ehdottoman suositeltavaa. Tuote on suunniteltu Alankomaissa ja valmistettu Kiinassa Jäitkö miettimään olisiko Extra Finger sopiva omiin tarpeisiisi? Tilaa konsultaatiopuhelu, niin autamme sinua pohtimaan tapin hyötyä oman hyvinvointisi näkökulmasta.

          22,00 

           Liity postituslistalle

           Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!