LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Seksin haasteisiin

Joskus seksi ja varsinkin penetroiva seksi tuottaa erinäisiä haasteita, joista kipu on yksi suurin syy sille, ettei yhdyntää haluta edes tehdä. Penetraatiokipuihin voi olla syinä esimerkiksi vulvodynia, vaginismi, endometrioosi tai muut anatomiset haasteet. Joskus pelkkä liukuvoiteen käyttöönotto voi auttaa yhdyntäkipuihin, mutta toisinaan taustalla on sairaus, jonka hoito voi auttaa valtavasti niin elämänlaadun parantamiseen kuin mahdollisen parisuhteen ja seksin haasteisiin.

Penetraatiokivuissa tärkeää hyvinvointisi näkökulmasta on moniammatillinen yhteistyö ja koska olet psykofyysinen kokonaisuus, suosittelemme sinua hakeutumaan niin gynekologin, lantionpohjan fysioterapeutin kuin seksuaalineuvojan/-terapeutin vastaanotolle. Myös Korento Ry tarjoaa tukea gynekologisen sairauden kanssa elävälle. Seksin apuvälineistä voi olla myös iso apu ja siksi suosittelemme sinulle lämpimästi tutustumaan seuraaviin tuotteisiin osana muuta apua.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Ohnut –pehmennin penetraatioon

Penetraatiopehmennin estää penistä työntymästä liian syvälle ja siten ehkäisee kivuliasta penetraatiota. Kivulias penetraatio voi johtua useista syistä, kuten endometrioosista, vaginismista, vulvodyniasta, anatomisesta yhteensopimattomuudesta tai leikkauksista. Miellyttävä, ihoa jäljittelevä materiaali. Wider -malli, jolla on suositeltavaa lähteä liikkeelle Pakkauksessa 4 rengasta, jotka venyvät 30,5 cm laajuisiksi Kokonaisuudessaan 7 cm korkea, jos kaikki 4 rengasta käytössä Ei ole tarkoitus kiristää, kuten penisrenkaan Ftalaatti ja lateksivapaa Voi käyttää niin silikoni- kuin vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa sekä kondomin kanssa Ohnut on suunniteltu USA:ssa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

79,00 

  Konsultaatiopuhelu

  Tarvitsetko apua välineiden valintaan tai pohdinto, mikä tuote voisi sopia paremmin juuri sinun tarpeisiisi? Autamme mielellämme laajalla kokemuksella ja ymmärryksellä seksuaalisuudesta sekä ihmisen kokonaisvaltaisuudesta käsin. Pystyt tilaamaan alta itsellesi konsultaatiopuhelun (korkeintaan 30min), jonka johdosta pystymme suosittelemaan juuri sinulle sopivaa tuotetta joko meiltä tai muualta. Laitathan ostaessasi Lisätiedot -kohtaan hieman taustastasi huomioiden, ettei tarkkoja terveystietoja tule siinä jakaa. Voit kirjoittaa esimerkiksi "aivovamma, vulvodynia, cp-vamma" yms. Tällöin tiedämme ohjata sinut suoraan oikean asiantuntijamme pariin. Ostettuasi konsultaatiopuhelun otamme sinuun yhteyttä tarkemman ajankohdan sopimiseksi! Erityistason seksuaaliterapeutin konsultaatiopuhelu ennalta sovittuna ajankohtana (max. 0,5 tunnin puhelu). Ihana, kun olet siinä!💜 Me olemme täällä ihan sinua varten.

  35,00 

   Inspire dilataattoripakkaus

   Materiaali: silikoni Dilataattori sopii sinulle, jolle penetroituminen tuottaa haasteita esimerkiksi vulvodynian tai vaginismin vuoksi. Älä kuitenkaan käytä niitä ilman lääkärin suositusta Tämä dilatointisetti on emättimeen tarkoitettu, ei anaaliin tai virtsaputkelle Erillinen sormiaukko helpottaa käyttöä Tuote valmistettu Premium -tason silikonista, jolloin materiaali on ihanan pehmeää ja tuntuu miellyttävältä Käytä silikonisen välineen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia. Liukuvoiteen käyttö on tärkeää, jotta kitka vähenee ja tuotteen sisään vieminen helpottuu Suunniteltu Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

   119,00