LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Seksin haasteisiin

Joskus seksi ja varsinkin penetroiva seksi tuottaa erinäisiä haasteita, joista kipu on yksi suurin syy sille, ettei yhdyntää haluta edes tehdä. Penetraatiokipuihin voi olla syinä esimerkiksi vulvodynia, vaginismi, endometrioosi tai muut anatomiset haasteet. Joskus pelkkä liukuvoiteen käyttöönotto voi auttaa yhdyntäkipuihin, mutta toisinaan taustalla on sairaus, jonka hoito voi auttaa valtavasti niin elämänlaadun parantamiseen kuin mahdollisen parisuhteen ja seksin haasteisiin.

Penetraatiokivuissa tärkeää hyvinvointisi näkökulmasta on moniammatillinen yhteistyö ja koska olet psykofyysinen kokonaisuus, suosittelemme sinua hakeutumaan niin gynekologin, lantionpohjan fysioterapeutin kuin seksuaalineuvojan/-terapeutin vastaanotolle. Myös Korento Ry tarjoaa tukea gynekologisen sairauden kanssa elävälle. Seksin apuvälineistä voi olla myös iso apu ja siksi suosittelemme sinulle lämpimästi tutustumaan seuraaviin tuotteisiin osana muuta apua.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Penispumppu sähkökäyttöinen

Pumppu on ladattava ja toimii sähköisesti. Sopii erektion tueksi. Penispumppu toimii alipainetekniikalla, joka tukee erektion syntymistä ja verenkiertoa penikseen. Penisrenkaiden avulla veri ei pääse takaisinvirtaamaan pois peniksestä ja siten erektio pysyy pidempään. Automaatiotäyttö mahdollistaa käytön yhden käden avulla. Nopea vapautuspainike vapauttaa alipaineen ja siten pumppu on helppo poistaa. Pakkauksessa mukana myös kolme eri kokoista penisrengasta ja säilytyspussi. Renkaiden halkaisijat on 4,2cm/4,7cm/5cm, joten renkaat ovat suht suuret. Suosittelemme mittaamaan tarvitsemasi renkaiden koot ja tarkastat meidän muut tuotteemme tai olet yhteydessä meihin. Erektiorenkaita on tulossa valikoimaamme pian lisää.  Tilauksen yhteydessä saat mukana erilliset ohjeet pumpun käytölle. Sopii kaikille peniksellisille. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

159,00 

  Penispumppu

  Penispumpun tarkoitus on vahvistaa erektiota ja lisätä verenkiertoa penikseen. Penispumppu toimii erektion tukena ja sopii niille, jotka kärsii erektiohäiriöstä Pumppu toimii käsikäyttöisesti, joten vaatii kaksi kättä toimiakseen. Samoin tämä versio tarvitsee suhteellisen napakkaa käsivoimaa pumppauksen suorittamiseksi.  Suosittelemme sähkökäyttöistä penispumppua varsinkin ikääntyneille ja heille, joilla on kädessä puristusheikkoutta. Käsikäyttöisen pumpun etuna on se, että alipaineen voimakkuutta pystyy täysin itse säätelemään. Pakkauksessa mukana myös kolme eri kokoista penisrengasta ja säilytyspussi. Renkaiden halkaisijat on 4,2cm/4,7cm/5cm, joten renkaat ovat suht suuret. Suosittelemme mittaamaan tarvitsemasi renkaiden koot ja tarkastat meidän muut tuotteemme tai olet yhteydessä meihin  Saat mukaasi erilliset ohjeet pumpun käytölle oston yhteydessä Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

  34,90 

   Ohnut –pehmennin penetraatioon

   Penetraatiopehmennin estää penistä työntymästä liian syvälle ja siten ehkäisee kivuliasta penetraatiota. Kivulias penetraatio voi johtua useista syistä, kuten endometrioosista, vaginismista, vulvodyniasta, anatomisesta yhteensopimattomuudesta tai leikkauksista. Miellyttävä, ihoa jäljittelevä materiaali. Wider -malli, jolla on suositeltavaa lähteä liikkeelle Pakkauksessa 4 rengasta, jotka venyvät 30,5 cm laajuisiksi Kokonaisuudessaan 7 cm korkea, jos kaikki 4 rengasta käytössä Ei ole tarkoitus kiristää, kuten penisrenkaan Materiaali: Lämpömuovautuvaa polymeeriseosta, joka on ftalaatti ja lateksivapaa Voi käyttää niin silikoni- kuin vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa sekä kondomin kanssa Ohnut on suunniteltu USA:ssa ja valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

   79,00 

    Konsultaatiopuhelu

    Tarvitsetko apua välineiden valintaan tai pohdinto, mikä tuote voisi sopia paremmin juuri sinun tarpeisiisi? Autamme mielellämme laajalla kokemuksella ja ymmärryksellä seksuaalisuudesta sekä ihmisen kokonaisvaltaisuudesta käsin. Pystyt tilaamaan alta itsellesi konsultaatiopuhelun (korkeintaan 30min), jonka johdosta pystymme suosittelemaan juuri sinulle sopivaa tuotetta joko meiltä tai muualta. Laitathan ostaessasi Lisätiedot -kohtaan hieman taustastasi huomioiden, ettei tarkkoja terveystietoja tule siinä jakaa. Voit kirjoittaa esimerkiksi "aivovamma, vulvodynia, cp-vamma" yms. Tällöin tiedämme ohjata sinut suoraan oikean asiantuntijamme pariin. Ostettuasi konsultaatiopuhelun otamme sinuun yhteyttä tarkemman ajankohdan sopimiseksi! Erityistason seksuaaliterapeutin konsultaatiopuhelu ennalta sovittuna ajankohtana (max. 0,5 tunnin puhelu). Ihana, kun olet siinä!💜 Me olemme täällä ihan sinua varten.

    35,00 

     Intimate Rose Pelvic

     Lantionpohjan fysioterapeutin kehittämä, patentoitu hieromasauva lantionpohjan lihasten hierontaan ja triggerpisteiden käsittelyyn Helpottaa käsittelyä niillekin alueille, joille muuten haastavaa päästä (näitä mm. puborectalis ja obturator) Joustamaton, voi käyttää niin emättimen kuin peräaukonkin kautta Materiaali lääketieteellisen tason silikonia Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia Suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä käyttöohjeet tuotteen käytölle. Suosittelemme kuitenkin keskustelemaan tuotteen käytöstä ensin lantionpohjan fysioterapeutin kanssa, jolloin saat juuri sinulle sopivat ohjeet tuotteen käytölle. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteeseen tai mihin tahansa muuhun asiaan liittyen!

     59,00 

      Inspire dilataattoripakkaus

      Materiaali: silikoni Dilataattori sopii sinulle, jolle penetroituminen tuottaa haasteita esimerkiksi vulvodynian tai vaginismin vuoksi. Älä kuitenkaan käytä niitä ilman lääkärin suositusta Tämä dilatointisetti on emättimeen tarkoitettu, ei anaaliin tai virtsaputkelle Erillinen sormiaukko helpottaa käyttöä Tuote valmistettu Premium -tason silikonista, jolloin materiaali on ihanan pehmeää ja tuntuu miellyttävältä Käytä silikonisen välineen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva Naturalia. Liukuvoiteen käyttö on tärkeää, jotta kitka vähenee ja tuotteen sisään vieminen helpottuu Sauvojen koot (pituusxhalkaisija) ovat: 7.5 x 1.25 cm 9 x 2 cm 10.75 x 2 cm 12.75 x 2.5 cm 14 x 3.25 cm Suunniteltu Yhdysvalloissa, valmistettu Kiinassa Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä reilun 4minuutin videon, jossa Susanna kertoo tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

      119,00 

       Extra finger

       Tuo lisämahdollisuuksia stimulaatioon ulottumisen haasteissa tai stimulaation lisäämisen toiveissa Materiaali: silikoni Pituus: 12,5cm Sopii molempiin käsiin Käytä silikonisen tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Sensuva naturalia tai makuliukuvoidetta. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi! Voit ostaa konsultaatiopuhelun täältä.

       22,00