LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Ihonhoitotuotteet

Näytetään kaikki 3 tulosta

Shunga -hierontakynttilät 30

 Hierontakynttilä on kovetettua hierontaöljyä, joka tuntuu miellyttävän lämpimältä, kun levitetään iholle Ei sisällä steariinia, joten jos kaivataan kipukokemusta, ei tämä kynttilä sovi siihen Anna palaa 20 minuuttia, sammuta liekki ja levitä iholle  Sokeriton, gluteeniton, vegaaninen  Ei sisällä parabeeneja  Jättää ihon pehmeäksi  Kynttilän paloaika n. 7 h  Tuoksuvaihtoehtoina mansikkakuohuviini vihreä tee-päärynä Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

10,00 

Intimate -hierontaöljy 120

•Luonnolliset, orgaaniset ainesosat  Ei synteettisyyttä  Voimakas ja miellyttävä tuoksu  Kosteuttaa ja jättää silkkisen pehmeän tunteen iholle Tuoksuina sitruunaruoho-kookos (relax) kaakaopapu-gojimarja (sensual) verigreippi (awake) appelsiini-inkivääri (energize) Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

25,00 

Body shave 240

Erityisen hyvä tuote intiimialueiden sheivaamiseen Ei ärsytä ihoa Hajusteeton Vinkki: kokeilkaa kumppanin kanssa toistenne sheivaamista ja lisätkää siten erilaista kosketusta yhteisiin nautintohetkiin Tilaukset onnistuu kätevästi laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@amorin.fi. Liitä mukaan tilattavien tuotteiden nimet sekä omat osoite- ja yhteystietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle laskun tilauksestasi. Erillistilauksiin lisätään postikulut (+6€). Tuotteet lähetetään 1-3:n arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteiden tilaus onnistuu myös asiantuntijoidemme kautta joko heidän vastaanotoillaan, sometileillään tai Amorin Opaalissa! Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

15,00