Amorin logo

Stimuloivat tuotteet

Stimuloivien tuotteiden tarkoitus on lisätä verenkiertoa genitaalialueilla ja herkistää erilaisille tuntemuksille. Klitorikselle tarkoitettu öljy tuottaa lämmön tuntua ja lisää luonnollista kostumista. Joillakin tämä voi helpottaa/nopeuttaa orgasmin saavuttamista – tämäkin on täysin yksilöllistä. Penikselliselle tarkoitettu voide lisää verenkiertoa ja herkkyyttä erityisesti terskan alueella.

Stimuloivia tuotteita ei ole lääketieteellisesti tutkittu, mutta monet kokevat saavansa siitä apua ja siksi ne löytyvät myös meiltä. Erityisesti ne, joilla on vaikea saada halua syttymään tai vulvalliset, jotka kärsivät kuivista limakalvoista voivat saada tuotteesta apua.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Sensuva Power glide

Stimuloiva voide penikselliselle Stimuloivan voiteen on tarkoitus lisätä peniksen herkkyyttä ja voimistaa verenkiertoa sekä lisätä siten erilaista aistikokemuksia ja voimistaa toisille nautintoa. Tuote voi olla tukena esimerkiksi silloin, jos laukeaminen on vaikeaa tai kaipaa lisäherkkyyttä seksiin esimerkiksi kondomin vievän herkkyyden tilalle. Pakkauksen koko 50ml Pysyy luistavana pitkään, ei kuitenkaan sovellu liukuvoiteeksi Tuntemukset yksilöllisiä, useimmat kokevat kihelmöintiä, lämmittävää tunnetta, värähtelyä ja herkistäviä tuntemuksia Toiset käyttävät esimerkiksi ennen yhdyntää maksimoidakseen nautinnon tuntemuksia. Jokainen on kuitenkin yksilö ja kokee tuotteen eri tavoin. Vaikutus kestää jopa tunnin Öljyttömyytensä ansiosta turvallista käyttää myös kondomin kanssa, mutta pyyhi ylimääräinen pois ennen kondomin asettamista jottei se pääse luiskahtamaan pois Ennen mahdollista penetraatiotakin pyyhkäise ylimääräinen voide pois, sillä voi aiheuttaa epämiellyttäviä tuntemuksia vulvassa/anaalissa. Voimakas, makea tuoksu Tuotteen toimivuudesta ei ole tutkittua tietoa, joten on mahdotonta sanoa onko siitä todellisuudessa hyötyä. Moni kuitenkin kokee tuotteesta olevan apua. Moni asiakas on kuvannut voiteen herkistäneen ja tuoneen erilaista kokemusta seksiin. Jokainen

29,00 

  Sensuva On -stimuloiva

  Sensuva On on stimuloiva öljy klitorikselle, jonka tarkoitus on lisätä verenkiertoa klitoriksen alueella Sopii kaikenikäisille Voi auttaa kuivista limakalvoista kärsiviä lisäämällä elimistön luontaista kostumista Kesto jopa 45 min. Vain lämmittävä vaikutus, saa useammalla aikaan kihelmöivää tunnetta klitoriksen/vulvan alueella Patentointu eteerinen öljysekoitus, joka sisältää manteliöljyä, kanelia, luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini), silikaattia, luonnollisia aromeja, rosmariiniöljyuutetta Ei sisällä L-arginiinia, glyseriinia eikä parabeeneja Turvallinen suuseksissä Tuotteesta ei ole tehty tutkimuksia, joten sen hyödystä on mahdoton virallisesti sanoa. Monet kuitenkin kokevat hyötyvänsä tuotteen käytöstä. Olemme konsultoineet useampaa gynekologia ja tuotetta on ehdottomasti turvallista käyttää. Emme kuitenkaan suosittele sitä allergikoille tai herkkäihoisille. Tuote sisältää manteliöljyä, joten jos olet pähkinäallergikko, niin vältäthän käyttöä. Jos tuntuu, että tuote ärsyttää tai allergisoi, lopeta käyttö välittömästi. Pakkauksessa on 5 ml, joten käyttökertoja 50-100 Valmistettu Yhdysvalloissa Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

  25,00 

   Liity postituslistalle

   Haluaisitko saada vinkkejä arkeen ja nautintoon? Kuulla, mitä Amorinilla tapahtuu ja miten edistää seksuaaliterveyttäsi? Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa ajantasaiset asiat, tarjoukset ja oivaltaa uutta, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi!