LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Tuotepaketit

Etkö osaa päättää tai valita, mikä tuote voisi olla juuri sinun tarpeisiisi sopiva? Ei hätää! Olemme koonneet sinulle muutamia tuotepaketteja, joiden avulla pääset omannäköisen nautinnon tutkimusmatkalle.

Amorin Kalsiitti on suunniteltu sinulle, joka kaipaat uudenlaista stimulaatiota, Amorin Malakiitti on teille, jotka haluatte hypätä yhteisen nautinnon matkalle, Amorin Jadeiitti on sinulle, joka rakastat omia aistejasi sekä Amorin Safiiri on sinulle, joka olet oman elämäsi jalokivi! 💜

Jos olet seksologian/terveydenhuoltoalan ammattilainen ja haluaisit räätälöidyn paketin oman työsi tueksi, suunnittelemme mielellämme kanssasi yhteistyössä oman tuotepaketin, jonka mukaan saat tarkat ohjeet siitä, kenelle tuote erityisesti sopii ja mitä sinun olisi hyvä siitä tietää. Laita meille viestiä ja suunnitellaan juuri sinulle räätälöity paketti, jotta pystyt kohtaamaan asiakkaan vieläkin kokonaisvaltaisemmin.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Amorin safiiri (arvo

Amorin safiiri – sinulle, joka olet oman elämäsi jalokivi Sisältää: Sensuva Arousal Oil -stimuloivan öljyn Satisfyer Traveler -paineaaltostimulaattorin Bijoux -timanttivibraattorin Giamo -sauvan Sensuva Silicone ja Natural liukuvoiteet Intimate -hierontaöljyn valitsemallasi tuoksulla Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

259,00 

  Amorin malakiitti (arvo

  Amorin malakiitti – sinulle, joka haluat hypätä yhteisen nautinnon tutkimusmatkalle Sisältää: Endless fun -vibraattorin Bibi butt -anaalitapit System Jo makuliukuvoiteen 120 ml valitsemallasi maulla Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

  105,00 

   Amorin kalsiitti (arvo

   Amorin kalsiitti – sinulle, joka kaipaat uudenlaista stimulaatiota Sisältää: Rocks off -eturauhaskiihottimen Penisvibraattorin Sensuva ultra thick -liukuvoiteen Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

   129,00 

    Amorin jadeiitti (arvo

    Amorin jadeiitti – sinulle, joka rakastat aistejasi Sisältää: Shunga -hierontakynttilän valitsemallasi tuoksulla Svakom Tulip -vibraattorin (Kuvassa Satisfyerin Secret, jonka valmistus on valitettavasti lopetettu) GLÄS -lasisauvan Sensuva insane -liukuvoiteen Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

    105,00