LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Vibraattorit & dildot

Vibraattoreja on olemassa valtava määrä ja itselleen sopivan tuotteen löytäminen voi joskus viedä aikaa. Olemme pyrkineet valitsemaan valikoimaamme mahdollisimman monipuolisesti tuotteita kuitenkin siten, ettei sinulle tule valinnan kanssa haasteita vaan pystyt tarkastelemaan omia tarpeitasi ja miettimään sen pohjalta, mikä tuote voisi soveltua juuri sinun/teidän käyttöön. Jokainen tuotteemme on pyritty valitsemaan satojen seksuaalineuvonta/-terapiatuntien pohjalta ja sen kokemuksen kautta, mitä olemme huomanneet asiakkaiden kaipaavan sekä millaisista välineistä kukin hyötyy.

Kun mietit, mikä tuote voisi soveltua sinulle, mieti millaisesta seksistä nautit tällä hetkellä ja mitä mahdollisesti kaipaisit lisää. Joskus myös täysin erilainen aististimulaatio, mihin on tottunut voi tuottaa uudenlaista kokemusta ja nautintoa seksiin. Muistathan, että vibraattorin tai välineen käytössä ei ole mitään väärää eikä sen ole tarkoitus korvata mitään – ainoastaan tuoda lisää aististimulaatiota ja syvyyttä seksiin ja siten auttaa löytämään omannäköisen nautinnon, tukemaan seksuaaliterveyttäsi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Näytetään tulokset 13–13 / 13

Bijoux Timanttivibraattori

Materiaali: ABS muovi Koko 4,6 x 6,5 cm Voimakasta stimulaatiota kaipaavalle Ladattava, latausjohto tulee tuotteen mukana 3 voimakkuutta, 7 erilaista värinätoimintoa Useita käyttötapoja, ei kuitenkaan sisäiseen käyttöön Vinkki: tuote kestää upotusta, joten sitä voi käyttää esimerkiksi paljussa Voit käyttää niin vesipohjaista- kuin silikonipohjaista liukuvoidetta muovisen materiaalin ansiosta Tuote on kehitelty ja suunniteltu Espanjassa, valmistusmaa Kiina Tuotteen oston yhteydessä saat meiltä 4:n minuutin videon, jossa Susanna kertoo vielä tarkemmin tuotteen käytöstä, pesusta ja kierrätyksestä. Vastaamme mielellämme, mikäli sinulla on tuotteisiin liittyen kysyttävää tai jos mietit, mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi!

65,00