LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Verkkokurssit

Nautinnon äärelle -verkkokurssi

Nautinnon äärelle -verkkokurssi auttaa sinua kirjaimellisesti etsimään sitä, mikä vie sinut oman nautintosi äärelle. Jos tuntuu, että seksi on muuttunut suorituskeskeiseksi, rutiininomaiseksi tai koet ettet ymmärrä, mitä sana ”seksuaalinen nautinto” tarkoittaa, niin tämä kurssi on sinulle!

Nautinnon äärelle -verkkokurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää tasapaino hyvän seksin, arjen ja muun elämän välillä. Seksuaalinen ja siten kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy, kun tutustut omaan nautintoon, opit monipuolistamaan sitä sekä sanoittamaan seksuaalisuuteen ja seksiin liittyviä tarpeitasi ja toiveitasi.

Kurssin avulla saat

 • huikean määrän tietoa seksuaalisesta nautinnosta ja sitä kautta avaimet oman nautintosi tutkimiseen ja monipuolistamiseen
 • ymmärrystä historian ja kasvatuksen vaikutuksista seksuaaliseen nautintoosi
 • mahdollisuuden pysähtyä erilaisten harjoitusten avulla aistikokemustesi äärelle ja opit olemaan tietoisemmin läsnä omassa elämässäsi ja seksuaalisissa tilanteissa
 • oivalluksia, miten eri tavoin seksiä voi toteuttaa
 • uskallusta ilmaista omaa seksuaalisuuttasi, seksuaalisia tarpeitasi ja heittäytyä seksiin täysin omana itsenäsi
 • Työkaluja seksuaalisuutesi sanoittamiseen ja seksikeskusteluihin, jotka ovat aiemmin saattaneet tuntua sinusta haastavilta
 • kohentuneen itsetunnon ja -tuntemuksen

Valmentajina toimivat seksuaaliterapeutti ja kätilö Susanna Alhonkoski sekä seksuaalikasvattaja, KM Tanja Aakko.

Hinta 59,90€

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ

Parempaa seksiä seksileluilla? – verkkokurssi

”Parempaa seksiä seksilelujen avulla?” -verkkokurssilla tutustut monipuolisesti seksileluihin ja erilaisiin tapoihin käyttää leluja seksuaalisen nautinnon apuvälineinä ja seksuaaliterveyden tukena. Kurssilla saat rohkeutta lähteä tutkimaan, mikä tuote voisi sopiva juuri sinulle – yksin tai yhdessä käytettäväksi. Annamme sinulle paljon tietoa erilaisista leluista, niiden huoltamisesta sekä kierrättämisestä, rikomme myyttejä seksileluihin liittyen sekä päästämme sinut tutustumaan yleisimpiin markkinoilla oleviin tuotteisiin, niiden käyttötapoihin ja tarkoituksiin.
Tämä kurssi on sinulle, jos

 • ️ seksilelut ja erilaiset tuotteet kiinnostavat
 • olet mahdollisesti koittanut etsiä leluja nettikauppojen valikoimista, mutta vaihtoehtoja tuntuu olevan pilvin pimein
 • sopivan lelun valitseminen tuntuu vaikealt
 • olet ehkä tehnyt joitakin hutiostoksia
 • et ihan tarkkaan tiedä, mitä erilaisilla leluilla tehdään
 • kivijalkakauppaan käveleminen tuntuu hankalalta

Valmentajina toimivat seksuaaliterapeutti ja kätilö Susanna Alhonkoski sekä seksuaalikasvattaja, KM Tanja Aakko.

Hinta 21,90 €

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ

Seksivälineet tutuiksi –kurssi ammattilaisille

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää seksin apuvälineistä (seksileluista, mielihyvätuotteista) ja niiden käytöstä, jotta voit hyödyntää osaamista asiakastyössäsi? Tuntuuko, että asiakkaan ohjaaminen seksilelujen pariin on vaikeaa, kun et oikein itsekään tiedä, miten niitä käytetään?

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka

 • teet asiakastyötä ja keskustelet asiakkaidesi kanssa seksistä, seksuaalisuudesta ja mahdollisesti seksileluista
 • koet kaipaavasi tietoa seksuaaliterveyden ja nautinnon apuvälineisiin liittyen
 • haluat oppia lisää seksileluista ja tuotteista ammattilaisen näkökulmasta käsin

Kurssin sisältö koostuu samoista videoista ja muistiinpanoista mitä kuluttajille suunnattu verkkokurssi, mutta tämän lisäksi kurssi sisältää ammattilaisten tarpeisiin rakennetun verkkotallenteen.

Valmentajina toimivat seksuaaliterapeutti ja kätilö Susanna Alhonkoski sekä seksuaalikasvattaja, KM Tanja Aakko.

Hinta 34,90 €

OSTA KURSSI TÄÄLTÄ

Seksin ja nautinnon välineet – mitä olisi hyvä tietää?

ILMAISWEBINAARI TORSTAINA 8.6.2023 klo 18-19.30  

Ilmoittaudu mukaan:

Seksin ja nautinnon välineet – mitä olisi hyvä tietää? Ilmaiswebinaari

ILMAISWEBINAARI TORSTAINA 8.6.2023 klo 18-19.30  

Tervetuloa ilmaiswebinaariin kesäkuun 8.pv torstai-iltana!

Oletko sosiaali- tai terveysalan ammattilainen? Työskenteletkö kuntoutuksen ammattilaisena? Oletko kiinnostunut kuulemaan, mitä sinun olisi hyvä tietää seksin ja nautinnon välineistä?

Tässä webinaarikoulutuksessa Henna (erityistason seksuaaliterapeutti, toimintaterapeutti) ja Susanna (seksuaaliterapeutti, kätilö) kertovat seksin välineistä osana seksuaaliterveyttä sekä nautintoa. Keskustelu suunnataan erityisesti sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalojen ammattilaisille.

Sote- ja kuntoutusalan ammattilaiset työskentelevät kokonaisvaltaisen kohtaamisen äärellä ja seksuaalisuuden puheeksi ottaminen on tärkeä osa työtä. Seksivälineet voivat mahdollistaa ja tukea seksuaaliterveyttä sekä nautinnon toteuttamista erilaisten elämäntilanteiden äärellä. Ammattilaisella tulisi olla riittävä rohkeus, tieto ja kyky ohjata asiakas välineiden pariin.

Webinaarikoulutus on suunnattu eritoten sote- ja kuntoutusalan ammattilaisille, mutta sopii myös kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Amorinin yrittäjät Henna ja Susanna ovat pitkän linjan ammattilaisia. Susanna on työskennellyt uransa aikana useissa erilaisissa hoitotyön yksiköissä ensin lähihoitajana ja sittemmin sairaanhoitajana, viimeiset vuodet ennen yrittäjyyttä hän toimi kätilönä synnytyssalissa. Henna on kuntoutuksen alalla tehnyt töitä toimintaterapeuttina varsinkin neurologisia sairauksia sairastavien ihmisten kanssa sekä seksuaaliterapeuttina erikoistunut eri tavoin tukea tarvitsevien ihmisten seksuaalisuuden tukemiseen.

Amorinin tavoitteena on tuoda sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille neutraalia, sensitiivistä ja rehellistä tietoa siitä, miten seksin ja nautinnon välineet voivat olla osana ammattilaisen osaamista, miten niistä voi puhua asiakkaalle ja miten ohjata asiakas tarvittaessa eteenpäin. Amorinin toiveena on olla mahdollisimman helposti lähestyttävä ja vahvaa seksologian osaamista tarjoava yritys, jotta ihminen voisi löytää juuri itselleen sopivan välineen sekä tulla kohdatuksi kokonaisvaltaisesti.

Webinaarista tehdään tallenne, joka tulee myöhemmin saataville maksullisena, joten kannattaa tulla ilmaiseen livelähetykseen mukaan!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin: