Intohimosta mielihyvään – sinun tarpeitasi kuunnellen

Verkkovalmennukset

Meillä on tarjota sinulle useampi erilainen verkkovalmennus/kurssi, joka mahdollistaa nautinnosta ja tuotteista opiskelemisen kotoa käsin!

Nautinnon äärelle -verkkovalmennus

Nautinnon äärelle -verkkovalmennus auttaa sinua kirjaimellisesti etsimään sitä, mikä vie sinut oman nautintosi äärelle. Jos tuntuu, että seksi on muuttunut suorituskeskeiseksi, rutiininomaiseksi tai koet ettet ymmärrä, mitä sana ”seksuaalinen nautinto” tarkoittaa, niin tämä valmennus on sinulle!

Nautinnon äärelle -verkkovalmennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää tasapaino hyvän seksin, arjen ja muun elämän välillä. Seksuaalinen ja siten kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy, kun tutustut omaan nautintoon, opit monipuolistamaan sitä sekä sanoittamaan seksuaalisuuteen ja seksiin liittyviä tarpeitasi ja toiveitasi.

Valmennuksen avulla saat

  • huikean määrän tietoa seksuaalisesta nautinnosta ja sitä kautta avaimet oman nautintosi tutkimiseen ja monipuolistamiseen
  • ymmärrystä historian ja kasvatuksen vaikutuksista seksuaaliseen nautintoosi
  • mahdollisuuden pysähtyä erilaisten harjoitusten avulla aistikokemustesi äärelle ja opit olemaan tietoisemmin läsnä omassa elämässäsi ja seksuaalisissa tilanteissa
  • oivalluksia, miten eri tavoin seksiä voi toteuttaa
  • uskallusta ilmaista omaa seksuaalisuuttasi, seksuaalisia tarpeitasi ja heittäytyä seksiin täysin omana itsenäsi
  • Työkaluja seksuaalisuutesi sanoittamiseen ja seksikeskusteluihin, jotka ovat aiemmin saattaneet tuntua sinusta haastavilta
  • kohentuneen itsetunnon ja -tuntemuksen

Seuraava valmennus starttaa 26.9. Valmentajina toimivat seksuaaliterapeutti ja kätilö Susanna Alhonkoski sekä seksuaalikasvattaja, KM Tanja Aakko.

Hinta 159 €

Parempaa seksiä seksileluilla? – Verkkokurssi

”Parempaa seksiä seksilelujen avulla?” -verkkokurssilla tutustut monipuolisesti seksileluihin ja erilaisiin tapoihin käyttää leluja seksuaalisen nautinnon apuvälineinä ja seksuaaliterveyden tukena. Kurssilla saat rohkeutta lähteä tutkimaan, mikä tuote voisi sopiva juuri sinulle – yksin tai yhdessä käytettäväksi. Annamme sinulle paljon tietoa lelujen käytöstä, huoltamisesta sekä kierrättämisestä, rikomme myyttejä seksileluihin liittyen sekä päästämme sinut tutustumaan yleisimpiin markkinoilla oleviin tuotteisiin, niiden käyttötapoihin ja tarkoituksiin.
Tämä kurssi on sinulle, jos

✅️ seksilelut ja erilaiset tuotteet kiinnostavat
✅️ olet mahdollisesti koittanut etsiä leluja nettikauppojen valikoimista, mutta vaihtoehtoja tuntuu olevan pilvin pimein
✅️ sopivan lelun valitseminen tuntuu vaikealta
✅️ olet ehkä tehnyt joitakin hutiostoksia
✅️ et ihan tarkkaan tiedä, mitä erilaisilla leluilla tehdään
✅️ kivijalkakauppaan käveleminen tuntuu hankalalta

Hinta 21,90 €

Seksilelut tutuiksi – seksilelukurssi ammattilaisille

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää seksin apuvälineistä (seksileluista, mielihyvätuotteista) ja niiden käytöstä, jotta voit hyödyntää osaamista asiakastyössäsi? Tuntuuko, että asiakkaan ohjaaminen seksilelujen pariin on vaikeaa, kun et oikein itsekään tiedä, miten niitä käytetään?

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka

✅ teet asiakastyötä ja keskustelet asiakkaidesi kanssa seksistä, seksuaalisuudesta ja mahdollisesti seksileluista
✅ koet kaipaavasi tietoa seksuaaliterveyden ja nautinnon apuvälineisiin liittyen
✅ haluat oppia lisää seksileluista ja tuotteista ammattilaisen näkökulmasta käsin

Kurssin sisältö koostuu samoista videoista ja muistiinpanoista mitä kuluttajille suunnattu verkkokurssi, mutta tämän lisäksi kurssi sisältää ammattilaisten tarpeisiin rakennetun verkkotallenteen.

Hinta 29,90 €