LÖYDÄ. LUOTA. NAUTI.

Tervetuloa tutustumaan upeaan tiimiimme!

Haluaisitko olla osa sitä? Jos yrityksemme arvot sekä toiminta resonoi ja olet koulutettu seksologian alan ammattilainen, ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!

Susanna on Amorinin toimitusjohtaja sekä yksi asiantuntijoista. Koulutustaustaltaan Susanna on seksuaaliterapeutti ja kätilö. Susanna on helposti lähestyttävä persoona, joka suhtautuu seksuaalisuuteen ja seksiin lempeästi sekä ennakkoluulottomasti. Susannan toive on, että jokainen voisi ilmentää ja toteuttaa omannököistä seksuaalisuuttaan ja nautintoa. Vastaanotollaan Susanna pysähtyykin ihmisen äärelle, jotta jokainen saisi mahdollisuuden elää omannäköistä elämäänsä. Susannaan voit tutustua vielä paremmin osoitteessa www.lempeattuulet.fi.

Henna Amorinin yrittäjä ja yksi asiantuntijoista. Koulutukseltaan Henna on erityistason seksuaaliterapeutti ja toimintaterapeutti YAMK. Henna toimii Etelä-Savon alueella (Mikkeli, Savonlinna ja lähikunnat), jossa hänellä on myös terapiavastaanotto. Henna on erikoistunut työssään varsinkin erilaisten elämäntapahtumien tuomien muutosten vaikutuksista seksuaalisuuteen. Hennan perusarvoihin kuuluu, että seksuaalisuus kuuluu kaikille ikään, sukupuoleen tai taustoihin katsomatta ja jokaisella tulee olla mahdollisuus toteuttaa oman näköistään seksuaalisuutta. Hennaan saat yhteyden asiakaspalvelu@amorin.fi

Charlotta on opparia vaille valmis sosionomi, seksuaalikasvattaja ja seksuaalineuvojaopiskelija, joka työskentelee järjestöalalla. Luonteeltaan Charlotta on rento, reipas, avoin ja lempeä, eikä huumoria tai naurua puutu. Asenne kouluttamiseen ja seksuaalisuuden teemoista puhumiseen on seksipositiivinen sekä nautintoon ja itsemääräämisoikeuteen kannustava. Charlotta asuu Vaasassa, mutta liikkuu ympäri Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntaa. Yhteyden Charlottaan saa sähköpostitse charlotta@ charlottaekman.com tai Instagramissa  @ccharlottaekman 

Tessa on Kuopiossa asuva seksuaalikasvattaja ja fysioterapeutti. Ajoittain hän vierailee myös Imatralla ja Hyvinkäällä. Tessalle tärkeitä arvoja ovat yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus. Tessan maailmassa tabuja ei ole ja kaikesta voi keskustella. Tessa on aurinkoinen ja lempeä asiantuntija. Hän kannustaa kaikkia ottamaan elämästään kaiken irti ja kokeilemaan rohkeasti uusia asioita! Elämä on liian lyhyt sen miettimiseen, mitä muut ajattelevat. <3 Tessan löydät Instagramista nimimerkillä @seksuaalikasvatessa.

Laura on psykofyysiseen työskentelyyn perehtynyt seksuaaliterapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja, rentoutusohjaaja ja kouluttaja. Pohjakoulutukseltaan Laura on lähihoitaja ja sosionomi (AMK).  Opaalin saa järjestettyä Lauran kautta myös etänä, joten välimatkat eivät ole este.
Pyytäessänne Lauran paikalle, saatte lämpimän, ennakkoluulottoman, kannustavan, innostuvan/innostavan ja huumorintajuisen asiantuntijan. Laura ilmaisee hienosti, ettei mikään kysymys ole tyhmä eikä mitään aihetta tarvitse arastella. Lauran kotisivut löydät osoitteesta www.laurakuusela.com

Tanja on sairaanhoitaja (Yamk), seksuaalineuvoja ja rentoutusvalmentaja. Tanjalla on oma vastaanotto Joensuussa. Tanja tarkastelee seksuaalisuuteen liittyviä teemoja yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastauksia haasteisiin Tanja etsii mm. rentoutuksen keinoin, sinun ehdoillasi. Tanjaan sekä hänen yritykseensä voit tutustua lisää www.halunliekki.fi.

Tanja on pohjakoulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, aikuiskouluttaja ja seksuaalikasvattaja. Tanja on aina ollut kiinnostunut ihmisyydestä ja seksuaalikasvattajan opinnot antoivat mahdollisuuden tutustua tähän entistä laajemmin. Tanja hyppäsi mukaan Amoriin, sillä hän tykkää kohdata ihmisiä, keskustella sekä antaa tietoa seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista. Tanja pitää pääkaupunkiseudun lisäksi Opaaleja myös kotiseudullaan Pohjois-Pohjanmaalla, ensisijaisesti Haapavedellä, Ylivieskassa ja satunnaisemmin myös Oulussa. Tanjaa ja hänen ajatuksiaan pääset seuraamaan Instagramissa @kasvokkain_ tilillä!

Petri2

Petri on auktorisoitu seksuaalineuvoja, erityistason seksuaaliterapeutti ja pariterapeutti. Pohjakoulutukseltaan Petri on psykiatrinen sairaanhoitaja. Petri on työskennellyt laajasti terveydenhuollossa ja mm. seksityöntekijöiden sekä hiv-positiivisten parissa. Petriä lähellä on seksuaalisuuden moninaisuus ja hän tekee tiiviisti yhteistyötä eri tahojen parissa seksuaalisen hyvinvoinnin ja -terveyden edistämiseksi. Petrin toimialueena on koko Lappi ja vastaanottoa Petri pitää myös etänä.

Johanna on kuntoutuksen lähihoitaja, seksuaalineuvoja ja mindfulness-ohjaaja. Aiemmin Johanna on työskennellyt kuntoutuskoordinaattorina, mutta tällä hetkellä hän opiskelee sosionomiksi. Hän on opiskellut myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Kaikki seksiin, seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvät asiat ovat lähellä Johannan sydäntä, mutta erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat tuoreet äidit ja K-50 ikäryhmä. Johannan vahvuuksia ovat avoimuus, elämänmyönteinen asenne, hyvä tilannetaju sekä kiinnostus seksuaalisuuden eri muotoja kohtaan. Johannaan ja hänen yritykseensä pääset tutustumaan osoitteessa www.laheiseksi.fi.

Rosa on ammatiltaan seksuaaliterapeutti sekä lähihoitaja. Pohjakoulutuksensa myötä seksuaaliterveys – sekä erinäisien sairauksia vaikutus seksiin ja seksuaalisuuteen ovat lähellä Rosan sydäntä. Rosa tarjoaa päivätyönsä sekä Amorinin asiantuntijuuden lisäksi myös seksuaalineuvonta- ja terapiavastaanottoa Lahden keskustassa. Yhteyden suoraan Rosaan saat laittamalla sähköpostia rosa.seksologi@gmail.com.

Hannele on seksuaaliterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Pohjakoulutukseltaan hän on toimintaterapeutti ja työkokemuksensa hän on kartuttanut aikuisten psykososiaalisen kuntoutuksen parissa. Hannele on rauhallinen ja lempeä persoona, joka liputtaa vankasti seksuaalioikeuksien toteutumisen puolesta. Hannele ryhtyi asiantuntijaksi Amorinille, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus löytää nautinnollisia sävyjä elämäänsä. Hannele kuvaa kauniisti, että jokaisen seksi(/tön) elämä on ainutlaatuinen ja arvokas ja jokainen keho ja mieli on ansainnut nautintoa – nauttimisen tavat vain voivat olla kovin yksilöllisiä. Tästä kaikesta Hannelen kanssa voit puhua Opaalissa tai hänen vastaanotollaan. Hannelen kotisivuihin voit tutustua www.tunnetko.com.

Nita on seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Pohjakoulutukseltaan Nita on sairaanhoitaja ja tätä osaamista hän hyödyntää myös laajalti seksologian saralla. Nita on toiminut Amorinilla jo pitkään, joten monet tuotteet ja monenlaiset Opaalit ovat tulleet tutuiksi. Nitaan pääset tutustumaan enemmän hänen kotisivuillaan: www.onnelliseks.com
onnelliseks@gmail.com

Henrietta on auktorisoitu seksuaalineuvoja ja pohjakoulutukseltaan sairaanhoitaja sekä terveydenhoitaja. Hän työskentelee päätyönään mielenterveys- ja päihdetyön parissa.
Henrietta on kiinnostunut laajasti seksuaalisuuden eri teemoista, mutta erityisesti kaikenlaisesta moninaisuudesta niin suuntautumisen, sukupuolen kuin seksuaalisen nautinnon parissa.
Henrietta haluaa edistää seksuaalista hyvinvointia ja muistuttaa, että nautinto kuuluu kaikille.
Henrietta pitää Opaaleja pääasiassa Kymenlaakson alueella. Henrietta haluaa luoda rennon ilmapiirin jossa keskustella seksuaalisuudesta.
Yhteyden Henriettaan saa sähköpostitse henrietta.alamayry@gmail.com

Maija on sairaanhoitaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Lisäksi Maija opiskelee ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Hän suhtautuu seksuaalisuuteen mutkattomasti eikä pelkää kimuranttejakaan kysymyksiä – tunnelma Maijan kanssa on aina avoin ja lempeä. Maijaan voit tutustua lisää osoitteessa www.ominsanoin.com

Emma on koulutukseltaan seksuaalineuvoja ja –terapeutti, sekä pohjakoulutukseltaa sosionomi.
Emma toimii osaomistajana yrityksessä, jonka päätoimiala on seksuaalineuvonta ja –terapia
kehitysvammaisille ja/ tai, autismikirjon henkilöille. Emma toimii koko Uudenmaan alueella ja
palvelee asiakkaita suomen lisäksi ruotsiksi ja englanniksi. Emmalle on tärkeää, että asiakas tulee
kuulluksi ja saa luvan nauttia omasta seksuaalisuudestaan ja elää omannäköistä elämää. Emmasta ja
hänen työstäään löytää lisää tietoa ww.sexus.fi ja yhteyden saa e-mail osoitteesta info@sexus.fi
sekä Instagramista @sexus.fi

Marjo2

Marjo on koulutukseltaan seksuaalineuvoja ja pohjakoulutukseltaan kuntoutuksen lähihoitaja. Marjo
on osaomistajana yrityksessä, jonka päätoimiala on seksuaalineuvonta ja –terapia
kehitysvammaisille ja/ tai autismikirjon henkilöille. Yrityksen toimialue on koko Uusimaa. Marjon voi
tilata pitämään myös Amorin Opaaleja koko Uudenmaan alueella. ”Palkitsevaa työssäni on
ratkaisujen löytäminen asioihin, jotka helpottavat asiakkaan arkea ja parantavat elämänlaatua.
Seksuaalioikeudet ovat minulle tärkeitä ja haluan omalla työlläni varmistaa niiden toteutumisen .”
Marjosta ja työstä löytää lisää tietoa ww.sexus.fi ja yhteyden saa e-mail osoitteesta info@sexus.fi
sekä Instagramista @sexus.fi

Ida on sairaanhoitaja ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Ihmisenä Ida on avoin, lempeä ja samalla vahvan jämäkkä. Idan vahvuuksiin kuuluu oman minäkuvan ja identiteetin löytäminen ja kehittäminen sekä oman todellisen voiman ja omannäköisen elämän valjastaminen. Myös oman kehon helliminen, kehotietoisuus ja kehon viestien kuunteleminen on Idan erikoisosaamista. Ida toimii Helsingissä sekä satunnaisesti Seinäjoen alueella. Idasta voit lukea lisää: https://seksuaalineuvojaida.com/

Kaisa on erityisesti monisuhteisuuteen, nautintoon, suostumukseen ja kinkykulttuuriin erikoistunut luova seksuaalikasvattaja ja yrittäjä. Kaisan tausta on taiteen ja muotoilun puolella ja hän yhdistääkin työssään osaamistaan laaja-alaisesti. Avoimena, ikuisen uteliaana ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopeutuvana Kaisa luo varmasti rennon ja innostavan tunnelman. Kaisan tekemisiin voi tutustua lisää osoitteessa www.kaisamalinen.com sekä kuuntelemalla Monisuhteellista -podcastia.

Veera on seksuaaliterapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Veera toimii empaattisella, kannustavalla ja tabuja murtavalla otteella Helsingin alueella.

Tiia on terveydenhoitaja (AMK) sekä auktorisoitu seksuaalineuvoja Kuusamosta. Seksologian opinnot veivät mukanaan ja nyt meneillään ovat seksuaaliterapiaopinnot. Tiialle seksuaaliterveyden sekä seksuaalisen hyvinvoinnin edistäminen ovat lähellä sydäntä. Ajatuksena on, että tutustuminen itseensä ja omaan seksuaalisuuteen on matka, jota ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. Tiia pitää tärkeänä avointa, lempeää kohtaamista, vastaanotolla on lupa keskustelulle – aiheesta kuin aiheesta. 

Tiian löydät Instagramista nimimerkillä @lupalempeen, yhteyttä saa otettua sähköpostitse: lupalempeen@gmail.com

Jenna on lähihoitaja, sosionomi ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Päätoiminen työ Jennalta löytyy ammatillisessa erityisoppilaitoksessa nuorten parista.     Jenna kokee dialogin syntymisen tärkeäksi asiakkaiden kanssa. Dialogiin olennaisena kuuluu mm. kuunteleminen ja kunnioitus, jotka ovat myös Jennan tärkeitä ohjenuoria toiminnassaan. Jenna kohtaa ihmiset avoimesti, lämpimästi ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Jenna luo olemassaolollaan avoimen, rennon ja mukaansa tempaavan tunnelman. Jennan löydät instasta seksuaalineuvoja_jenna. Jenna toimii pääosin Pohjois-Karjalan alueella.

Noora on seksuaalineuvoja ja opiskelee seksuaaliterapeutiksi. Noora on pohjakoulutukseltaan kuntoutuksen lähihoitaja. Hoitajana työkokemusta on mielenterveyskuntoutuksesta, geriatrisesta osastotyöstä sekä kehitysvamma- ja autismin kirjon asiakkaiden kanssa työskentelystä.
Tällä hetkellä Noora työskentelee hoitajana vammaispalvelujen yksikössä sekä tekee seksuaaliterapiaopintoihin liittyvää asiakastyötä vastaanotolla Lappeenrannassa. Nooralle on tärkeää, että seksuaalioikeudet toteutuvat kaikkien ihmisten kohdalla sekä se, että jokainen löytää sen itselleen sopivan tavan nauttia itsestään ja muista ja pääsee toteuttamaan oman näköistään elämää.
Noora toimii pääsääntöisesti Lappeenrannan alueella, mutta liikkuu kuukausittain myös Kotkan alueella.
Nooraan voit tutustua paremmin www.rakastanmua.fi tai instagramissa @rakastan.mua

Aino on pohjakoulutukseltaan kätilö ja seksuaaliterapeutti. Ainolle keskustelu, tiedon eteenpäin vieminen ja erilaisten tabujen murtaminen on tärkeää ja palkitsevaa. Aino nauttii ihmisten kohtaamisesta ja keskustelun syttymisestä. Lempi aihealueet Ainolla ovat nautinto, seksuaalioikeudet ja moninaisuus kaikilla seksuaalisuuden alueilla. Ihmisenä Aino on helposti lähestyttävä, energinen tai rauhoittava – erilaisiin tilanteisiin on helppo sopeutua. Aino ottaa asiakkaita vastaan Helsingissä ihmissuhdeterapiakeskuksessa.