Intohimosta mielihyvään – sinun tarpeitasi kuunnellen

Tervetuloa tutustumaan upeaan tiimiimme!

Haluaisitko olla osa sitä? Jos yrityksemme arvot sekä toiminta resonoi ja olet koulutettu seksologian alan ammattilainen, ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!

Charlotta on opparia vaille valmis sosionomi, seksuaalikasvattaja ja seksuaalineuvojaopiskelija, joka työskentelee järjestöalalla. Luonteeltaan Charlotta on rento, reipas, avoin ja lempeä, eikä huumoria tai naurua puutu. Asenne kouluttamiseen ja seksuaalisuuden teemoista puhumiseen on seksipositiivinen sekä nautintoon ja itsemääräämisoikeuteen kannustava. Charlotta asuu Vaasassa, mutta liikkuu ympäri Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntaa. Yhteyden Charlottaan saa sähköpostitse charlotta@charlottaekman.com tai Instagramissa @ccharlottaekman 

Tessa on Kuopiossa asuva seksuaalikasvattaja ja fysioterapeutti. Ajoittain hän vierailee myös Imatralla ja Hyvinkäällä. Tessalle tärkeitä arvoja ovat yhdenvertaisuus ja inklusiivisuus. Tessan maailmassa tabuja ei ole ja kaikesta voi keskustella. Tessa on aurinkoinen ja lempeä asiantuntija. Hän kannustaa kaikkia ottamaan elämästään kaiken irti ja kokeilemaan rohkeasti uusia asioita! Elämä on liian lyhyt sen miettimiseen, mitä muut ajattelevat. <3 Tessan löydät Instagramista nimimerkillä @seksuaalikasvatessa.

Jenna on lähihoitaja, sosionomi ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Päätoiminen työ Jennalta löytyy ammatillisessa erityisoppilaitoksessa nuorten parista.

Jenna kokee dialogin syntymisen tärkeäksi asiakkaiden kanssa. Dialogiin olennaisena kuuluu mm. kuunteleminen ja kunnioitus, jotka ovat myös Jennan tärkeitä ohjenuoria toiminnassaan. Jenna kohtaa ihmiset avoimesti, lämpimästi ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Jenna luo olemassaolollaan avoimen, rennon ja mukaansa tempaavan tunnelman. Jennan löydät instasta seksuaalineuvoja_jenna. Jenna toimii pääosin Pohjois-Karjalan alueella.

Tanja on sairaanhoitaja (Yamk), seksuaalineuvoja ja rentoutusvalmentaja. Tanjalla on oma vastaanotto Joensuussa. Tanja tarkastelee seksuaalisuuteen liittyviä teemoja yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastauksia haasteisiin Tanja etsii mm. rentoutuksen keinoin, sinun ehdoillasi. Tanjaan sekä hänen yritykseensä voit tutustua lisää www.halunliekki.fi.

Laura on seksuaaliterapeutti, itsetunto- ja neuropsykiatrinen valmentaja, kouluttaja ja pienen pojan äiti. Pohjakoulutukseltaan Laura on lähihoitaja ja sosionomi lto (AMK). Laura opiskelee myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Lauran työtapa on iloisen rento ja motto voisi ollakin ”asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat”. Kutsut saa järjestettyä Lauran kautta myös etänä, joten välimatkat eivät ole este.
Pyytäessänne Lauran paikalle, saatte lämpimän, ennakkoluulottoman, kannustavan, innostuvan/innostavan ja huumorintajuisen asiantuntijan. Laura ilmaisee hienosti, ettei mikään kysymys ole tyhmä eikä mitään aihetta tarvitse arastella. Lauran kotisivut löydät osoitteesta www.laurakuusela.com.

Hanna on seksuaaliterapeutti ja seksuaalineuvoja, pohjakoulutukseltaan hän on röntgenhoitaja. Hanna pitää seksuaaliterapiavastaanottoa Turussa. Hannaa kiinnostaa ihmiselämän ja seksuaalisuuden moninaisuus ja monimuotoisuus. Hän pitää tärkeänä sitä, että keskustelua ja ajatusten vaihtoa seksuaalisuuden teemoista pidetään yllä – kuuluuhan seksuaalinen nautinto jokaiselle, eikä tietoa tai keskustelua voi olla koskaan liikaa. Hanna haluaa rohkaista kaiken ikäisiä ihmisiä löytämään lisää nautintoa ja hyvinvointia elämäänsä! Hannasta voi lukea lisää osoitteessa www.terapiasoma.fi

Susanna on seksuaaliterapeutti ja kätilö. Susanna on helposti lähestyttävä persoona, joka suhtautuu seksuaalisuuteen ja seksiin lempeästi sekä ennakkoluulottomasti. Susannan kätilön tausta antaa vankan osaamisen raskauden aikaiseen, synnytyksen jälkeiseen ja vanhemmuuden seksuaalisuuteen, mutta vastaanotolleen Susannaa saa mennä tapaamaan minkä tahansa seksuaalisuuteen liittyvän asian vuoksi. Susanna toimii myös Amorin yrittäjänä. Susannaan voit tutustua paremmin osoitteessa www.lempeattuulet.fi.

Henna on erityistason seksuaaliterapeutti ja pohjakoulutukseltaan toimintaterapeutti. Henna toimii Etelä-Savon alueella (Mikkeli, Savonlinna ja lähikunnat), jossa hänellä on myös terapiavastaanotto. Henna on erikoistunut työssään varsinkin erilaisten elämäntapahtumien tuomien muutosten vaikutuksista seksuaalisuuteen. Hennan perusarvoihin kuuluu, että seksuaalisuus kuuluu kaikille ikään, sukupuoleen tai taustoihin katsomatta ja jokaisella tulee olla mahdollisuus toteuttaa oman näköistään seksuaalisuutta. Hennasta voi lukea lisää myös www.terapiaperhonen.com ja häneen saa yhteyden henna.kekkonen@terapiaperhonen.com

Tanja on pohjakoulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, aikuiskouluttaja ja vastikään valmistunut seksuaalikasvattaja. Tanja on aina ollut kiinnostunut ihmisyydestä ja seksuaalikasvattajan opinnot antoivat mahdollisuuden tutustua tähän entistä laajemmin. Tanja hyppäsi mukaan Amoriin, sillä hän tykkää kohdata ihmisiä, keskustella sekä antaa tietoa seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista. Tanja pitää pääkaupunkiseudun lisäksi kutsuja myös kotiseudullaan Pohjois-Pohjanmaalla, ensisijaisesti Haapavedellä, Ylivieskassa ja satunnaisemmin myös Oulussa. Tanjaa ja hänen ajatuksiaan pääset seuraamaan Instagramissa @kasvokkain_ tilillä!
tanja.aakko@gmail.com

Johanna on kuntoutuksen lähihoitaja, seksuaalineuvoja ja mindfulness-ohjaaja. Aiemmin Johanna on työskennellyt kuntoutuskoordinaattorina, mutta tällä hetkellä hän opiskelee sosionomiksi. Hän on opiskellut myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Kaikki seksiin, seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvät asiat ovat lähellä Johannan sydäntä, mutta erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat tuoreet äidit ja K-50 ikäryhmä. Johannan vahvuuksia ovat avoimuus, elämänmyönteinen asenne, hyvä tilannetaju sekä kiinnostus seksuaalisuuden eri muotoja kohtaan. Johannaan ja hänen yritykseensä pääset tutustumaan osoitteessa www.laheiseksi.fi.
johanna@laheiseksi.fi
@theamorinlahettilas

Rosa on ammatiltaan seksuaaliterapeutti sekä lähihoitaja. Pohjakoulutuksensa myötä seksuaaliterveys – sekä erinäisien sairauksia vaikutus seksiin ja seksuaalisuuteen ovat lähellä Rosan sydäntä. Rosa tarjoaa päivätyönsä sekä Amorin mielihyväkutsujen lisäksi myös seksuaalineuvonta- ja terapiavastaanottoa Lahden keskustassa. Yhteyden suoraan Rosaan saat laittamalla sähköpostia rosa.seksologi@gmail.com.

Hannele on seksuaaliterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Pohjakoulutukseltaan hän on toimintaterapeutti ja työkokemuksensa hän on kartuttanut aikuisten psykososiaalisen kuntoutuksen parissa. Hannele on rauhallinen ja lempeä persoona, joka liputtaa vankasti seksuaalioikeuksien toteutumisen puolesta. Hannele ryhtyi asiantuntijaksi Amor.fi :lle, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus löytää nautinnollisia sävyjä elämäänsä. Hannele kuvaa kauniisti, että jokaisen seksi(/tön) elämä on ainutlaatuinen ja arvokas ja jokainen keho ja mieli on ansainnut nautintoa – nauttimisen tavat vain voivat olla kovin yksilöllisiä. Tästä kaikesta Hannelen kanssa voit puhua kutsuilla tai hänen vastaanotollaan. Hannelen kotisivuihin voit tutustua www.tunnetko.com.

Nita on seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Pohjakoulutukseltaan Nita on sairaanhoitaja ja tätä osaamista hän hyödyntää myös laajalti seksologian saralla. Nita on toiminut Amorilla jo pitkään, joten monet tuotteet ja monenlaiset kutsut ovat tulleet tutuiksi. Nitaan pääset tutustumaan enemmän hänen kotisivuillaan: www.onnelliseks.com
onnelliseks@gmail.com
@onnelliseks

Henrietta on auktorisoitu seksuaalineuvoja ja pohjakoulutukseltaan sairaanhoitaja sekä terveydenhoitaja. Hän työskentelee päätyönään mielenterveys- ja päihdetyön parissa.
Henrietta on kiinnostunut laajasti seksuaalisuuden eri teemoista, mutta erityisesti kaikenlaisesta moninaisuudesta niin suuntautumisen, sukupuolen kuin seksuaalisen nautinnon parissa.
Henrietta haluaa edistää seksuaalista hyvinvointia ja muistuttaa, että nautinto kuuluu kaikille.
Henrietta pitää mielihyväkutsuja pääasiassa Kymenlaakson alueella. Kutsuilla Henrietta haluaa luoda rennon ilmapiirin jossa keskustella seksuaalisuudesta.
Yhteyden Henriettaan saa sähköpostitse henrietta.alamayry@gmail.com

Maiju on seksuaaliterapeutti, jonka päätyö on järjestökentällä. Ihmisenä Maiju on pirskahteleva ja avoin, elämänkokemuksia täynnä oleva nainen. Maiju ottaa seksuaalisuuden puheeksi rehellisellä, tabuja rikkovalla otteella, sinun toiveitasi kuunnellen. Maijusta voit lukea lisää https://onnellinen-pinppi.blogspot.com/?m=1.

Anne on sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja. Anne omaa pitkän työkokemuksen eri hoitotyön osa-alueilta: ehkäisy- ja seksuaalineuvonnan parissa hän on työskennellyt reilu 10 vuotta. Annen päätoiminen työ löytyy Mehiläisestä, jossa hän pitää seksuaalineuvonnan vastaanottoa. Siellä hän tekee tiivistä yhteistyötä gynekologin ja kroonista kipua hoitavien asiantuntijoiden kanssa. Annen työote on ihmisläheinen ja motivoiva. Annesta löytyy lisää tietoa täältä.

Ida on sairaanhoitaja ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Ihmisenä Ida on avoin, lempeä ja samalla vahvan jämäkkä. Idan vahvuuksiin kuuluu oman minäkuvan ja identiteetin löytäminen ja kehittäminen sekä oman todellisen voiman ja omannäköisen elämän valjastaminen. Myös oman kehon helliminen, kehotietoisuus ja kehon viestien kuunteleminen on Idan erikoisosaamista. Ida toimii Helsingissä sekä satunnaisesti Seinäjoen alueella. Idasta voit lukea lisää: https://seksuaalineuvojaida.com/

Jenna on psykiatrinen sairaanhoitaja ja auktorisoitu seksuaalineuvoja Helsingistä. Päätoimisesti Jenna työskentelee psykiatrian erikoissairaanhoidon palvelussa. Jennalle tärkeitä arvoja työssään on ammatillisuus, sensitiivisyys ja jokaisen asiakkaan kohtaaminen juuri itsenään. Seksuaalisen hyvinvoinnin edistäminen on Jennalle ehdoton sydänasia, painottuen erityisesti seksuaalisen halun teemoihin. Kutsuja Jenna pitää vastuullisella, mutta iloisella ja rempseän rennolla meiningillä! Jennaan saat parhaiten yhteyden sähköpostitse jennahakulinen@outlook.com.

Kaisa on erityisesti monisuhteisuuteen, nautintoon, suostumukseen ja kinkykulttuuriin erikoistunut luova seksuaalikasvattaja ja yrittäjä. Kaisan tausta on taiteen ja muotoilun puolella ja hän yhdistääkin työssään osaamistaan laaja-alaisesti. Avoimena, ikuisen uteliaana ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopeutuvana Kaisa luo varmasti rennon ja innostavan tunnelman. Kaisan tekemisiin voi tutustua lisää osoitteessa www.kaisamalinen.com sekä kuuntelemalla Monisuhteellista -podcastia.

Maija on sairaanhoitaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Lisäksi Maija opiskelee ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Hän suhtautuu seksuaalisuuteen mutkattomasti eikä pelkää kimuranttejakaan kysymyksiä – tunnelma Maijan kutsuilla on avoin ja lempeä. Maijaan voit tutustua lisää osoitteessa www.ominsanoin.com
@maijaikonen_ominsanoin
maija.ikonen@ominsanoin.com

eera on seksuaaliterapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Veera toimii empaattisella, kannustavalla ja tabuja murtavalla otteella. Veeraan voit tutustua lisää täällä.